Cysta a pozitivní těhotenský test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.7.11 14:05

huraaa tak to máme potvrzeno, hodnota těhotenského hormonu v krvi je 2055 - což znamená jasně těhotná :) v úterý na ultrazvuk, aby se potvrdilo, že to není mimoděložní a pak už snad budu mít klidnější spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
12.7.11 15:33

gratulujuuuu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.7.11 18:08

Ahoj holky,můžu se k vám přidat ?snažíme se znova po ZP v 17 tt o mimi,měla jsem minulí měsic na podporu clostik,ovu dle BT jsem měla ted 3.7.a dnes jem byla u dr,ráno mne chytla hrozně pichlavá bolest v břišku,dnes jsem cca 9DPO,a dr mi našla cystu 32mmx35mm..nevím,zda mám skusit udělat TT,krev mi dr. nebrala a jede na dovolenou na 14 dní,a že mám přijit na kontrolu 2.8 skrze tu cystu,tak ted jsem ze všeho zmatená,aby mi TT falešně neskreslil čárky,máte stím skušenosti?děkuju za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
12.7.11 19:13

ZP jako zamkly potrat?
Ja mam cystu uz 6cm a jsem tehotna,ale nemyslim si ,ze by nejak hodne cysta ovlivnila testik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.7.11 20:33
ano Zamlklý potrat..tak ted mi nezbývá než čekat zda se nám zadřilo či ne :palec: zitra budu 10DPO skusím TT
pipiinka píše:
ZP jako zamkly potrat?
Ja mam cystu uz 6cm a jsem tehotna,ale nemyslim si ,ze by nejak hodne cysta ovlivnila testik
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
12.7.11 20:48

ja prave myslela,ze takhle pozde uz to jsou jen vyjimecny pripady kdyz je zam. pot.
a moc drzim palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.7.11 21:17
no prý mi selhala placenta ucpané cevy,ale byli jsem i na odberu plodovky a spíš žijem v tom,že za to mohl zrovna ten odber plodovky,ale lékaři ti nikdy pravdu neřeknou,krejou jeden druhého a každý nám řekl něco jiného :zed: takže se snažíme od znova,je ta cysta mne docela překvapila :think:
pipiinka píše:
ja prave myslela,ze takhle pozde uz to jsou jen vyjimecny pripady kdyz je zam. pot.
a moc drzim palecky :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
12.7.11 21:18

hm,ale neboj,ja cekam treti a prvni jsem mela cele tehu cystu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.7.11 21:27
no taky se snažíme o třetí,2 roky nám to nešlo,když oba jsem byli dle dr.v pořádku,a když se loni napodzim zadařilo,tak to skončilo v 5.měsíci těhulkování,a ted se snažíme a zase se udělá cysta jak vrata,ale z ničeho nic tak velká ? to je mi divné :think:
pipiinka píše:
hm,ale neboj,ja cekam treti a prvni jsem mela cele tehu cystu:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
13.7.11 07:06

cysta je v tehu normalni,jak rikam,ja mam cystu 6cm a u prvni jsem mela jeste vetsi,ale nestalo se mi,ze by mi ovlivnila testik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
13.7.11 11:40
ahojky,tak dnes 11DPO a TT / :-(,takže cysta je jasná
pipiinka píše:
cysta je v tehu normalni,jak rikam,ja mam cystu 6cm a u prvni jsem mela jeste vetsi,ale nestalo se mi,ze by mi ovlivnila testik
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
13.7.11 11:51

to me mrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
13.7.11 11:54
njn.tak snad se ještě někdy zadaří,a ty se opatruj sebe i mimisko,co nosíš pod srdíčkem :hug:
pipiinka píše:
to me mrzi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
13.7.11 12:07

zadari co by ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makulina
25.8.11 08:59

holky, ja jsem po spontalnim potratu, asi dva mesice. ted mi meska 5 dni menstruace, no a tehotensky test je uplne krasne vybarveny, s manzelem chceme strasne moc druhy mimi, ale je mi divny ze necotim vubec to co pri prvnim tehotenstvi, jen me trosku boli prsa, a tak mam stale strach ze to ani tehotenstvi neni. doktorka mi rekla pri preventivni prohlidce ze mam zvetsenou sliznici, a ze na vajecnikach nic neciti. jinak mi delala ultrazvul a nic nevidela, ale tak to je logicky, kdyz jsem jeste treba jen malinko tehotna.. nevim co z toho bude. nechci nic zakriknout :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex