V 6tt ze mě vytekla voda

172
9.5.15 11:06

v 6tt vytekla ze me voda

Ahoj, poradte prosim..jsem v 6tt doktor mi nasel pred dvema dny hematom, tak beru utrogestan a jen lezim. Ted ze me ale vyteklo trochu vody…co to je? nic me neboli nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.5.15 11:10

@lensom výtok.. neplaš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
9.5.15 11:11

Nebo, myslím, že se nic neděje. Mohl to být výtok, to je asi nejvíc pravděpodobné. Plodová voda určitě ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.5.15 11:12

T odoufam, protoze lezim..mela jsem to az na prdeli. :D byla to jakoby cira voda, bez zapachu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
9.5.15 11:18

Ano to je výtok v těhotenství jsem na to taky „trpěla“ mnohdy jsem byla jak počůraná. Hematom jsem měla taky, ale to jsem krvácela a měla být v klidu. Vše dobře dopadlo - už mu budou 3 roky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
9.5.15 11:20

Výtok může být i takhle hojnější. Přeji ti hezké těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
9.5.15 11:21

@lensom taky bych řekla, že výtok ;) i mě se to stávalo :) pokud chceš mít 100% jistotu, tak vem pyžamo k gynekologovi a oni z toho dokážou zjistit, jestli by to byla plodová voda, jen teda to pyžamo nesmí být modré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
9.5.15 11:38

@lensom buď výtok a nebo opravdu voda, kdyby ses třeba koupala (což ale při klidovém režimu asi neděláš), plodová voda je velmi nepravděpodobná, ale i kdyby utíkala tak do množství 3 lžic se v klidu obnoví (aspoň to mi říkali po odběru plodové vody).

Hematom jsem měla na začátku taky a ani mi nenařídili ležet, jen se šetřit, pak jsem zakrvácela 2 dny a byl pryč.
Je to poměrně častá věc v těhotenství, ale málokdy nějaká výrazná komplikace.

Hezky se šetři, miminko musí ještě ujít dlouhou cestu, ale připrav se na to, že z tebe budou téct různé věci, a že tě bude různě bodat, dloubat a furt se bude dít něco co nebudeš vědět zda je to O. K. nebo ne. Je to jen příprava na to co se bude dít potom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.5.15 11:41

Vodnaté výtoky jsou v těhotenství běžné, neboj, já musela měnit intimku co hodinu a plodovka se nikdy neprokázala :-)

• Citovat
  • Upravit
172
9.5.15 14:11

Tak jsem to nevydrzela a mazala k doktoru. Rekl mi ze to bude po utrogestanu a udelal mi UTZ. Podle DR. jsem 5+3 ale je mu pry divny ze je videt vacek, ktery je docela velky a jeste neni videt plod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
9.5.15 14:25

@lensom já jsem měla také na začátku druhého těhotenství hematom. Objevil se v 6tt, když jsem měla velké křeče v břiše a krvácela jsem. Podle několika doktorů mohlo jít i o potrat dvojčete, protože jsem měla na 6tt dost vysoké hcg. Hematom se mi vstřebával až do 15tt a během té doby jsem několikrát krvácela, špinila a jednou se mi stalo to, že ze mě najednou téměř hodinu v kuse vytékala nahnělá voda, při sebemenším pohybu jsem cítila, jak to ze mě vychlístlo, bylo toho na několik vložek. Hned jsem šla k doktorovi, protože mě to fakt vyděsilo a všechno bylo v pořádku, také to zhodnotil jako výtok. Zřejmě se tělo snažilo ten hematom vyplavit. Jak máš hematom velký, já jsem ho měla 3×5 cm.
Utrogestan jsem taky brala, ale vzhledem ke krvácení a špinění jsem ho polykala.

Všechno dobře dopadlo, tak moc držím palce, ať u tebe také těhotenství dále probíhá v klidu a za 8 měsíců se raduješ s tím nejúžasnějším človíčkem na světě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.5.15 20:38

@lensom dobře jsi udělala. Lépe dvakrát zbytečně než jednou pozdě a hlavně máš klid :hug:

• Citovat
  • Upravit
172
9.5.15 20:55

No, moc ne..jsem dnes 5+3 a doktor mi rekl ze je pomerne velky vacek,,ale je divne ze na tak velky vacek neni videt embryo..ta nevim no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí