Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@VitaminC No budu si stěžovat když na to budu mít právo
Ale to ted nemas.
Já bych tu scénu chtěla vidět. ![]()
Když se na to pokusím kouknout z jiné strany. Zakladatelka měla zimní bundu, takže na ní těhotenství nejspíš nebylo vidět. Nechce se mi věřit, že by se jinak nezvedl vůbec nikdo. Holčinu oslovila né moc příjemným tónem, takže to, že ji odmítla je celkem pochopitelný a když na ni pak vyštěkla něco o těhotenství, tak to jen pokračovalo ve stejným duchu. A protože zakladatelka je potížistka, co dělá scény běžně, tak se za ni chlap jen z hloubi duše styděl a vůbec neměl chuť se do hádky dvou trhovkyň zapojovat…. ![]()
Příspěvek upraven 18.03.23 v 12:11
@Monchichik píše:
@Wani Já teda nevím, ale mně přijde úplně automatické, že když vidím těhotnou ženskou ve frontě, tak jí nabídnu, ať jde přede mě…aspoň tak to bývalo normální…ohleduplné…
Kdy to byvalo normalni? Ja jsem to tedy nikdy nezazila, ze by nekdo pustil tehotnou ve frotne. Taky nechapu proc.
Pokud ma tehotna problem statve fronte, ma poprosit, stejne jako poprosi lide, kteri maji treba jen jednu polozku a nekdo pred nima plny kosik. Lide nemusi neustale jestrabim okem pozorovar, jestli nahodou nejaka tehotna nepotrebuje sedmout, pustit apod. Mne uprimne, kdyby chtel jako tehotnou nekdo pustit ve fronte pred sebe, tak bych nechapala proc. ![]()
@Monchichik píše:
@VitaminC Proč bych bývala byla měla sedět doma? Těmhle situacím jsem se snažila vyhýbat…ale asi nemůžeš úplně zůstat sedět doma, ne? Tvoje rady jsou mimo…
Tak mas mit auto nebo pocitat s tim, ze se svet uplne netoci okolo tebe.
@milami Ano přesto si dovolím plánovat pochůzky a nákup a ještě si je dovolím zvládnout. Trochu empatie by to chtělo ženy
@Monchichik píše:
@Wani No asi nemusela…podle přepravního řádu…ale podle pravidel slušného chování bych řekla, že jo…pokud sama nemá zdravotní problém…což se dá říct i slušně…
Ale ona ji rekla ne, to az potom obnovovatelka na mi vylitla, ze snad vidi, ze je tehotna. To ji ma jako rict svuj zdravotni problem, pokud ho ma? Cizimu cloveku? Ani by me to nenapadlo.
@VitaminC Netočí se svět kolem mě…ale v dobách, kdy jsem byla těhotná, jsem auto fakt neměla…
a skoro nikdo kolem mě ![]()
@Janli Bundu jsem sice měla, ale taky jsem jí měla rozepnutou takže bříško bylo úplně krásné vidět ![]()
@Janli píše:
Já bych tu scénu chtěla vidět.
Když se na to pokusím kouknout z jiné strany. Zakladatelka měla zimní bundu, takže na ní těhotenství nejspíš nebylo vidět. Nechce se mi věřit, že by se jinak nezvedl vůbec nikdo. Holčinu oslovila né moc příjemným tónem, takže to, že ji odmítla je celkem pochopitelný a když na ni pak vyštěkla něco o těhotenství, tak to jen pokračovalo ve stejným duchu. A protože zakladatelka je potížistka, co dělá scény běžně, tak se za ni chlap jen z hloubi duše styděl a vůbec neměl chuť se do hádky dvou trhovkyň zapojovat….Příspěvek upraven 18.03.23 v 12:11
By me zajimalo, zda by mela dost odvahy takhle stekat i na dospeleho muze. Na mladou holku si totiz rad dovoli skoro kazdy.
@Wani Fakt nepozoruju jestřábím okem…ale pokud je fronta, tak se nudím a lelkuju.
…kdyby stála těhotná za mnou, tak jí nabídnu, že může jít klidně přede mě…předpokládám, že pokud už dostala párkrát sprchu, že těhotenství není nemoc a pod…tak si třeba sama ani neřekne…
@Anonymní píše:
@Janli Bundu jsem sice měla, ale taky jsem jí měla rozepnutou takže bříško bylo úplně krásné vidět
Ale to si myslis ty, ze bylo krasne videt. ![]()
@Monchichik píše:
@VitaminC Netočí se svět kolem mě…ale v dobách, kdy jsem byla těhotná, jsem auto fakt neměla…a skoro nikdo kolem mě
Ale to je tvuj problem.
@Monchichik píše:
@Wani Fakt nepozoruju jestřábím okem…ale pokud je fronta, tak se nudím a lelkuju.…kdyby stála těhotná za mnou, tak jí nabídnu, že může jít klidně přede mě…předpokládám, že pokud už dostala párkrát sprchu, že těhotenství není nemoc a pod…tak si třeba sama ani neřekne…
To je ale jeji boj, lina huba.
A kdy se tehotne (v jake dobe) automaticky poustely ve fronte v obchode?
@Wani Jasně, že ne…mohla to ale říct slušně…mladá…já naštěstí mhd nevyužívám…přijde mi, že jsou lidi čím dál sobečtější a zlejší…
@Monchichik píše:
@Wani Jasně, že ne…mohla to ale říct slušně…mladá…já naštěstí mhd nevyužívám…přijde mi, že jsou lidi čím dál sobečtější a zlejší…
Rekla ne, jak jinak to mela rict?