Pouští vás lidé sednout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
26.10.11 15:12

Možná na tom něco je, jenže prostě každej na to neni povaha aby si řekl že chce pustit. Jako třeba já, prostě se tak nějak stydim :oops: jenže já to zatim ani nezkoušela, když to na mě neni „tak“ vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
26.10.11 17:49
arcanobacterium píše:
Holky, tak trošku mimo téma, ale co se mi nedávno stalo. Šla jsem s malým na zvážení k dětské doktorye, měli sme 3 týdny. Objednala mně na ráno, čekárna plná kašlajících dětí, tak jsem šla zaklepat, že jdeme jenom na zvážení a měli ste vidět ty pohledy a šum v čekárně. Myslela jsem si, že maminy pochopí, že nechci s tak malým miminkem čekat v čekárně plné nemocných dětí.
Malého zvážili a za 5 minut sme šli domů. Někdy mně to zaráží, ale co se dá dělat.Barča :kytka:

My máme u pediatra 2 čekárny - pro zdravé a pak pro nemocné děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
26.10.11 20:58
ametyst píše:
Možná na tom něco je, jenže prostě každej na to neni povaha aby si řekl že chce pustit. Jako třeba já, prostě se tak nějak stydim :oops: jenže já to zatim ani nezkoušela, když to na mě neni „tak“ vidět.

asi tak…každej prostě není průbojnost sama! 8-)

• Citovat
  • Upravit
2248
27.10.11 02:22

Ahoj, na mně to nebylo moc vidět, takže mne lidi sami od sebe většinou nepouštěli. Až poslední dva měsíce, když se mi jakž takž vykulilo bříško. Ale já jsem si většinou řekla, že si chci sednout, důležitě jsem u toho vyšpulila břicho a bylo hotovo. Jednou jsem se i setkala s hrozně nepříjemnou důchodkyní, která si stěžovala, že mladá holka sedí a ona musí stát (baba neměla problémy s chůzí a nebyla stoletá větev). Tak jsem z klína shodila tašku, vystrčila břicho a poslala ji do zadele :-)
Musíš mít drzou pusu, jinak to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.10.11 08:33

zatím en není to moc vidět,ale když bych si nesedla a bylo mi zle tak bych někoho poprosila..slušně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
24.11.11 18:06

ahoj, vetsinou me pustili, prevazne zeny stredniho veku nebo mladi kluci…spousta lidi samozrejme koukala z okynka a delala, ze nevidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.11.11 19:26

Mě dneska pustil pán do dveří :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
24.11.11 20:00

ahojky, tak mě moc teda s tím třetím nepouštějí sednout…mhd jezdíme docela často a když mam malou v kočárku, tak se lidi ještě otočej a do busu si jí musim vynést i snést sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
24.11.11 21:06

Trošku odbočím o tématu, ale vzpomněla jsem si na zážitek z obchodu v době, co jsem byla v 8 měsíci. Pupek jsem měla myslím dostatečný. Stála jsem s manželem u pokladny, kde byla dost dlouhá fronta a mně už nebylo nejlépe. Do toho otevřeli vedlejší pokladnu, tak jsem se tam postavila, ale 2 ŽENY, stojící za manželem, který ke mně tlačil vozík ho nepustili a mně odstrčili jejich vozíkem. Tak jsem ji poděkovala, dělali, že si nevšimli a šla jsem zpátky do fronty. Nakonec se tam něco porouchalo na pokladně a když jsme odcházeli, tak oni pořád čekali v té „nové“ frontě. Tak jsem si řekla, že karma je svině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niceta
25.11.11 10:56

Ahoj,jsem teď ve 24tt a bříško už mám taky docela slušně zakulacené. Sice MHD vůbec radši nejezdím, ale bydlím na maloměstě a můžu vám říct, že lidi se k těhotným chovají příšerně. Hlavně když jde o fronty a tlačenice před zlevněným zbožím. Člověk se může takovým davů vyhýbat jak chce, ale vždycky se najde „blbec“ kterej do vás vrazí. Už jsem párkrát dostala pořádnou šlupku přímo do bříška, naštěstí naše malá je v pořádku, ale i tak je to hrozné chování :roll: Letos mě přešlo i nějaké nakupování dárků a se vším počkám až po Vánocích. Doufám že se to do té doby uklidní. Každopádně obdivuju těhulky co předvánoční stres a cestování zvládají :)

• Citovat
  • Upravit
2472
17.3.14 14:18

Obnovuji diskuzi o (ne)pouštění sednout v MHD. Znám celkem důvěrně :cert: Koukala jsem teď na stránky pražského dopravního podniku a tam mají zrovna anketu na tohle téma. Přidávám odkaz pro zajímavost: http://www.dpp.cz/…cestujicich/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
17.3.14 14:27

Jsem sice z menšího města než je Praha, ale i tak se mi ještě nestalo, že by mě někdo v mhd pustil sednout a to jsem v 9. měsíci. Lidi jsou prostě bezohlední :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.3.14 14:29

No a proč by měli? těhotenství není nemoc..tak se k nám chovají jako ke zdravým lidem. Pokud by mi bylo špatně, tak se klidně posadím i na zem v buse a je mi to jedno.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1312
17.3.14 14:35

K tématu mě napadla jedna situace, která se mi stala. Jela jsem v Praze dopravou a zrovna nejezdilo metro, musela jsem se nacpat do příšerně přeplněných náhradních autobusů. V té době jsem byla v 9. měsíci. Nějaká stará paní s holemi se začala zvedat, aby mě pustila, měla co dělat, aby to v drncajícím autobuse sama ustála. Samozřejmě jsem jí řekla, ať zůstane sedět, že postojím. Za chvíli přistoupila nějaká paní a začala se nahlas rozčilovat, proč mě jako těhotnou někdo nepustí sednout. A nějaká mladice sedící na sedačce na to odpověděla, že mi místo bylo nabídnuto, ale že jsem ho odmítla :mrgreen:. Na to fakt nebylo co dodat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
17.3.14 14:35

Nepouštějí, ale to mi nevadí jako to, že na mě čumí, když se s tím pupkem ještě táhnu s kočárem do těch schodů a oni mají zrovna nejvíc práce pozorovat si boty :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky