Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tam nic nevidím ale tak není nic jednoduššího než si zajít na krev… ![]()
Nic tam není. Negativní. Navíc evidentně mamatest a ty dělají falešný duchy.
@Janli Já nikdy neměla ani ducha, pokud jsem nebyla těhotná. Ani na mamatestu.
@Janli Ale šťastné to nebude, spíš mám obavu, aby nebyl nějaký problém..
Mimoděložní těhotenství by ale bylo na testu normálně vidět, ne🤔? Ale nebylo by vidět na ultrazvuku.
(Já slabou pár týdnů nesílící čárku měla při biochemických nebo zamlklých těhotenstvích.)
@Anonymní píše: Více
No tak jsi teď evidentně narazila na tu blbou šarži.
@Paní Bubáková Tak to asi bude ono… Myslím, že to bylo biochemko, tak mám asi ještě nějakou hladinu HCG i po těch 14 dnech…
Ten test je negativní, hledáš ducha, kde není
mimoděložní je normálně pozitivní test, ale nikde nic ![]()
Před 14 dny jsem měla dostat menstruaci, v den vynechání jsem měla slabou čárku. Za dva dny jsem dostala Ms, která byla sice asi lehce slabší a o den kratší, ale nic zvláštního. Brala jsem, že to odešlo. Měla jsem ještě par dni ducha a pak bílo… Ale už mám dvě děti, tak mi bylo divné, že mi pořád přetrvávají první příznaky, jako lehounká nevolnost, vylezleé žíly na prsou, ztuhlý podbřišek, stejně jako u předchozích těhotenství. Tak jsem si dnes, tedy po 14 dnech od doby, kdy ms měla přijít (a přišla), udělala test a zase duch nebo slabá čárka nebo jak to napsat. Vím, že miminko to nejspíš nebude, to mi je jasný, ale co to je… V reálu je to samozřejmě vidět daleko líp než na fotce. Může se takhle projevit mimoděložní? K doktorovi jdu za týden, mám preventivku.