Cysta a pozitivní těhotenský test?

265
20.6.11 08:36

Cysta a těhotenský test

Ahoj holčinky.. Asi 6 dní před MS jsem objevila na testu dvě čárečky, nadšeně jsem letěla k dr. ten mi hned mezi dveřmi řekl, že to není možný. Prohlédl mne a zjistil 4-5cm cystu na levém vaječníku. vzal krev, napíchal injekce do zadku a po MS mám přijít na kontrolu jestli zmizela. Ptala jsem se na ty pozitivní testy, prý to udělala ta cysta. Máte s tím některá zkušenost? Že jste měly pozitivní těhu testy? a jak moc silně? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3270
20.6.11 08:56

měla jsem cystu před asi půl rokem ale těhu test byl negativní i přes 14 dní zpožděnou ms která přišla až po vyvolávačce.Můj gyndr naopak říkal že cysta HCG nevyrobí.Takže si vyber. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.6.11 09:00

No tak to mi mudr řekl uplně něco jinýho, je to cysta, tohle způsobí cysta a pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
20.6.11 10:03

Záleží, jak moc je ten test pozitivní. Cysta někdy udělá slaboučkou druhou čárku na testu. Ale jestli ti ta čárka den ze dne zesiluje, nebo jestli už tam máš pořádné koleje, tak to cysta neudělá. Nechceš sem dát foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.6.11 10:12

Mám ho jen v mobilu, druhá čárka není uplně stejně rudá jako kontrolní, ale je skoro stejná, žádný duch, nic slaboučkého.. zkusila jsem to 4× a je to prostě tmavé, vzala jsem testy i k doktoru, on na ně kouknul a hodil je do koše a řekl, že je to ta cysta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.6.11 10:15

Jajo neboj nejspis ti pichl injekci na vyvolani mesicu,takze pokud je do tydne nedostanes jsi tehulka:-)Ja sla k dr ze nemam MS,prohlidl me,mela jsem aky cystu 4,5cm,a pry ze tehu nejsem,pichl me taky injekci do zadku,za tyden jsem sla znovu ze furt nic,a uz byl vdet na UZ vacek:-)drzim palecky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.6.11 10:16

:oops: pardon za chyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
20.6.11 10:17

Tak teď zkus testovat třeba co dva dny, a když bude čárka sílit, tak je jasné, že to cysta neudělá. Jinak já jsem měla na začátku těhotenství taky cystu na vaječníku, 4×5 cm velkou. Byla to prej cysta, která se často v začátku těhotenství udělá, časem se vstřebala. Tak zkoušej testovat a uvidíš, třeba jsi stejný případ jako já. Tvůj doktor dělá nějak moc rychle závěry. Já bych teda nechtěla vzbuzovat v tobě třeba nějaké falešné naděje, jen píšu, jak to bylo u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.6.11 10:26

jojo píchnul mi injekci, abych to dostala, dneska + - bych to měla dostat. Myslím, že ten test už ani víc vybarvený být nemůže, dívala jsem se na testy ostatních holčin a je krásně těhulkový, ááále radši se nebudu radovat, ale hrozně ráda bych. Teď to bude 6-tý měsíc od začátku snažení. Moc vám děkuju za podporu, já bych byla nejšťastnější na světě.. Jo a ještě diktoval sestře, že sliznice je středně velká, jestli to něčemu napoví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.6.11 10:29

ja mela sliznici velkou ci tak nejak,ale myslim ze tehu budes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.6.11 10:30

a nemohla bys ten ten test sem vlozit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.6.11 10:38

Mám ho jen v mobilu, ale udělám si doma další, vyfotím a vložím ho sem.. Spíš mne zajímalo, jak silnou čárku může cysta na testu dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.6.11 12:27

holky ukradla jsem nějaké těhulce fotku testu jen pro přirovnání, ten můj je zhruba stejný jako ten prostřední..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.6.11 12:41
JajaKoca píše:
holky ukradla jsem nějaké těhulce fotku testu jen pro přirovnání, ten můj je zhruba stejný jako ten prostřední..

no tak to je jasný :palec: :palec: to není žádný duch.Na rozdíl od gyndra kterého bych asi šupito presto měnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.6.11 12:44

Já se radši fakt neraduju, přinesla jsem mu v sáčku všechny tři svoje milovaný testy :-) on na ně koukl a hodil je do koše.. Já už bych tak chtěla vědět jak na tom jsem, ani nevíte. Napadlo mne udělat si ten digitální test, ten by taky reagoval na cystu? Já totiž MS čekám až dneska nebo zítra, proto taky ta nejistota s tím testem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí