Těhotenství? Cysta? :(

Anonymní
21.6.11 09:19

Těhotenství? Cysta? :(

Ahoj, potřebovala bych poradit. Dnes jsem měla dostat ms ale zatím nic. Jsem 32 den cyklu minule jsem měla taky 32 dnů ale asi 4 dny před ms jsem začala špinit. Teď to bylo podobně. 13.6. jsem byla na gyndě na preventivní prohlídce doktorka říkala , že je všechno v pořádku a že mám středně vysokou sliznici, že je to normální v druhé půlce cyklu. Ten den jsem začala špinit nevím jestli to třeba nebylo z toho jak se ve mně „štourala“ ale špinila jsem i druhý den potom nic v pátek, když jsme měli s přítelem sex tak mě bolel podbřišek a potom jsem šla na wc a na toal. papíře byla krev byla světlá protože byla smíchaná se spermatem, tak sem si říkala, že ms už je tady ale nic. V sobotu byl sex znova a už žádná krev nebyla a ani špinění ani ms se nedostavila. Těhu asi nebudu, protože jsem si dělala včera test a byl negativní. Nemohla , třeba doktorka něco přehlédnou třeba cystu ? Jednou sem měla cystu a ms taky nedorazila. Nebo bylo na těh. test brzo? Nevím, kdy mám ovulaci neměřím si teplotu nic. Když jsem to počítala na nějaké kalkulačce na netu ,tak podle toho bych dnes byla 12 den po oplodnění.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1918
21.6.11 09:28
Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. Dnes jsem měla dostat ms ale zatím nic. Jsem 32 den cyklu minule jsem měla taky 32 dnů ale asi 4 dny před ms jsem začala špinit. Teď to bylo podobně. 13.6. jsem byla na gyndě na preventivní prohlídce doktorka říkala , že je všechno v pořádku a že mám středně vysokou sliznici, že je to normální v druhé půlce cyklu. Ten den jsem začala špinit nevím jestli to třeba nebylo z toho jak se ve mně „štourala“ ale špinila jsem i druhý den potom nic v pátek, když jsme měli s přítelem sex tak mě bolel podbřišek a potom jsem šla na wc a na toal. papíře byla krev byla světlá protože byla smíchaná se spermatem, tak sem si říkala, že ms už je tady ale nic. V sobotu byl sex znova a už žádná krev nebyla a ani špinění ani ms se nedostavila. Těhu asi nebudu, protože jsem si dělala včera test a byl negativní. Nemohla , třeba doktorka něco přehlédnou třeba cystu ? Jednou sem měla cystu a ms taky nedorazila. Nebo bylo na těh. test brzo? Nevím, kdy mám ovulaci neměřím si teplotu nic. Když jsem to počítala na nějaké kalkulačce na netu ,tak podle toho bych dnes byla 12 den po oplodnění.

12 den jeste nemusi byt videt na testu tehu. Me slo videt az 20 den a jenom trosku. Podle toho jak ti stoupa HCG. Tehotna byt muzes a k Dr bych na tvem miste sla na krevni testy. Pokud jsi po sexu spinila a jsi tehu mohli by jste nejak ublizit prckovi. Ale taktez to muze byt cysta…tezko rict. Urcite bych teda sla k Dr, ona na UTZ nic neuvidi pokud jsi tehotna ale krevni testy ti udelat muze, a vajecniky prohlidnout taky. Muj byvaly Dr mi prehlizel cystu pul roku, az kdyz jsem zmenila gyndare tak mi ta nova doktorka na ni prisla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
21.6.11 15:00
Lend.u píše:
Anonymní píše:
12 den jeste nemusi byt videt na testu tehu. Me slo videt az 20 den a jenom trosku. Podle toho jak ti stoupa HCG. Tehotna byt muzes a k Dr bych na tvem miste sla na krevni testy. Pokud jsi po sexu spinila a jsi tehu mohli by jste nejak ublizit prckovi. Ale taktez to muze byt cysta…tezko rict. Urcite bych teda sla k Dr, ona na UTZ nic neuvidi pokud jsi tehotna ale krevni testy ti udelat muze, a vajecniky prohlidnout taky. Muj byvaly Dr mi prehlizel cystu pul roku, az kdyz jsem zmenila gyndare tak mi ta nova doktorka na ni prisla… :nevim:

za jak dlouho ti byli videt více //?

• Citovat
  • Upravit
739
11.7.11 18:19

Ahoj holky,
s přítelem se snažíme o mimi. Poslední MS jsem měla 12.5 a když jsem si dělala TT tak mi vyšla slaboulinká druhá čárka.Když jsem byla na gyndě moje doktorka mi řekla, že mám cystu a píchla mi vyvolávací injekci a potom mi řekla, že když to do desti dnů nedostanu tak pak teprve mi vezme krev. Máte někdo s tím zkušenosti? Myslíte, že můžu být těhotná? Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.7.11 18:28
nerry píše:
Ahoj holky,
s přítelem se snažíme o mimi. Poslední MS jsem měla 12.5 a když jsem si dělala TT tak mi vyšla slaboulinká druhá čárka.Když jsem byla na gyndě moje doktorka mi řekla, že mám cystu a píchla mi vyvolávací injekci a potom mi řekla, že když to do desti dnů nedostanu tak pak teprve mi vezme krev. Máte někdo s tím zkušenosti? Myslíte, že můžu být těhotná? Lenka

Těhotná být můžeš. Těžko říct, jestli cysta způsobila ten pozitivní test - možné to je. Pokud jsi moc moc zvědavá, nech si vzít krev někde v laborce :)
Ale pokud těhotná jsi, tak se to ukáže i za těch 1O dní.
A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
11.7.11 18:56

bolí mě břicho, spustila se mi rýma a jsem strašně unavená a mám žaludek jak na vodě. Fakt nevím, já jsem byla už kdysi na vyvolávací injekci a dostala jsem to do dvou dnů a nic mi nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.7.11 21:26
nerry píše:
bolí mě břicho, spustila se mi rýma a jsem strašně unavená a mám žaludek jak na vodě. Fakt nevím, já jsem byla už kdysi na vyvolávací injekci a dostala jsem to do dvou dnů a nic mi nebylo.

mno tak příznaky by odpovídaly, ale na to se bohužel spoléhat nedá
tak ať to je jak si přeješ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
12.7.11 05:38

Díky, budu doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.4.13 09:59

Ahoj holky, prosím o radu. Dnes sem 32DC. Cykly mám 29-33 dní. Už týden se cítim „divně“. Každý den mě bolí a píchá v podbříšku, střídavě vpravo, vlevo a i uprostřed. Často běhám na malou. Bolí mě hlava, to u mě není zvykem, mám každou chvíli lehce zvýšenou teplotu, zimnici, v noci se každý den často budím, bazalní teplota minulé dny 37,1 a dnes 37,3. Test sem si dělala včera a byl negativní, po namočení se na chvíli druhá čárka ukázala, ale po uschnutí vidět nebyla :nevim: Nemohlo by to znamenat cystu? Nemáte s tím některá zkušenost? Antikoncepci neberu, praktikujeme přerušovaný styk. :oops: Před prvním těhotenstvím sme ho praktikovali rok a půl a těhotenství z toho nebylo. Děkuji za názory a přeji krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
29.4.13 10:18

Těhotenství? Cysta?

Ahoj, byla jsem v podobné situaci a opravdu jsem měla cystu. Doktorka to zjistila hned na utz, protože mi taky vyšel test, že ta druhá čárka byla vidět jen slabě, když jsem šla podruhé k dokrotce s tím, že bych mohla být těhotná, tak jsem opravdu byla a to zjistila hned zkraje těhotenství. Být tebou dojdi k doktorce, udělá ti utz a máš jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí