Cysta a pozitivní těhotenský test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
25.1.18 18:48

Ja měla mockrat cystu takže vynechani ms a tak jsem delala tehu testy a ani na jednom se mi neukazal pozitivni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
25.1.18 20:26

@Kajka9 no ja to taky zkousela kdyz jsem mela cystu a taky negativni tehu test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
24.2.18 18:48

Holky, sílila by čárka na těhu testu kdyby šlo o cystu? Tak dlouho jsme se snažili, že prostě těm mým pozitivním testům nemůžu uvěřit.
Mám jeden den zpoždění, 13 DPO byl duch na mamatestu, 14DPO už v poho viditelná čárka na mamatestu a Clear Blue ukázal krásnou silnou čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.2.18 07:44

Myslim, ze ne. Sazela bych na tehu :-) hodne stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.3.18 11:04

@Kristy90 gratuluji :D cysta to určitě není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.10.19 12:34

Zase ta cysta :-)

Ahoj mám dotaz paní doktorka mě zjistila dvě cysty na vaječníku jednu starší teď druhou vzala mě krev a ta vyšla pozitivní neví někdo co to znamená? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
31.10.19 13:42

@Alvine jakože máš cystu a vzala ti krev na hcg? A máš zpoždění nebo testy pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.10.19 14:02

Právě že těhotná být určitě nemůžu a spozdeni také ne tak nevím nestihla jsem se jí zeptat a mám přijít znovu až 12.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
31.10.19 14:12

@Alvine tak v tom případě nevím já měla cysty co měsíc a půl x let a nikdy mě krev nevzala vždy řekla ať přijdu cca za 1-2 týdny a vždy byla pryč :nevim:
Kdyby to bylo něco špatného tak ti to řekne nebo dělá další vyšetření. Pokud těhotná být nemůžeš tak to neřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
20.7.20 12:14

Poprvé mi vyšel pozitivní TT. 25DC. Myslíte že cysta by udělala test takhle výrazný? Plno kolegyň mě tím straší. K doktorce jdu 31.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
20.7.20 12:17

No tak ta cysta bude hodně velká řekla bych tak 3800 kg a 50 cm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
20.7.20 18:50

Hned jsem klidnější :)
S exmanželem jsem se o miminko snažila dva roky, teď mám jiného partnera a dalo by se říct že hned na poprvé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
29.7.20 18:28

Těhotenský test z dm Intimed

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, vyšel mi pozitivní test silné čárky, ale minulý i předminulý měsíc jsem MS měla a pak bez sexu a MS už 10.den nedorazila. K dr jdu 7.8. Co to může být? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 08:20

Cysta?

Prosím Vás máte někdo zkušenost s cystou a dušikama na tt? Sílila by čárka kdyby se jednalo o cystu? Cystu jsem měla před minulý a minulý měsíc. První foto udělaný test 10 dubna a druhý dnes. Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
4
6.6.22 19:06

Denny

Ahoj holky, měla bych podobný dotaz, už 6 let se snažíme otěhotnět, jezdili jsme i do gennetu a inseminace bezúspěšná, tak sme se na všechno vykašlali a nic neřešili, nechali sme tomu volný průběh, byla jsem i na vyndání levého vaječníku kvůli cystě, takže mi zůstal jeden.. ms nepravidelná..tak před půl rokem jsem začala mít ms každý měsíc a teď už i to vychází i pravidelně na dny…vynechala jsem veškerý vitamíny, podporovaky, čaje a podobne, ale začala jsem víc zdraveji jíst, akorát s každou ovu se mi udělala cysta takže folikul nepraskl a nešlo otěhotnět…cysta vždycky odešla s ms, ale dneska jsem měla dostat ms a žádné špinění nic jen bolest prsou už asi týden, jo tak sem si ráno udělala testy, později i několik během dne, nemohla jsem uvěřit, bohužel Dr dneska dovolenou musím zítra, ale co myslíte vy je to zase cysta nebo jsem tehu, za celých 6 let mi nikdy nevyšli dvě čárky, :) ale nějak tomu nemůžu věřit a dělat si plané naděje nechci, poboliva mě na tom pravém vaječníku jako když jsem měla cystu. bazální teplotu mám 37,5..co myslíte? Díky za odpověďi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí