Těhotenství a menstruace 5tt

66
15.5.23 12:28

Těhotenství a menstruace 5tt

Dobrý den chtěla bych se zeptat sem 5+5tt ale na ultrazvuku pořád nejde nic videt jen mám vysokou tehotenskou sliznici a dnes sem dostala menstruaci máte někdo zkušenost děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.5.23 12:32

@naty3357 co chceš v tomhle čase vidět? Proč chodíš k Dr tak brzy? Jsi po sedmém tydnu a budeš mít jasni hned :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
15.5.23 12:35
@naty3357 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat sem 5+5tt ale na ultrazvuku pořád nejde nic videt jen mám vysokou tehotenskou sliznici a dnes sem dostala menstruaci máte někdo zkušenost děkuji

Proč chodíš tak brzo k doktorovi? 8o Co by tam měl tak brzo vykoukat?

• Citovat
  • Upravit
66

@martina.se zacalá sem krvácet tak sem jela na pohotovost a dělali mi ultrazvuku a ještě nejde nic videt a dnes sem dostala ms ale slabou tak se jen ptám jestli má taky takový skušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@naty3357 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat sem 5+5tt ale na ultrazvuku pořád nejde nic videt jen mám vysokou tehotenskou sliznici a dnes sem dostala menstruaci máte někdo zkušenost děkuji

Na gynekologii se chodí až kolem 7tt, kdy se rovnou potvrdí srdeční akce. Teď je to vabank - buď se jedná o biochemické těhotenství, které s MS odejde, nebo nejde o menstruaci, ale krvácení z jiného důvodu (já třeba měla hematom a krvácela taky na začátku těhotenství a mimčo to dalo), ale stejně se s tím nedá dělat nic jiného, než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.23 12:38
@naty3357 píše:
@martina.se zacalá sem krvácet tak sem jela na pohotovost a dělali mi ultrazvuku a ještě nejde nic videt a dnes sem dostala ms ale slabou tak se jen ptám jestli má taky takový skušenosti

A proč chodíš s krvacenim na pohotovost? Naprostý nesmysl :think: začátek je hop nebo trop. Když krvacis, stejně ti nemají jak pomoct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.5.23 12:39

@unuděná aha tak doufám že se mimčo udrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.5.23 12:40

@martina.se bála sem se o miminko jsme se dlouho snažili a je to me první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
15.5.23 12:41
@martina.se píše:
A proč chodíš s krvacenim na pohotovost? Naprostý nesmysl :think: začátek je hop nebo trop. Když krvacis, stejně ti nemají jak pomoct :think:

Taky nechápu. Takhle brzo je fakt zbytečný chodit a krvácenim na pohotovost. Buď se to udrží nebo ne, ale oni ti nemají jak pomoct.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.5.23 12:45
@naty3357 píše:
@martina.se bála sem se o miminko jsme se dlouho snažili a je to me první

Je třeba si uvědomit, že ještě žádné miminko není. Určitě ne v tomto TT. Doktoři nemají jak to pomoct a ty se pak zbytečně trápíš :think: a neber to na jako vrtání. Ale pozitivní test ještě neznamená miminko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
15.5.23 12:51

A kdo ti potvrdil, že jsi 5+5, když máš pouze vysokou sliznici?
Držím palec, aby to dopadlo, i když si bohužel myslím opak, pokud jsi dostala ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
15.5.23 12:54

Já bych to viděla na biochemické, pokud nejde nic vidět (v 6tt by mohl byt aspoň vacek) a krvacis, tak to proste odchází :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.5.23 13:10

@naty3357 ja nechapu, proc se hodnoti to, kdy clovek v tehotenstvi navstivi lekare a jeste v pripade, kdy clovek zacne krvacet. Zrejme by se nechala prohlidnout vetsina z nas. A kec, ze je to bud a nebo, to me uz pekne stve. Co treba takove mimodelozni, to je v priprade prasknuti celkem zasadni problem a ohrozeni zeny.
Pokud mas potvrzenou ovulaci a jsi si jista tydnem tehotenstvi, tak si myslim, ze by na utz uz neco melo byt videt.
Ja se bohuzel taky priklanim k tomu, ze zrejme tehotenstvi nebude v poradku, kdyz krvacis. Jen doporucim se hlidat a potom navstivit sveho gynekologa. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.5.23 13:18

@Kriss Tina už nekrvacim jen špiním žádný bolesti nemám testy mám takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
15.5.23 13:22

@naty3357 uvidíš, nezbývá než čekat a doufat. Já taky krvacela slabě, rozjelo se to až další dny a testy jsem měla pozitivní ještě tak týden :nevim: ten začátek je proste buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí