Cysta a pozitivní těhotenský test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
20.6.11 12:47

Ahoj JajaKoco, mám úplně stejný problém, pozitivní sílící test, bolest prsou, opožděnou MS 4 dny a cystu na vaječníku. K lékaři jdu až příští týden, dřív prý by nic neviděl na ultrazvuku, tak nevím. Doufám, že nám to oběma dobře dopadne. Co se týče té čárky na testu je asi jako ta tvá, celkem výrazná, žádný duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.6.11 12:49

Blancetka : no tak to jsme dopadly, že? budeme si navzájem držet palečky, aby nám to dopadlo výborně. Taky mám bolavá prsa a dneska mne neskutečně bolí záda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.6.11 12:51

Mi už z toho pozorování příznaků hrabe :-D Tak doufám, že nám to fakt oběma dobře dopadne. Já jsem po léčbě clostylbelgytem, který mi zřejmě vytvořil tu cystu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.6.11 12:53

já už jsem to lehce vzdala, ale jak se objevila únava a čárka tak jsem hned letěla, bohužel jsem dopadla takto. já zatím neuzívám vůbec žádné léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.6.11 12:58
JajaKoca píše:
Ahoj holčinky.. Asi 6 dní před MS jsem objevila na testu dvě čárečky, nadšeně jsem letěla k dr. ten mi hned mezi dveřmi řekl, že to není možný. Prohlédl mne a zjistil 4-5cm cystu na levém vaječníku. vzal krev, napíchal injekce do zadku a po MS mám přijít na kontrolu jestli zmizela. Ptala jsem se na ty pozitivní testy, prý to udělala ta cysta. Máte s tím některá zkušenost? Že jste měly pozitivní těhu testy? a jak moc silně? Děkuju

A co výsledky krve, ty dopadly jak??? Nějak nechápu, proč ti ten dr. píchnul vyvolávačku, když to MS ti zbývalo ještě 6 dní??? 8-o Bych od takového doktora asi rychle utíkala. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.6.11 13:05

krevní testy nevím, prý mi je řekne, až přijdu na kontrolu s tou cystou, buď po MS nebo 10 dní po tom co to nedostanu. vím já holky, jsem z toho celá zmatená. no a na tu injekci, ještě se mne ptal, kdy to mám dostat, já tam byla 15.6 a mám to dostat 20-21.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.6.11 15:11

ta injekce na vyvolani nemuzu mimiskovi ublizit,naopak podpori uhnizdeni :palec: Jajo,kazdopadne myslim ze kdyby to byla cysta ze by tam byl duch a ne takova dalnice :palec: Ale zkus si koupit ten clearblue,tak se ukazuji i tydny,myslim ze pokud vyjde aj ten ,tak je to jasna vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.6.11 15:13

a pokud to mas dostat 20.-21.,ta injekce by tu ms trosku uspisila,tak myslim,ze to bys uz dostala,ale opravdu bych zmenila gyndare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
21.6.11 14:08

Jájo a Blancetko, myslím, že takovou krásnou čárku cysta určitě neudělá, spíš to vypadá na to těhotenství :palec: . Na ty digitální testy bych se vyprdla, když už se vám chce vyhodit ty penízky, tak bych spíš zašla někam do laboratoře nechat si vyšetřit hladinu hCG v krvi, bude jasno hned :dance: . Moc vám držím pěsti. Já jsem byla na prvním ultrazvuku týden po vynechané MS, nebylo tam vidět skoro nic, jen malinký gestační váček v děloze a ta obrovská cysta na vaječníku, doktorka z toho byla dost rozpačitá a nechtěla mi těhotenství potvrdit. Tak vydržte holky, to čekání je na palici, ale vyplatí se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
21.6.11 14:15

děkuji za povzbuzení, zrovna včera jsem říkala příteli. přejeme si moc holčičku, mluvíme o marušce a já mu říkala, že i toho Lukáška bych klidně měla, hlavně abych byla těhulka a bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.6.11 11:53

Ahoj JajaKoco, tak už něco víš? já jsem dnes nevydržela a zašla si na krev, mám 2118 jednotek, tak jsem se dívala na nějaké tabulky a zřejmě bych měla být těhotná. Mám trochu strach, ať to nezakřiknu. Jisté to bude asi až mi to potvrdí doktor z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
23.6.11 11:55

ahojky, no to je krásná zprávička. já zatím čekám na ms, ale zatím nic a ani žádný náznaky. minulou jsem měla 24.5 a trvala 4 dny a te´d zatím nic, dostala jsem injekci na vyvolání, ale bylo to už minulou středu. Třeba se ms nedostaví, nemám zkušenosti s těma injekcema.. Moc moc moc ti držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
23.6.11 11:56

Jaja:po tej injekci max do 10dnu bys mela dostat ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
23.6.11 11:57

Jaja:kup si testik,ted uz by dve dalnice byt mely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
23.6.11 11:58

no on když mi jí dal, tak já neměla ještě ani termín ms, ten mám až teď.. já bych taky tak moc ráda, aby to dopadlo všechno dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí