Těhotenský test prosím o rady

Anonymní
5.9.19 13:25

Tehotensky test prosím o rady

Ahoj holky,

Mám 8 dni zpoždění a včera i dnes rano mi vyšel test negativní. Měla jsem Maybe Baby test. S přítelem se nechranime, jen máme prerusovany styk a myslím ze to vždy stihl. HA neberu 7 let. Za tu dobu jsem nikdy neotehotnela a nesnazila se o to.

Mám teď poslední dva dny nervy ale predtim vůbec. Nemocna nejsem. A melq jsem to skoro na den přesně už par let.

Myslíte ze muzu byt těhotná a ještě to na testu není vidět? Příznaky žádný nemám, jen otekly prsa jako při PMS ale to už splasklo, nicméně krvácení nic. Jsem unavená a blbě spím plus nemám chuť k jídlu, jen na sladký :mrgreen:

Nemám s těmi testy žádný zkušenosti, sex máme často, tak 4-5× týdne takže ani netuším kdy by k tomu početí teoreticky mohlo dojít. Jestli před měsícem nebo třeba minuly čtvrtek, den předtim než jsem to měla dostat.

Děkuji za rady a omlouvám se, vím ze takových témat je tu hodně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
5.9.19 13:39

Při třetím těhotenství se mi na testu objevila druhá čárka až 14 dní po vynechání MS. Nějaká šance tam určitě je. Zkuste zajít k doktorovi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
5.9.19 13:44

Pokud máš test negativní, tak žádné příznaky mít nemůžeš. Pokud jsi otěhotněla tak záleží kdy byla ovulace, nikoliv kdy byl styk jako takový. Těžko ti někdo řekne, zda bude za týden pozitivní když neznáš svůj cyklus. Prostě počkej a uvidíš. Může být zpoždění že stresu a z toho že si teď myslíš, že bys mohla být těhotná. Počkej týden a pokud bude test negativní a ms nepřijde tak na gynekologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 14:03

Ahoj, já jsem měla mít ms v pondělí a od neděle duch na Mamatestu. Je stále stejný, možná slabší. Asi není naděje na prosperující těhu že?

• Citovat
  • Upravit
6661
5.9.19 14:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Mám 8 dni zpoždění a včera i dnes rano mi vyšel test negativní. Měla jsem Maybe Baby test. S přítelem se nechranime, jen máme prerusovany styk a myslím ze to vždy stihl. HA neberu 7 let. Za tu dobu jsem nikdy neotehotnela a nesnazila se o to.

Mám teď poslední dva dny nervy ale predtim vůbec. Nemocna nejsem. A melq jsem to skoro na den přesně už par let.

Myslíte ze muzu byt těhotná a ještě to na testu není vidět? Příznaky žádný nemám, jen otekly prsa jako při PMS ale to už splasklo, nicméně krvácení nic. Jsem unavená a blbě spím plus nemám chuť k jídlu, jen na sladký :mrgreen:

Nemám s těmi testy žádný zkušenosti, sex máme často, tak 4-5× týdne takže ani netuším kdy by k tomu početí teoreticky mohlo dojít. Jestli před měsícem nebo třeba minuly čtvrtek, den předtim než jsem to měla dostat.

Děkuji za rady a omlouvám se, vím ze takových témat je tu hodně.

Jde hlavně o to, kdy byla ovulace. Ale tu asi nesleduješ :nevim: Dva týdny po ovulaci už by byl test pozitivní. Můžeš mít ale rozházené hormony, cyklus se může prodloužit nebo zkrátit. I když máš dlouhodobě pravidelné cykly, nejsi přece stroj. Těch faktorů tam hraje více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
5.9.19 14:15
@Anonymní píše:
Jsem unavená a blbě spím plus nemám chuť k jídlu, jen na sladký :mrgreen:

Muze to byt tou unavou, respektive nejakou lehci nemoci, ktera je za tou unavou. Telo ve stresu ma kapacity na to, se s tim vyporadat, krvaceni je luxus navic. Zopakuj test za tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 14:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Děkuji za rady a omlouvám se, vím ze takových témat je tu hodně.

Těžko říct, víš zhruba kdy dochází k ovulaci nebo to nepoznas?

• Citovat
  • Upravit
1804
5.9.19 14:26
@Anonymní píše:
Ahoj, já jsem měla mít ms v pondělí a od neděle duch na Mamatestu. Je stále stejný, možná slabší. Asi není naděje na prosperující těhu že?

Já vidim jen pět negativních testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 14:59

Ovulaci jsem měla asi před 21 dny, ale nevím, nesleduji to…jen mám takovou aplikaci kde mám plodné a neplodné dny…ms, pms atd

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.19 15:16
@skorotehotna píše:
@skorotehotna píše:

Tak to jsem ráda že nejsem sama kdo blbě vidí :mrgreen: Ale tady ty duchy ještě vidím :jazyk: Nicméně je to ok, rozjíždí se mi ms

• Citovat
  • Upravit
6661
5.9.19 17:40
@Anonymní píše:
Ovulaci jsem měla asi před 21 dny, ale nevím, nesleduji to…jen mám takovou aplikaci kde mám plodné a neplodné dny…ms, pms atd

Aplikace je k ničemu. Co se děje v tvém těle, neví. Ovulace je 12-16 dnů před koncem cyklu. Když se ti ovulace posune, je i MS jindy než bys obvykle očekávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová