Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, chci se zeptat na názor na test slunicko a mamatest. Testovala jsem 31 DC, dva pozitivní testy, ten den jsem začala krvácet cca na den a pul. 34 DC jsem udělala další 4 testy z ranni moci, a vyšly dva pozitivně a dva negativně. Testy byly z tety, slunicko (to jsem použila i 31.den) a 34 slunicko a mamatest. Ma někdo s tímto zkusenosti? O duchy mam dojem nejde, vidím hezke carky, jen nechápu, proč by byly jen na některých a taky si říkám, že aby byla špatná šarže 4 slunicek, jak jsem se již hodně dočetla tak to se mi nezdá. Spali jsme spolu behem ovulace samozrejme. K lekari volam v pondeli, jen nad tim dumám, tak se chci poradit, Moc děkuji ![]()
Mě ty s čárkou připadají vadné a z druhé fotky je to nějaký moc rozpity. Zajdi si na krev a budeš mít asi jasněji.
Tady ještě fotka starší 24h. Zdají se mi ty sluníčka nespolehlivé, a udivuje me, že mam vsechny pozitivni, na krev určitě zajdu, děkuji
Ahoj holky,
mám otázku. Dneska jsem si z ranní moči dělala TT Sluníčko. Vyšel viz. 1. Foto, čárka se začala barvit hned po namočení. Nemohla jsem tomu uvěřit, tak jsem zkusila mamatest (spodní na druhé fotce), taky vyšla slabá čárka. 2. Fotka bohužel focena po x hodinách, takže už jsou testy zaschlé a čárky hodně slabé. K mé otázce hledala jsem recenze Sluníčka a byly hrozné, (až tak že udělají druhou čárku i z vody), nedalo mi to, tak jsem druhý test z balení namočila do vody. Výsledek viz. Foto 3, na tomto testu teda druhou čárku nevidím. Mám polycystické vaječníky, nepravidelnou menstruaci apod.. párkrát jsem ducha na testu měla a nic z toho nebylo, ale když jsem testovala asi týden zpátky byl mamatest sněhobílý. S manželem. miminko chceme, tak vždy před tím, než bych měla pít (dnešní případ) udělám si pro jistotu test nebo když menstruace nedorazí opravdu dlouho. Myslíte si tedy, že je možné těhotenství? Jsou to vadné testy? Produkují cysty v určitém období v měsíci třeba více nějakého hormonu, který zkreslí test? Všem moc děkuji za přečtení mého dlouhého příspěvku a za případné zkušenosti.
![]()
Koupila jsem kdysi test Sluníčko, hned když jsem ho uviděla, přišel mi úplně stejný jako Mamatest. Mamatest jsem taky doma měla, tak jsem si říkala, že schválně udělám oba a jestli bude výsledek vypadat stejně. Těhotná jsem byla. U Sluníčka byla ta čárka ještě o něco tmavší než u Mamatest, to jsem byla překvapená. Sluníčko obě čárky skoro stejně silný a u Mamatestu druhá čárka světlejší
@Medik6 Děkuji za reakci! Pár dní počkám a zkusím udělat další test. Snad už bude vše jasnější.
Mě u Sluníčka velmi překvapilo, že hned po namočení bylo vidět, že něco ukáže. Ale tolik špatných recenzí, co jsem viděla, se mi nechtělo ani věřit, že by se ještě prodával. ![]()