Těhotenský test před ms

11
22.6.16 21:28

tehotensky test pred ms

Ahojky uz jsem tu jednou mela dotaz ale stejne chci se zeprat jestli 4 pred ms bude uz neco na testu videt :think: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69023
22.6.16 21:31

S nejvetsi pravdepodobnosti jedna carka.
Ktera se po par dnech muze zmenit na dve carky.
S vyrazne nizsi pravdepodobnosti dve carky.
Ktere se po par dnech muzou zmenit na jednu carku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
22.6.16 22:35

Já testovala 3 dny před a byly tam dvě čárky, jedna slabá samozřejmě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.6.16 23:16

Ja ducha uz mela, ale taky tam nemusi byt nic. Rada jak :pocitac:, ale fakt budes muset pockat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
22.6.16 23:21

Já jsem měla tohle 4 dny před MS :) ale záleží taky kdy byla ovulace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 12:42

pozitivní test pred ms

Ahoj, jsem tu poprve a rada bych se zeptala, zda mate někdo zkušenost s tim, ze pred cca 10 dny me začal občasně pobolivat podbřišek a prsa celou dobu do ted. Pred 4 dny jsem si dělala dva testy z odpoledni moci a oba vyšly pozitivně, čárky se hned pěkně vybarvily a dalsi den jsem zkousela dalsi z ranní moci a byl stejne vybarvený. No ale par dni mam pocit, ze prijde MS a dnes je den, kdy ma prijit. Nevíte, jestli je mozne mit pěkně čárky na testu pred MS? Doufám, ze nedorazí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
24.6.16 12:44

@Petronela J. Jistě že je. Sice to není 100%, že neodejde s MS, ale mě se to nikdy nestalo. Jak už bylo vybarveno (i duchové), vše se u mě udrželo. Buď v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
24.6.16 12:45

@Petronela J. Testovat před MS by se nemělo, ale když jsi tam měla 2 čárky, tak to vypadá nadějně. je teda šance, že se bude jednat o biochemický těhotenství (vše odejde s MS), ale je to spíše výjimka.
A těch bolestí břicha se neboj, to je typický příznak začínajícího těhotenství :lol: Držím palce ať čárka sílí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 12:49

Snad to bude dobre. A patří k začátku trhu i tlak na vajecnicich? Tohle míval pred a pri ms :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.16 13:08

Snad to bude dobre. A patří k začátku tehu i tlak na vajecnicich? Tohle mívam pred a pri ms :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.6.16 13:09

Ahoj devcata. Zitra to bude 14 dni co jsme se s pritelem zacaly snazit o mimi. Tri nebo 4 dny po styku slabe spineni, ktere trvalo dva dny. Pak opet po dvou dnech znovu. Cca 6 dni po styku bolava a zvetsena prsa, zravost, motani hlavy, bolest v podbrisku. A v tuto chvili, zaludek na vode, nechutenstvi, pachy, nemuzu svoje milovane kafe, unava, dnes rano nevolnost a skoro Zvraceni. Dnes mi konci dovolena u more a za 14 dni jsem v prumeru skoro tyden stravila na apartmanu v posteli.jo a jeste bolest zubu. Velice prijemne stravena dovolena. A to mi menses ma prijit cca za 17 dni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.16 13:16

Ahoj, dnes je jeden den po očekávané MS, ale mam pocit, ze prijde. Tlak na vajecnicich a bolest a tlak mi jde do nohou :,( a nevim, jestli stejne příznaky na MS muzu mit i na tehu, ktere mi pred 5 dny vyšlo krásně? Poradte, prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí