Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, maminky jsem na začátku těhotenství a když se s manžou tulíme tak při tom začnu krvácet,,,je to jasně červená krev,,,myslíte že je to špatně????co by to mohlo být,,mám z toho docela strach,,,musím napsat že to trvá jen krátce,na druhý den po tom není ani známka,prosím poradtě
Ahojky, ja jsem mela to same, akorat jsem po tom spinila jeste par dni..popraskaly mi vevnitr cevky.kazdopadne krvaceni neni normalni nikdy…Podle doktora kdyz zacnes krvacet tak bys mela okamzite na pohotovost…ale nevim no co to muze byt kdyt uz to preslo…
My tedy do potvrzení srdeční akce netulili a potom vlastně taky ne, protože jsem právě špinila, raděj to nepokoušej a poraď se s lékařem. Třeba ti řekne jako ten můj. „No já bych teď do toho rozhodně nedloubal“ ![]()
Špinění ani krvácení není dobré ani normální - počítej s tím, že ti dr. sexování zakáže!
Jojo, me to taky zakazal, aspon na mesic…Nemohla jsem se ani koupat v teple vode… ![]()
Táke mě to trápilo , Dr.zakázala sex a celých 9 měsíců prostě útrum
![]()
Běž k doktorovi. Jakékoli krvácení v těhotenství může znamenat problém. Jak píšou holky miminko je přece důležitější a pokud to manžel nevydrží, tak jsou i jiné praktiky.
![]()
nevim ze se vubec ale ptas, kazdy vi ze krvaceni neni normalni… ![]()
nevim ze se vubec ale ptas, kazdy vi ze krvaceni neni normalni… ![]()
ahoj vím, že to není normální,,,ale proto sem ten dotaz snad píšu ne????chci prostě vědět další názory a skušenosti ostatních těhu,,,,,jinak by tyhle stránky byly asi k ničemu ne,,, ![]()
Ahoj, normální to není, jak píšou holky, přestat sexovat a šup na gyndu, já krvácela s hematomem, nízko položenou placentu jsem taky měla to bylo špinění a sex máme zákázaný celou dobu. Nenechávej to, a šupajdá k doktoru.Držím pěstě.
Taky špinění v osmém týdnu. Následovala pohotovost, tam UZV. Dítě bylo v pořádku, nikde žádný hemtom, tak to uzavřeli jako drobné krvácení z čípku. Doporučení stop sexu na tři týdny, tři týdny PN a šetřit se a Utrogestan, díky němuž jsem vše dodržela, protože jsem furt spala
.
Tak šupajdi k doktorovi, na netu Ti dovnitř nevidíme, těžko stanovit dg. Normální to určitě není, je to časté, ale je třeba tomu zabránit. A může to být i něco vážnějšího.
Mám stejnou zkušenost jako předchozí pisatelka. špinění a pak i krvácení v 8-9 tt. Nasazený utrogestna a ascorutin, nařízené šetření se a klid a zákaz sexovat do 12 tt. Všechno se naštěstí samo upravilo a teď jsem už bez problémů (ťukťuk) ve 22 tt.
Tak zajdi co nejdříve k doktorovi a přeju, ať je vše brzy taky dobré.
Ahoj tak mám už ASCORUTIN, o sexu nic neříkala, ale radši ho omezím,,,vyšetřila mě a prej se nic závažného neděje,,,špinila jsem vlastně v období kdy normálně mám menzes,,,tak to možná bylo i ono,,jen mě zaráží že v příbalovém letákuje napsáno, že se musíme věnovat pozornost užívání pokud jsem těhotná,,no tak dr snad ví co dělá,,pa a díky