Těhotenství bez ejakulace?

Anonymní
4.7.25 15:11

Těhotenství bez ejakulace...

Ahoj holky,
komu se stalo, že jste otěhotněla stejnou cestou jako já?
Manžel se dovnitř neudělal, ale potom ještě dělal mě a měl prsty od semene. Poté už soulož nebyla. Manžel se vrátil jenom na 2 dny z prac. cesty a v té době byl sex jenom 1×, takže jindy se to stát nemohlo, protože po těch 2 dnech zase odjel. Od té doby uplynuli 4 týdny, z toho 10 dní zpoždění. Udělala jsem si pro jistotu test, protože mám MS jako hodinky…no a je pozitivní. Byla jsem dost v šoku, tak jsem rychle jela pro clearblue a ten mi to jenom potvrdil. Den na to hcg z krve pozitivní.
Mám doma 4letého syna a o toho jsme pokoušeli docela dost dlouho, takže jsem teď z toho docela paf, že by k nám další mimčo přišlo takovou cestou. Říkala jsem si, že šance úplně minimální a mně se to určitě nestane, no a stalo :D
Ale jsem šťastná, druhé jsme stejně plánovali. Manžel se tomu směje :D
Příští týden jdu na gyndu, tak snad se všechno bude v pořádku :)
Přišla jste některá k mimču podobným způsobem a byla z toho překvapená stejně jako já?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35963
4.7.25 15:15

No spíš bych řekla, že to úplně nestihl včas nebo bylo něco v preejakulátu. Prsty by to byla asi velká náhoda, ale taky to není vyloučený.
Taky máme dceru z přerušovaného styku, takže po této nehodě jsme to už nikdy nepraktikovali a každého od toho odrazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
4.7.25 16:23

To by bylo znevážení prstíkové metody pro „utajené“ oplodnění, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.25 17:16

Myslím si to samé, co @JancaS84
Taky jsem takto přišla k dítěti, navzdory tomu, že předchozí dítě docela trvalo a já byla přesvědčená, že tohle se mi nemůže stát :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky