Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja měla mockrat cystu takže vynechani ms a tak jsem delala tehu testy a ani na jednom se mi neukazal pozitivni…
@Kajka9 no ja to taky zkousela kdyz jsem mela cystu a taky negativni tehu test…
Holky, sílila by čárka na těhu testu kdyby šlo o cystu? Tak dlouho jsme se snažili, že prostě těm mým pozitivním testům nemůžu uvěřit.
Mám jeden den zpoždění, 13 DPO byl duch na mamatestu, 14DPO už v poho viditelná čárka na mamatestu a Clear Blue ukázal krásnou silnou čárku.
Ahoj mám dotaz paní doktorka mě zjistila dvě cysty na vaječníku jednu starší teď druhou vzala mě krev a ta vyšla pozitivní neví někdo co to znamená? Děkuji
@Alvine jakože máš cystu a vzala ti krev na hcg? A máš zpoždění nebo testy pozitivní?
Právě že těhotná být určitě nemůžu a spozdeni také ne tak nevím nestihla jsem se jí zeptat a mám přijít znovu až 12.11.
@Alvine tak v tom případě nevím já měla cysty co měsíc a půl x let a nikdy mě krev nevzala vždy řekla ať přijdu cca za 1-2 týdny a vždy byla pryč ![]()
Kdyby to bylo něco špatného tak ti to řekne nebo dělá další vyšetření. Pokud těhotná být nemůžeš tak to neřeš
Poprvé mi vyšel pozitivní TT. 25DC. Myslíte že cysta by udělala test takhle výrazný? Plno kolegyň mě tím straší. K doktorce jdu 31.7
No tak ta cysta bude hodně velká řekla bych tak 3800 kg a 50 cm ![]()
Hned jsem klidnější ![]()
S exmanželem jsem se o miminko snažila dva roky, teď mám jiného partnera a dalo by se říct že hned na poprvé ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, vyšel mi pozitivní test silné čárky, ale minulý i předminulý měsíc jsem MS měla a pak bez sexu a MS už 10.den nedorazila. K dr jdu 7.8. Co to může být? ![]()
Prosím Vás máte někdo zkušenost s cystou a dušikama na tt? Sílila by čárka kdyby se jednalo o cystu? Cystu jsem měla před minulý a minulý měsíc. První foto udělaný test 10 dubna a druhý dnes. Děkuji za odpověď
Ahoj holky, měla bych podobný dotaz, už 6 let se snažíme otěhotnět, jezdili jsme i do gennetu a inseminace bezúspěšná, tak sme se na všechno vykašlali a nic neřešili, nechali sme tomu volný průběh, byla jsem i na vyndání levého vaječníku kvůli cystě, takže mi zůstal jeden.. ms nepravidelná..tak před půl rokem jsem začala mít ms každý měsíc a teď už i to vychází i pravidelně na dny…vynechala jsem veškerý vitamíny, podporovaky, čaje a podobne, ale začala jsem víc zdraveji jíst, akorát s každou ovu se mi udělala cysta takže folikul nepraskl a nešlo otěhotnět…cysta vždycky odešla s ms, ale dneska jsem měla dostat ms a žádné špinění nic jen bolest prsou už asi týden, jo tak sem si ráno udělala testy, později i několik během dne, nemohla jsem uvěřit, bohužel Dr dneska dovolenou musím zítra, ale co myslíte vy je to zase cysta nebo jsem tehu, za celých 6 let mi nikdy nevyšli dvě čárky,
ale nějak tomu nemůžu věřit a dělat si plané naděje nechci, poboliva mě na tom pravém vaječníku jako když jsem měla cystu. bazální teplotu mám 37,5..co myslíte? Díky za odpověďi ![]()