Pouští vás lidé sednout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
18.3.23 12:28
@milami píše:
Moc nerozumím, jak můžeš mluvit o tom, že zvládáš nákupy a pochůzky, když nezvládneš ani cestu. Pokud ze zdravotních důvodů nemůžeš, měl by se starat chlap.

Asi má pocit, že je dospělá a nakoupit zvládne. Jak píšu, manžel a muž roku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.23 12:30

@milami Tak během pochůzek nákupu si skoro vždy můžu někam sednout, v klidu stát, zpomalit… Stát v autobuse který jede mega rychle je fakt rozdíl

• Citovat
  • Upravit
10030
@milami píše:
Moc nerozumím, jak můžeš mluvit o tom, že zvládáš nákupy a pochůzky, když nezvládneš ani cestu. Pokud ze zdravotních důvodů nemůžeš, měl by se starat chlap.

Zni mi to, jak kdyby mela symfyzeolyzu, ta zpusobuje bolavou chuzi a pohyb. Mela jsem ji taky, neni to zdravi ohrozujici behem tehotenstvi (problem muze byt u vaginalniho porodu), ale je to hodne neprijemne. Nektere dny mi taky delalo problem jit vic jak 10 min bez bolesti. Stani mi nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
@Anonymní píše:
@milami nějak nevidím rozdíl mezi požádat a zeptat se

Nevidíš rozdíl mezi těmi dvěma citacemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
18.3.23 12:31

Mě teda muži pouští tak nějak furt, a to těhotná nejsem (v pase mám cca 70, tak si nemyslím, že vypadám jako těhotná, ale co já vím), nebo jestli to je věkem? :think: :oops: Ale co si tak matně vzpomínám, pouštěli mě muži i ve 20. Ženská mě teda ale nepustila nikdy, ani jako těhotnou, ale nevadilo mi to - jsem byla ráda, zase se zvedat :roll:. :think: A já teda pouštím sednout jen seniory, lidi s holema atd., u těhotných nevidím důvod, přijde mi pro ně pohodlnější stát než se presovat do těch sedaček. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
18.3.23 12:44

Za mě jede zakladatelka stylem -Jsem těhotná, kdo je víc
a ta mladá holka je nevychovaný drzý spratek, který by si toto neměl vůbec dovolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24770
18.3.23 12:46

Možnost, že holka měla nějaké zdravotní problémy, které by jí nedovolily stát, se rovná téměř nule, a to, že jsou dnešní mládežníci oprsklí až na půdu, je holý fakt. Hodně je to dáno výchovou a tím, jak jsou od mala ujišťováni, že se kolem nich točí svět. Čest výjimkám.

Zakladatelko, hoďte to za hlavu, nepříjemných situací zažijete ještě spoustu. A pan manžel je s prominutím sralbotka a sobec. Snad má jiné přednosti, kvúli kterým jste si ho vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.23 12:51

@lucad77 Děkuji, já teď váham zda jsem si ho vybrala dobře… Chtěla jsem s ním těhotenství prožívat úplně jinak, chtěla jsem se aby se o mě a mimi zajímal. On jako manžel k žene která toho moc nepotřebuje je dobrý. Ale asi to není chlap pro rodinný život :(, i když dítě bylo plánované

• Citovat
  • Upravit
25132
18.3.23 12:51
@Anonymní píše:
@milami Tak během pochůzek nákupu si skoro vždy můžu někam sednout, v klidu stát, zpomalit… Stát v autobuse který jede mega rychle je fakt rozdíl

Zakladatelko, tady nečekej empatii a porozumění. Sem se chodí spoustu lidí hádat a chladit si na ostatních žáhu. Podle mého názoru je elementární slušnost pustit starého člověka, invalidu, těhotnou maminku. K ostatním příspěvkům se nevyjadřuji. Pro pobavení ti řeknu, že jsem ve třetím měsíci zažila skvělou situaci, když jsem jela na pohřeb. Červenec, venku 30C a dusno na zdechnuti. Kvůli výluce vlaku nás nahnali do přecpanych autobusů a tam snad 50C. Těhotenské nevolnosti se mnou slušně cloumaly. A jelikož mě i přes slušnou žádost nikdo nepustil sednout, říkala jsem si, budiž jim trestem, když jim pob.liju hlavy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
18.3.23 13:04
@milami píše:

Tak já ti to vysvětlím. V těhotenství se poměrně často mění krevní tlak. Krevni oběh matky musí běžet přes placentu a její plíce musí zvládat také okysličení plodu. Takže může nastat nedostatečnost. Mně se třeba udělalo zničehonic blbě v čekárně na gynekologii, asi z vydýchaného vzduchu, takže sestra si mě musela vzít na sesternu a položit na lůžko nohama hore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
18.3.23 13:14
@MartinaIrena píše:
Tak já ti to vysvětlím. V těhotenství se poměrně často mění krevní tlak. Krevni oběh matky musí běžet přes placentu a její plíce musí zvládat také okysličení plodu. Takže může nastat nedostatečnost. Mně se třeba udělalo zničehonic blbě v čekárně na gynekologii, asi z vydýchaného vzduchu, takže sestra si mě musela vzít na sesternu a položit na lůžko nohama hore.

Zakladatelka píše, že nevydrží ani 2 minuty stát. V tom případě bych netvrdila, že zvládám pochůzky a nákupy. A na nákup poslala chlapa.
To, že to doma mají tak jak mají, je blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
18.3.23 13:16

MHD jsem jezdila jen v prvnim tehotenstvi, ja sportovala, stani mi rozhodne problem nedelalo, ale co si pamatuju, pousteli me pravidelne. Nejcasteji teda starsi zeny. Ale i pubertaci (tehotna jsem teda byla v Nemecku).
Bez ohledu na zpusob zeptani, tohle videt jak rikaji mi pubertaci tehotne, tak ji jednu vrazim. Tehotna ma pravo na ohledy, ne kazda ma to stesti se citit dobre. Stejne jako ne kazdy duchodce je cipera, proste radeji predpokladam opak. A manzel? No, to snad ani nekomentovat. Bud je totalni ignorant nebo sobec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
18.3.23 13:20

@milami No chlap je vůl, to souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
18.3.23 13:27

Koukam, ze se Harli dnes rozjela a jelikoz jsem drobet paranoidni, neni obnovovatelka taky nase mila spamerka @admin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
18.3.23 13:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat