Cysta a pozitivní těhotenský test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1474
29.8.11 23:20

ahojky prosim o radu mam dnes devet dni zpozdeni ale rano jsem zacala krvacet ted to zase preslo na husty krvavy vytok pred par dny jsem si delala tast a byl tam slaby duch byl hezky viditelny vubec nechapu co se deje snazime se uz pres sest let prvni den zpozdeni jsem zacala zvracet a v nedeli ustalo zvraceni i bolesti v podbrisku a dnes jsem zacala krvacet nevite co to znamena dr rikala bud zahnizdovani nebo potrat nebo zpozdena menses ale kdyz jsem byla 15 srpna na kontrole brali mim kreva bylo mi receno ze hcg v normalu lehce zvysene tesne na hranici tak nevim co znamena boitehu dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.11 17:46

Ahojky, poraďte mi, prosím. Před měsícem jsem byla na laparoskopické operaci se slepákem. Při té operaci zjistili, že mám cystu na vejcovodu. Nechali ji tam, když jsem se pak doktora, co mi ostraňoval stehy ptala, proč ji tam nechali a jestli nemůže dělat problémy, tak mi bylo řečeno, že 80% lidstva má v sobě cystu a nic se s ní nedělá, takže mi vlastně nic neřekl.Dnes mám 8. den zpoždění a těhu test, který jsem si dělala v sobotu ráno mi vyšel tak, že jsem tu druhou čárku měla spíš jen duchařskou, byl to spíš jen stín. O miminko se snažíme asi 4 měsíce, moc bych si ho přála, jenže teď nevím, jestli mi cysta na vejcovodu nemůže dělat problém v tom, být těhule a proč mám už víc jak týden zpoždění. Má gynekoložka má dovolenou, tak musím ještě týden počkat a pak se u ní objednám na vyšetření, ale bojím se, že to skočí vyvolávačkou. Máte někdo podobnou zkušenost ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
6.9.11 13:17
myskulka píše:
Ahojky, poraďte mi, prosím. Před měsícem jsem byla na laparoskopické operaci se slepákem. Při té operaci zjistili, že mám cystu na vejcovodu. Nechali ji tam, když jsem se pak doktora, co mi ostraňoval stehy ptala, proč ji tam nechali a jestli nemůže dělat problémy, tak mi bylo řečeno, že 80% lidstva má v sobě cystu a nic se s ní nedělá, takže mi vlastně nic neřekl.Dnes mám 8. den zpoždění a těhu test, který jsem si dělala v sobotu ráno mi vyšel tak, že jsem tu druhou čárku měla spíš jen duchařskou, byl to spíš jen stín. O miminko se snažíme asi 4 měsíce, moc bych si ho přála, jenže teď nevím, jestli mi cysta na vejcovodu nemůže dělat problém v tom, být těhule a proč mám už víc jak týden zpoždění. Má gynekoložka má dovolenou, tak musím ještě týden počkat a pak se u ní objednám na vyšetření, ale bojím se, že to skočí vyvolávačkou. Máte někdo podobnou zkušenost ?

A ty víš, kdy jsi měla ovu? Třeba se ti jen zpozdila a teď máš normálně pozitivní test, na úplném začátu těhu? Cystu jsem už měla několikrát a znizela s následující MS. Zkus testík zítra, jestli čárka zesílí :-) Zkus dát fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.9.11 15:42

Kaa13: Ovulaci nevím, kdy jsem měla, se zapisováním bazální teploty jsem teprve před nedávnem začala a popravdě se sama v tom grafu nevyznám. Vím jen, že jsem byla po té operaci slepáku 3 týdny doma, pěkně bez stresu, klidná, vyspaná a to možná udělalo své. Dnes ráno jsem si dělala test znovu a vyšlo mi toto: viz. příloha. Co myslíte, je to těhu ?
Na gyndu se nemůžu dovolat, asi dovolenkují, tak zkusím zítra. Od včera mám trochu bolavá prsa, jinak je mi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
7.9.11 18:39

:dance: Tak to je naprosto jasný těhu. Moc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.9.11 10:49

No snad asi jóóóóóó :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: , včera jsem si testy udělala tři a dnes ráno další a zas pozitivní, tak teď jen se dovolat doktorce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.13 07:33

Jsem cca 14DPO, MS mešká jen krátce, ale tak jsem zkusila test a sotva jsem jej vytáhla tak tam byly //. Po chvilce testovací silnější než kontrolní. Může takto pozitivní test způsbit cysta? Taky mi mudr píchla Pregnyl 5000, ale to bylo před 19 dny, tak ten to snad nebude :-)

Omlouvám se za anonym…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.13 07:40

Dnešní test

• Citovat
  • Upravit
13536
8.1.13 07:42
@Anonymní píše:
Dnešní test

Tohle nejspíš nebude ani cysta ani pregnyl. :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
8.1.13 07:43

Taky myslím, že toto už je těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.13 07:54

Snad máte pravdu… :oops: jsem po ZT a po půl roce mi mudr předepsala clostilbelgyt, brala jsem ho 1 měsíc.

• Citovat
  • Upravit
13131
8.1.13 08:16

Anonymní: Tak to se na tebe usmálo štěstí :kytka: Já jsem na clostíku už po čtvrté a nic, a jednou s Pregnylem a taky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.13 08:22

@Marcip zatím mám docela obavy si to připustit, aby to zas nebylo jinak…

• Citovat
  • Upravit
Jolanka05
22.11.13 16:35

Holky muze to byt cysta?

• Citovat
  • Upravit
Horina
27.11.13 00:12

ma cysta vliv na test nebo nema

To bych rada vedela jak to s tim ve skutecnosti je, jestli se cysta bez tehotenstvi na testu (i digitalnim) muze projevit ze test vyjde pozitivne nebo nemuze. Moje doktorka mi tvrdi, ze ne, ze se s tim jeste nesetkala. Ale podle zkusenosti tady popsanych je to jinak. Sla jsem k ni po 2 pozitivnich domacich testech (jeden se slabsi carkou nez testovaci presto zretelne viditelnou a druhy digitalni co hlasil ze jsem tehotna dele jak 3 tydny) aby mi v tom udelala jasno jestli jde o mimco nebo o cystu. Ale vysledek je ze zadne krevni testy nedelala protoze mi rika ze pokud testy vysly pozitivne, jde urcite o tehotenstvi. Ted cekam na ultrazvuk no.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex