Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Russet Jo tak holky představte si že pan manžel mi ještě řekl že já během těhotenství autobusem už nepojedu a že kdyžtak pěšky nebo taxíkem. Pěšky zvládám jít jen na procházku okolo baráku nebo do nedalekého krámku a z auta a taxíku mám fobií takže asi tak.
Já bych klidně do MHD vstoupila. Proč máš fóbii?
Taky zalezi, jakym způsobem si ji o to místo požádala. Jestli způsobem, až tě pustí sednout, že snad vidí, že jsi tehotna, tak se ani nedivím, že tě nepustila. Jo a příště se ptej na místo chlapa. Žen mají sedět, muži stát.
@Anonymní píše:
@VitaminC Ale nebyla těhotná v 7 měsíci…
No a co??
@VitaminC píše:
Zbytecna dramatizace. Ta holka si koupila listek stejne jako ty…
Ale kdyby mě slušně požádala paní s břichem o sedačku, tak bych se zvedla. Možná s ksichtem v těch 15, ale zvedla.
@karkarka píše:
Taky zalezi, jakym způsobem si ji o to místo požádala. Jestli způsobem, až tě pustí sednout, že snad vidí, že jsi tehotna, tak se ani nedivím, že tě nepustila. Jo a příště se ptej na místo chlapa. Žen mají sedět, muži stát.
Jo, měla se zeptat dospělého. Tam by snad problém nenastal. Těžko by mohl držkovat, gentleman.
@Russet Tak já doufám, že jsem svoje děti vychovala tak, že když vidí ženskou s břichem nebo někoho starého, tak vstanou sami a místo nabídnou…
@Monchichik píše:
@Russet Tak já doufám, že jsem svoje děti vychovala tak, že když vidí ženskou s břichem nebo někoho starého, tak vstanou sami a místo nabídnou…
Já taky sama od sebe pouštím, syn to vidí. Neseděla bych jak trotl, kdyby nade mnou stála babička nebo těhule. Nemám právo sedět ![]()
@Russet Z mhd fobií nemám i když před těhotenstvím jsem nejradši chodila všude nejraději pěšky. Mám fobií z aut celkově, bohužel mi na autonehodu zemřeli dva blízcí lidé…
Hele, já bych si teda o pouštění na místo nikdy neřekla a když už, požádala bych chlapa. A požádat o místo teda taky mohl ten tvůj. Jo, tvůj manžel je ten, kdo to nezvládnul.
Vůbec se te holky nezastavam, je to nána.
@karkarka Úplně normálně na začátku jsem se jí zeptala jestli by mě nepustila sednout, když odmítla tak jsem jí řekla že snad vidí že jsem těhotná a že celou cestu nevydržím stát a ona se do mě a mého dítěte úplně hnusné pustila…
@Anonymní píše:
@Russet Z mhd fobií nemám i když před těhotenstvím jsem nejradši chodila všude nejraději pěšky. Mám fobií z aut celkově, bohužel mi na autonehodu zemřeli dva blízcí lidé…
Ale v MHD se může taky něco stát. Dojíždím do práce a občas brzdím i za řidiče. Co ty osobáky kolem nedělají, to je občas psycho.
@Russet píše:
Ale kdyby mě slušně požádala paní s břichem o sedačku, tak bych se zvedla. Možná s ksichtem v těch 15, ale zvedla.
Ano, já taky, ale už jsem si všimla, že ženy nebo holky se zeptaji, gentlemana ne..
Já taky pouštím sama od sebe starší lidi, těhotnou nevím, nevybavuju si
@Anonymní píše:
@karkarka Úplně normálně na začátku jsem se jí zeptala jestli by mě nepustila sednout, když odmítla tak jsem jí řekla že snad vidí že jsem těhotná a že celou cestu nevydržím stát a ona se do mě a mého dítěte úplně hnusné pustila…
Poprosila si ji?
@g.sandova No podle manžela jsem dospěla žena a mám si vše slušně vyřídit sama ![]()
@Anonymní píše:
Příště buď mazanější. Ptej se nějakého fešného elegána. Mládež nech sedět. Jsou jistě znaveni množstvím probraného učiva ve škole. Dojíždím celý život. Je mi 45. Děti a mládež jsou furt stejní. Narvat se do busu a urvat ta nejlepší místa.