Slabé špinění a píchání v břiše - těhotenství?

Anonymní
24.10.11 20:41

těhotenství?

Vím,že už to tady bylo mockrát a vím,že nejlépe mi odpoví těhotenský test,ale snažíme se docela dlouho a já už nevím..,anonym jsem proto,že sem chodí spousta ženskejch z rodiny a nechci,aby věděli,že se snažíme a nedaří se-to jen pro začátek

teď k mému dotazu: 13.10. byl sex 15. ovulace,20. jsem slabě špinila a od té doby mě píchá v břiše.. myslíte,že mohlo jít o zahnizďování a že můžu být těhotná? Měl jste to někdo podobně? za odpovědi budu mooooooooc vděčná :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
24.10.11 20:46

jo může to bý zahnizďování a držím pěsti aby tomu tak bylo, ale jak sama píšeš, testík rekne víc, ale na ten máš ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
24.10.11 21:31

mně tyhle bolesti začaly 5. -6. den po ovulce, taky mě hned napadlo zahnizďování, ale když jsem projela net, tak ve většině případů jsem se dočetla, že to po ovu bývá, ale byly tam i ty, které opravdu těhotné byly. Mě nikdy předtím po ovu takhle nepíchalo, 10. den mi začaly menstruační bolesti, ač jsem měla ještě daleko do MS… Dneska mám 12DPO a na testu // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
24.10.11 23:28

No ale jestli byl sex jen 13.10. a ovulace až 15.10., tak nevím, jestli tam nějaká spermie vydržela. Ale mně se zahnízdil starší 5. den po ovulaci, holky si ze mě dělaly srandu, že mám žlučníkový záchvat :mrgreen: U druhého jsem to nějak nepostřehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí