Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mám už přez rok tělísko. Celou dobu byla MS normální ale milý měsíc byla úplně jiná. Do toho mě začali bolet prsa a mám pořád chuť na čokoládu. Tak jsem zkusila udělat test a myslím že na něm je vidět duch ale opravdu slabě a zůstal tam i po zaschnutí co myslíte? Mám akorád strach protože mám to tělísko.
Máte některá zkušenost?
Já tam teda nic nevidím…zkus za pár dní nebo si nech nabrat krev…
To je hormonální tělísko, že? Ta menstruace může být různá, ona by měla i celkově vymizet. Ale nech si raději zkontrolovat, zda se někam neposunulo. Jinak je to vysoce spolehlivá antikoncepce. Jo a chuť na čokoládu mám poslední dobou taky. Tělo reaguje na ochlazení a tmu a potřebuje dodávat víc energie.
@nozu ano hormonální. Ale má ze všech nejméně hormonů. Já kvůli krvi moc hormony nesmím. Antikoncepci právě vůbec a tohle jediný co mi nevadí. Proto mě zarazila za bolest prsu atd. Za celou dobu nic až teď. No zkusím udělat ještě v týdnu a zavolám si na gyndu ať to tělísko radši zkontroluje.
Zachovej klid a počkej do další menstruace. Uvidíš, jak na tom jsi a test potom dá také jednoznačný výsledek. Možnost miniinterrupce tím nepromeškáš, kdyby byla zapotřebí.
@Lemrucha to vím. No počkám a uvidím.
A kdyby náhodou nejspíš by jsme si to nechali kdyby bylo vše ok. Ale spíš budu doufat že to jsou fakt jen hormony.
Ten duch může být falešný. A tou jinou menstruaci bych se neznepokojovala, já ji neměla vůbec, měla jsem Kyleenu pět let
. Ale samozřejmě zkontrolovat ho není na škodu ![]()
@bonsaj493 děkuji
tak snad to bude ok já ji měla celou dobu pravidelnou až do minulého měsíce právě. A nedělala bych ani test ale přišlo mi divně ta bolest prsou, nechuť na sex a hlavně ta hrozná chuť na čokoládu. Já jí jinak nejím.
@Vladuska36 teoreticky možné je vše, mohlo se posunout a l otěhotnění dojít… Ale jestli už poslední menstruace byla jiná, čekala bych, že čárka by byla asi silnější…