Těhotenství a OSVČ vedlejší, jak dál?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Proč by jsi měla končit v práci, jsi blázen? Běž na neschopenku pokud to zdravotně nebudeš zvladat. Hlavně nedávej výpověď. To je úplný nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já asi moc nechápu dotaz. proč bys měla v práci končit? a jak s tím vším souvisí živnost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože jako asistentka mám smlouvu "na dítě ", když budu na nemocenské, nevím jak to je s dalším asistentem. Živnost s tím souvisí, že když máte Živnost na hlavní platíte si zálohy.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
To, ale není tvůj problém. To si musí zařídit zřizovatel. Nebuď hloupá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem, nakonec jsme se dneska bavili a vedení samo řeklo, že kdyby něco- nemocenská.. mám štěstí na úžasné kolegyně, ale přece jen deti - musím být pořád ve střehu 😊
- Citovat
- Upravit
Anonym - nechci at to nekdo ví zatím:))
mám už dost přes 30 a necítím se zatím vůbec ok 🤣 Dělám asistentku pedagoga, takže budu muset popř skončit abych nebránila místo další asistentce. Jak to je potom? Můžu pozastavit živnost a jít na up? Že asi nic nedostanu, to je mi jasné, ale ráda bych si aspoň neplatila sociální a zdravotní 🙄děkuji
Dobrý den, teď to bude rok, co pracuji a vedle toho mám osvc vedlejší. Předtím to bylo rok osvc hlavní. Pracuji s dětmi a jsem sice na začátku, ale nějak tuším, že do osmého měsíce jako se starší to bude