Cysta a pozitivní těhotenský test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
27.6.11 13:08

to je zase obrovská zmena dneska, vcera bylo chladno a dneska je vedro na padnuti. ja jsem zase strasne unavena, v noci spatne spim, jsem celou noc uplne promocena a straslive mne boli prsa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
27.6.11 14:14

Neboj Jaji, když na tebe na testu vyskočily dvě tlustice, je to jasnačka. Cysta ti udělá na testu maximálně slabounkého dušíka. Bříško může bolet i od cysty, taky jsem to tak měla. Ale prsa z cysty nebolí :lol: . A cysty v těhotenství se bát nemusíš, taky jsem si tím prošla a právě mě tady dloube do žeber prcek, který se za tři týdny vyklube na svět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.6.11 14:17

jéé to je krásný, budu ti moc držet palečky, aby všechno bylo v pořádku a těšit se na deníček o tvém porodu. No a já budu čekat do středy půl 5, až mne mudr vezme a řekne doufám!!! něco pozitivního.. Ještě jsem tak přemýšlela jestli by mohla ms dorazit, jsem od 15.6 po té injekci a zatím ms nikde, klep klep klep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
27.6.11 14:28

No říká se, že po injekci Agolutinu by měla MS přijít do 14 dnů maximálně, tak to už máš taky skoro za sebou. Mně vždycky přišla MS do pěti dní od píchance. Možná ve středu uvidí doktor na ultrazvuku aspoň malý váček v děloze, nenech se odbýt a případně znechutit, pokud by byl dr. zase nějaký skeptický. A test nedávej z ruky, žádné vyhazování! Jednou budeš mít hezkou památku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.6.11 14:34

určitě se nedám, minule byl se vším hotový raz dva a já mazala se slzama v očích domů :-) Dneska si ještě koupím jeden testík v lekárně, radši žádný doma nemám a zkusím testnout co čárečka.. S tou injekcí nemám vůbec žádnou zkušenost, nikdy, až teď jsem ji nedostala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
27.6.11 15:08

Já stejně nechápu tvého doktora, že ti dal vyvolávačku ještě před termínem MS. Asi měl strach z té cysty. Jestli jsi teď tak týden po vynechané MS, tak už tam ve středu určitě ten váček bude vidět. Držím pěsti a pozítří sem určitě napiš, jak jsi dopadla. Já věřím, že tady budeš jásat :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
28.6.11 07:04

Dobré ránko.. dneska jsem se kráásně vyspala, nevím jak to, ale jsem i odpočatá. včera jsem dorazila domů, přítel mne okamžitě zahnal na lehátko do stínu a odpočívat, prý jsem vypadala jako před zhroucením, je fakt, že jsem byla uplně vyšťavená.. Zatím nic nového u mne, trošičku jsem měla včera narůžovělý výtok, ale jen jednou, tak to snad nic není.. Už aby bylo zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
28.6.11 07:52

Jaja:dokud netece ciste cervena krev,tak bych se nad tim ani nepozastavovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
28.6.11 07:58

no ještě to :-) Jsem hrozná, co? včera jsem si ještě koupila ten test a udělala.. dvě krásný čárečky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
28.6.11 08:03

:-D tak neboj,ja nebyla jina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
28.6.11 08:05

věřím :-D a to si říkám, každý den, nebudu na nic myslet, dopadne to jak to dopadne a pak se začtu, začnu lovit na netu a hledám i to co mi není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
28.6.11 08:06

:-D :-D mno ja budu dneska volat jak me vysly tripply,tedy pokud uz je maji vyhodnoceny,tak mam taky trosku strach jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.6.11 08:13

JajaKoca, já myslím, že je to úplně jasné a jsi určitě těhotná. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
28.6.11 08:22

pipinka : moc ti držím palečky a dej mi pak prosím vědět, jak jsi dopadla..
Katy2 : děkuju kočinko za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.6.11 13:00

Ahoj JajaKoco,tak už něco víš? já jsem byla dnes na kontrole a na utz už byla vidět tečka a ten žloutkový váček, takže jsem happy! Prý jsem 5+4, moc těm počtům nerozumím. Asi teda 6 týden. Doufám, že ti to taky dobře dopadne. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí