Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aohj, dnes jsem byla na UTZ. Podle MS jsem dnes 5+3. DR.mi udelal UTZ ale je mu pry divny ze je videt vacek, ktery je docela velky a jeste neni videt plod
![]()
@lensom dr asi nemá moc zkusenosti
já v prvním těhotenství byla taky v 5+3 na utz a nic kromě váčku vidět nebylo. Dalsi kontrola za tři týdny a už bylo krásne vidět miminko i se srdíčkem. Teď sem podruhé těhotná a k dr. Sem objednana na středu a to taky budu. V 5+3 tak sem zvědavá co tam uvidí. Ale Myslim ze taky jen váček uvidíme. Takže se nebojte zatím je to v poradku
Byl to pak primar v porodnici. Rikal ze je vacek veliky a je divny ze je tak veliky bez plodiku. Ze prej uvidim co z toho bude..Tak jsem zvedava…
V 5+4tt jsem mela váček velký 8mm a plod taky nikde, o týden dyl už fazolka se srdickem ![]()
@lensom já myslím ze je jedno jak velký, je prostě si v 5+3 a podle toho i ten plod roste:) zbytecne doktoři plaší.
@lensom u 5+3 váček je standart, víc by bylo vidět jen v případě, že by těhotenství bylo dřívějšího data. Nohy hore a zachovat klid, na příštím UZ bude vidět více ![]()
To doufam, dekuji holky. Trosku jste me uklidnili
na kontrolu jdu ve ctvrtek, to uz bych mela podle MS byt 6+1