Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
huraaa tak to máme potvrzeno, hodnota těhotenského hormonu v krvi je 2055 - což znamená jasně těhotná
v úterý na ultrazvuk, aby se potvrdilo, že to není mimoděložní a pak už snad budu mít klidnější spaní
Ahoj holky,můžu se k vám přidat ?snažíme se znova po ZP v 17 tt o mimi,měla jsem minulí měsic na podporu clostik,ovu dle BT jsem měla ted 3.7.a dnes jem byla u dr,ráno mne chytla hrozně pichlavá bolest v břišku,dnes jsem cca 9DPO,a dr mi našla cystu 32mmx35mm..nevím,zda mám skusit udělat TT,krev mi dr. nebrala a jede na dovolenou na 14 dní,a že mám přijit na kontrolu 2.8 skrze tu cystu,tak ted jsem ze všeho zmatená,aby mi TT falešně neskreslil čárky,máte stím skušenosti?děkuju za odpovědi ![]()
ZP jako zamkly potrat?
Ja mam cystu uz 6cm a jsem tehotna,ale nemyslim si ,ze by nejak hodne cysta ovlivnila testik
pipiinka píše:
ZP jako zamkly potrat?
Ja mam cystu uz 6cm a jsem tehotna,ale nemyslim si ,ze by nejak hodne cysta ovlivnila testik
ja prave myslela,ze takhle pozde uz to jsou jen vyjimecny pripady kdyz je zam. pot.
a moc drzim palecky ![]()
pipiinka píše:
ja prave myslela,ze takhle pozde uz to jsou jen vyjimecny pripady kdyz je zam. pot.
a moc drzim palecky
hm,ale neboj,ja cekam treti a prvni jsem mela cele tehu cystu:-)
pipiinka píše:
hm,ale neboj,ja cekam treti a prvni jsem mela cele tehu cystu:-)
cysta je v tehu normalni,jak rikam,ja mam cystu 6cm a u prvni jsem mela jeste vetsi,ale nestalo se mi,ze by mi ovlivnila testik
pipiinka píše:
cysta je v tehu normalni,jak rikam,ja mam cystu 6cm a u prvni jsem mela jeste vetsi,ale nestalo se mi,ze by mi ovlivnila testik
pipiinka píše:
to me mrzi
holky, ja jsem po spontalnim potratu, asi dva mesice. ted mi meska 5 dni menstruace, no a tehotensky test je uplne krasne vybarveny, s manzelem chceme strasne moc druhy mimi, ale je mi divny ze necotim vubec to co pri prvnim tehotenstvi, jen me trosku boli prsa, a tak mam stale strach ze to ani tehotenstvi neni. doktorka mi rekla pri preventivni prohlidce ze mam zvetsenou sliznici, a ze na vajecnikach nic neciti. jinak mi delala ultrazvul a nic nevidela, ale tak to je logicky, kdyz jsem jeste treba jen malinko tehotna.. nevim co z toho bude. nechci nic zakriknout ![]()