Těhotenství a postava, váha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85379
5.6.19 11:12

Tak v 16. tt mas 4 kila nahore, neprijde mi to jako hruza. Spis nez shu bych ted ale resila, co jis, mas dostatek vitaminu/mineralu anebo pribiras diky sladkostem? Zeptat se vyzivoveho poradce muzes, ted hubnout Ti ale nedorpruci nikdo. Spis jist zdrave. A v 16. tt pekne tehotenske brisko necekej, to jsou spise vyjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
5.6.19 11:49

Jste jen 16tt, to „pěkné“ těhotenské bříško teprve přijde. Teď opravdu na nějakém faldu nesejde. Ty míry co jste udala, nejsou žádná katastrofa. Naopak bych řekla, že jste pořád štíhlá a vypadáte zcela normálně. Ten pocit mamut je opravdu jen pocit, který má nejspíš každá těhotná nehledě na to, kolik váží a jak moc přibere. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.6.19 11:55

Souhlasím naprosto s DeeDee.518, máte normální váhu, mně vykouklo těhotenské bříško až taky tak ve 23. - 24. týdnu. A taky si připadám jako menší tank, ale to jsou normální pocity, zvlášť pro ženy, které jsou zvyklé dbát na postavu…nadto teď v létě si člověk více uvědomí, že loňské kraťásky zkrátka neobleče…ale jak to jde nahoru, tak to půjde (podle všech mých kamarádek) dolů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 12:43

Holky jste moc hodné :lol: manžel mi říká ty můj kynutý knedlíčku a už si tak fakt připadám. Nevím co nosit, teď nosím volné věci, protože bříško mám malé, ale špeky se prodraly a je mi to nepříjemné, až bude pěkně kulaté, pak si klidně upljší šaty vezmu :lol:
Nejím moc, občas si dám sladké na chuť, ale denně ne. Naopak teď jím hodně zeleniny a ovoce, což jsem dříve ani tak nejedla, ale mimčo to asi chce :D dá se říct jím pravidelně, snídaně, svačina, oběd, večere a na konci dne většinou nějaký ten jogurt, snažím se v práci jíst zdravě, občas to moc nejde, ale snažím se + beru mamavit tbl.
Od začátku těhu mi krom nadýmání a nafouklého břicha bylo docela fajn, žádné zvracení ani nechutenství max. občas večer na pár hodin, ale to jsem zaspala :D ale docela jste mě uklidnili že v 16tt ještě bříško nemusí být kulaté, už jsem se lekla, aby nebylo rozteklé i později :lol:

• Citovat
  • Upravit
5.6.19 12:48

Přesně jak říkají holky, jako mamut si člověk připadá i když nějak extra nepribral. Mám v 40+3tt 70kg na 175cm. Člověk by skoro řekl stihla mamka ale já už všude vidím jen faldy a břicho :D ;) Joo a přibrala jsem nějakých 11kg takže mi žádné moje oblečení pres zadek není.. Vůbec nevím co budu v těch vedrech nosit :lol:
Hlavní ale je ze jsou miminka zdravá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
5.6.19 12:50
@Anonymní píše:
Holky jste moc hodné :lol: manžel mi říká ty můj kynutý knedlíčku a už si tak fakt připadám. Nevím co nosit, teď nosím volné věci, protože bříško mám malé, ale špeky se prodraly a je mi to nepříjemné, až bude pěkně kulaté, pak si klidně upljší šaty vezmu :lol:
Nejím moc, občas si dám sladké na chuť, ale denně ne. Naopak teď jím hodně zeleniny a ovoce, což jsem dříve ani tak nejedla, ale mimčo to asi chce :D dá se říct jím pravidelně, snídaně, svačina, oběd, večere a na konci dne většinou nějaký ten jogurt, snažím se v práci jíst zdravě, občas to moc nejde, ale snažím se + beru mamavit tbl.
Od začátku těhu mi krom nadýmání a nafouklého břicha bylo docela fajn, žádné zvracení ani nechutenství max. občas večer na pár hodin, ale to jsem zaspala :D ale docela jste mě uklidnili že v 16tt ještě bříško nemusí být kulaté, už jsem se lekla, aby nebylo rozteklé i později :lol:

Tak manzela popros, at si tuhle poznamku odpusti ;) to by mi taky vadilo

A co nosit, proste tehotenske obleceni. Je uplejsi a jen usite tak, ze je volnejsi pres bricho - tricka. Holt to leze do penez, ale pokud chce clovek vypadat dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
5.6.19 15:57
@Anonymní píše:
Od začátku těhu mi krom nadýmání a nafouklého břicha bylo docela fajn, žádné zvracení ani nechutenství max. občas večer na pár hodin, ale to jsem zaspala :D ale docela jste mě uklidnili že v 16tt ještě bříško nemusí být kulaté, už jsem se lekla, aby nebylo rozteklé i později :lol:

V 16 tt jsem v prvním a druhém těhotenství neměla bříško skoro žádné, ani kg nahoře. U prvního jsem první kilo přibrala až kolem 22tt, a u druhého po tom 16tt. Bříška vyběhla až potom. To se neboj, taky budeš melounek. ;) A chlap by si ty blbé průpovídky a přirovnání měl odpustit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí