Pouští vás lidé sednout?

1147
24.10.11 20:05

Pouští vás lidé sednout?

Ahoj,jsem už podruhé těhotná,v 27.týdnu.Bříško už fakt nejde přehlednout.Zajímalo by mě jen tak,jestli vás lidé pouštějí sednout v autobuse,tramvaji,metru..?Mé zkušenosti jsou spíše špatné,hlavně v metru. Nechápejte to tak,že si stěžuju,jen mě zajímá,jakou máte zkušenost vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14721
24.10.11 20:07

V Brně mě pouštěli, ale nejezdila jsem nijak často.
A teď když jedu s dítětem bez kočárku, taky mě pouští.
A s kočárkem mi pomáhají. (Snad jsem to teď nezakřikla :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
24.10.11 20:09

Nepouští, všude jezdím autem :-D , ale chodím pravidelně na Int. ambulanci a tam je vždycky plno, a nikdo mi nikdy nenabídl svou židli, u starších se ani nedivím, ale většinou tam čeká i dost mladých lidí, a stejně prd, a bříško mám opravdu k nepřehlédnutí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
24.10.11 20:09

Mě docela jo, teda když už jsem měla fakt velké břicho. Spíš je zajímavé, že mě pouštěly vždycky jenom slečny nebo paní, mužský mě pustil sednout jenom jednou jedinkrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
24.10.11 20:10

Tak já mám zkušenost celkem dobrou, většinou mě pouštěli.
Za to ted s kočárem se na mě všichni koukaj jako: „Co se tam ta ženská cpe, s děckem má bejt doma“ :pocitac: Je to můj pocit a nějak mi není jasný, kde je ta změna, co mám s tím dítětem asi udělat když se narodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.10.11 20:13

Jsem v 37tt, minulej tejden jsem byla na poště, vyzvednout balíček, přede mnou asi pět lidí, na celé poště je jen jedna židle, na ní seděla nějaká ženská, no kolem 35ti, pořád mi zírala na můj mega pupek..ale pustit mě, abych si sedla jí nenapadlo :cert: :cert: :cert: :cert: A to vám řeknu, bylo tam horko, já jsem se ovívala občankou jako blázen a dokonce jsem musela paní za mnou požádat, ať mě podrží místo a musela se jít nadechnout ven..a stejně paní dál seděla a čuměla jako KRÁVA (prominete, že?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
24.10.11 20:13

Kto ako… Niekedy ano, ale vacsinou nie. Ja bohuzial nie som typ, co by niekoho popytal o uvolnenie miesta. Zatial sa mi to stalo iba 2-krat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
24.10.11 20:14

Mě právě lidi taky moc nepouští,v metru vůbec-tam se mě zeptali jen 2 paní za celé mé těhotenství.Taky mi přijde,že více pouští ženy,chlapi si to asi moc nedokážou představit..Mám nízký tlak a někdy když dlouho stojím,tak se mi začne točit hlava.Nejhorší je to tam,kde je moc lidí a vydýchaný vzduch:-( Jo a s kočárkem se mi málokdy někdo nabídne sám od sebe,že mi pomůže,spíš si musím říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
24.10.11 20:15

jednou, asi v 25TT mě pustila sednout jedna paní (tak čtyřicet let), jinak nikdo ani ťuk :roll:
naštěstí se mi nedělá nějak špatně nebo tak, jinak bych si o to normálně poprosila :wink:

a jednou na zastávce se ke mě přitočila další ženská, jestli je mi dobře a nepotřebuju pomoct, když jsem celá zelenobílá rozdýchávala čerstvě rozřezaný (a pekelně bolavý) zub v 28TT…a pak si vedle mě přisedla i v autobuse a dokonce se nabídla, jestli nechci doprovodit domů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
24.10.11 20:17

Musím říct, že lidé jsou celkem bezohlední. Proto nejraději tedy jezdím autem. A to na mě bylo bříško vidět již od 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
24.10.11 20:18

ahoj, tak mě pustili poprvé sednout teprve minulý týden. jsem 29tt. Nemám teda mega pupek, ale vidět je. Paní sice koukala jednu stanici jestli teda má vstát nebo ne, ale nakonec pustila :mrgreen: , ale jak člověk nastoupí, tak najednou vidí jak se začínají otvírat noviny, knížky nebo začnou vytahovat mobily jen aby si nemuseli stoupnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382

Co sa tyka chlapov, tak som sa o tom rozpravala s manzelom a on mi povedal, ze chlap proste nevidi, ze je zenska tehotna. 8-o No neviem, som 31+2tt ale zeby to nebolo vidiet, tak to sa povedat neda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Pustili mě sednout jednou v metru, ale jednou sem jela tak nacvakanou tramvají v horku a bylo mi fakt vedro a tála sem u dveří a nikdo se neslitoval, tak sem na další zastávce radši vystoupila a šla jsem pěšky :lol:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
24.10.11 20:20

Když si vzpomenu tak u mě to bylo tak 50 na 50 . Ale mrzí mě že vždycky pouští ty , které si zaslouží sedět . Ty mladý fakani sedí celý den ve škole a ani nepustí sednou těhotnou nebo starého člověka :pocitac: .
Je to strašná ostuda .
Viděla jsem těhuli (břicho jak v 9 měsíci) , nikdo ji nepustil sednou , po pár zastávkách musela jít přes celý autobus , aby si mohla sednout :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
11795
24.10.11 20:20
TwistedAngel píše:
Co sa tyka chlapov, tak som sa o tom rozpravala s manzelom a on mi povedal, ze chlap proste nevidi, ze je zenska tehotna. 8-o No neviem, som 31+2tt ale zeby to nebolo vidiet, tak to sa povedat neda…

mám pocit, že chlap si prostě myslí, že jsme tlustý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí