Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jannys píše:
@ja295 já špinila v tom 7 tt nikam jsem nešla.Špinila jsem 2 dny a vše v pořádku, takže šance tu je taky vysoká u Tebe
No když neviděl srdce, přestože už předtím viditelně bilo, tak bych to tak pozitivně neviděla.
@rozand píše:
No když neviděl srdce, přestože už předtím viditelně bilo, tak bych to tak pozitivně neviděla.
To me prave desi. Jinak mi nic neni. Ale tohle je spatny dukaz. Na druhou stranu vcera bylo vse ukazkove a behem noci konec?
@ja295 Konec může být ze dne na den, bohužel. Držím palce, ať je to jen špatnou schopností doktora s utz.
@ja295 Bohužel si fakt myslím, že to možné není. A doktor se určitě snažil… ![]()
@Jannys jestli doktor videl srdicko a druhy den uz ne,tak to pozitivni bohuzel rozhodne neni.
@rozand snazil no. Rejdil tam hodne dlouho az to bylo neprijemne. Mam zkusit zajet na pohotovost do nemocnice jestli nemaji lepsi ultrazvuk?
@ja295 Nemyslím si, že ti řeknou cokoli jiného, když ho předtím on viděl i na tom svém utz. Ale samozřejmě je to cesta, jak si být rovnou „jistá“, jestli tam srdíčko bije. Nicméně kromě psychiky to nemá význam, nikdo tomu nezabrání a jít na revizi je zbytečné, je lepší dát tělu čas, jestli to nezvládne samo…
Tak vše v pořádku! V nemocnici na ultrazvuku viděli srdíčko a špinění prý je z překrvených sliznic.
@ja295 V tom případě je asi doktor docela břídil při práci s utz
. Držím palce
. Mám radost!
@rozand ani nevis jak se mi ulevilo, kdyz se doktorka usmala na monitor, otocila ho proti me a tam bouchalo jak o zavod
taky nechapu, ze dopoledne nebylo videt
@ja295 A mimochodem… Zvážila bych změnu gynekologa. Tohle je celkem nepochopitelné.