Cysta a pozitivní těhotenský test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
4.3.14 06:47

Ahoj holky, chci se zeptat vyšli mi 5 pozitivních testů a včera jsem si dělala i ten clearblue test atam mi vyšlo pozitivní 2-3 týden, bolí mě asi týden hrozně prsa, al..e občas mě bolí v podbřišku. Dole na zádech jakoby ledviny, bojím se že to je byste nebo mimo.. Až tě čtvrtek jdu k doktorovi.. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.3.14 06:49

Pardodm za chyby píšu to rychle.. To byste ma být cysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.15 12:15

Čauky, mám úplně to samé :( MS zpožděná 4 dny, bolest prsou, pozitivní testy s viditelnou čárkou až moc :lol: bolest v podbříšku, a když ho jakoby promačkám silněji, tak po obou stranách vaječníku je to nepříjemné a jakoby nateklé..když sem propočítávala v jakým týdnu bych mohla být, tak mi to přijde jako hloupost, přotože jsme s přítelem v té době nespali..takže sem zvědavá, v pondělí sem objednaná na gyndu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.8.15 10:40

těhotenství?

Měla bych dotaz k cystě a těhotenství. Měla jsem slabě pozitivní test a doktor mi řekl, že těhotná nejsem, jen mým cystu. Píchl mi injekci na vyvolání MS a řekl, že kdyby se náhodou nedostavila do 14 dnů tak mám přijít znovu, že můžu být těhotná nebbo cysta brání ovulaci… Nevydržela jsem to a v průběhu si dělala ještě dva testy a čárka zesílila, už je stejná jako ta kontrolní a vyjede hned,.. tohle už cysta neudělá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.8.15 13:29

potvrzeno

Opravdu těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.11.15 10:16

Ahoj holky, potřebuju poradit, tento měsíc mám poprvé clostyl, MS mám dostat za 4 dny, již týden mě bolí prsa a píchá v podbřišku, nevydržela jsem to a ráno udělala TT, byl na něm duch, a ted k mému problému-před půl rokem jsem měla cystu a úplně stejné příznaky jako ted, myslíte, že by cysta vykouzlila ducha na TT??? mockrát děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.11.15 10:37

@Dadu93 Ano, těh. testy a hormony mohou ovlivnit i cysty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.11.15 10:38

Děkuji, tak uvidíme.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
18.11.15 11:49
@Dadu93 píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit, tento měsíc mám poprvé clostyl, MS mám dostat za 4 dny, již týden mě bolí prsa a píchá v podbřišku, nevydržela jsem to a ráno udělala TT, byl na něm duch, a ted k mému problému-před půl rokem jsem měla cystu a úplně stejné příznaky jako ted, myslíte, že by cysta vykouzlila ducha na TT??? mockrát děkuji :mavam:

může to udělat ale já osobně mám myom na děloze a falešné TT mi to nikdy neukázalo. Pokud jsem našla // tak vždy proto že jsem těhu byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.11.15 13:02

Dekuji za odpoved, nadeje umira posledni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.15 06:34

Ahoj holky, jsem úplně hotová, vyšel mi asi pozitivní test - nevyznám se v tom, dělala jsem ho prvně. A potřebovala bych radu od vás zkušenějších, jestli tohle může být i falešně pozitivní? Četla jsem, že to může způsobit i např. cysta. Je to značka Lady Max, díky nepravidelnému cyklu mám zpoždění přibližně 2-7 dní. Nechci se zbytečně radovat, i když to není úplně plánované. Příznaky nemám totiž vůbec žádné a ani se těhotně necítím, možná jen občas bolest podbřišku a bazálku stále v horních hodnotách. Absolutně jsem nečekala, že na mě vyleze tohle, spíš jsem těhotenství chtěla vyloučit, abych případně došla k Dr., kde je problém. Teď jsem spíš na vážkách, jak to tedy se mnou je, nevím, jestli tomu testu věřit. Jinak čárka se vybarvila asi tak za 1-2 minuty. Nevím, zda je to vidět, ale není úplně silná jako ta kontrolní. Co by ještě mohlo způsobit takový test? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
157
19.11.15 17:17

Jasná pozitivita..mě vylezl sotva viditelný dušík, taktéž řeším jestli to není cystou..ale myslím, že u tebe určitě ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.4.16 17:48

Ahoj holky. Mate zkusenost s tehu testem a cystou? Manzel si dava pozor tak si rikam, jestli neni tehu test malinko pozitivni treba kvuli cyste. Zpozdeni mam 8den. Cyklus pravidelny.

Příspěvek upraven 28.04.16 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
28.4.16 17:49

@kelynka To falešně pozitivní asi nebude. Spíš jsi těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.4.16 17:54

@fiona313 ve skutecnosti je vic videt a je ruova. Nabehla hned po namoceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí