Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vyhodit tě nemůžou. Jako podraz to možná někdo vnímat může, ale to je jeho boj. Ty sama víš, že to záměr nebyl. Nikomu nic zatím neříkej, počkej na vyšetření u gynekologa kolem 8-10 TT. Takhle ze začátku se může stát cokoliv. A gratuluji!
@nozu dělám ve fabrice třísměnný provoz a tahám těžká břemena, oznámit to budu muset. Nechci nic zkazit
@Anonymní píše: Více
A co by jako měli udělat? Vyhodit te nemůžou a jen se nechej přeřadit na misto vhodné pro těhotné. Tři směny ani tak vadit nemusí, těžká břemena uz ano
Jak píšou ostatní. Vyhodit tě nemůžou. Zaměstnavatel nebude rád, ale to je život Až budeš mít těhotenství potvrzené, práci prober s nadřízeným. Jestli nemají možnost tě převést na vhodnou práci, máš nárok na 100% prostoj. Nenech se natlačit do neschopenky, je to jejich zákonná povinnost.
Vyhodit tě nemůžou. Jako podraz to vnímat můžou. Ale je to něco s čím musí zaměstnavatele počítat. Jako to by se za chvíli nerodilo už vůbec! Kdyby každá mladá žena brala ohled na zaměstnavatele a odkládala těhotenství až bude v praci x let.
Dobry den, dnes jsem zjistila že jsem těhotná. Ve svoji práci jsem uz rok a pul ale az teprve ted od sprna jsem dostala smlouvu na dobu neurčito.
Bojím se že mě můžou vyhodit a brát to jako “podraz” z moji strany. Neřešil někdo něco podobného?