Vyšlo to, či nevyšlo?

237
15.6.11 13:58

Vyšlo to, či nevyšlo????

Ahoj holky.
Mám na vás prosbičku, chtěla bych se vás zeptat, zda je možné abych byla těhotná??? začnu od začátku: od února 2011 mám pravidelnou MS 28-33 dní. Teď jsem měla dostat MS 9.6.2011, menstruace se zatím nedostavila. Vždy mě před menstruací bolely šíleně prsa, ale tento měsíc nic, vlastně nemám žádný příznak. Snad jen to, že jsem teď docela unavená a občas mě bolí záda a podbřišek a taky svaly na stehnech, ale jinak nic. Těhotenský test jsem si dělala a vyšla tam vždy slabá čárečka a to vždy až po limitu. Nemáte s tím některá zkušenosti??? Je možné být těhotná a nemít žádné příznaky??? Miminko bychom si moc a moc přáli!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
15.6.11 14:06

Počkej ještě třeba 3 dny a otestuj znova, možná jsi otěhotněla později :nevim:

• Citovat
  • Upravit
737
15.6.11 14:07

Ahojky. Možné to je.. Já nedostala menses a jediné, co mi bylo, že jsem byla pořád šíleně unavená, jinak žádné bolesti prsou atd, ty začaly až déle..a zvracení atd, ale to už jsem měla průkazku.. a už jsem v 37tt
Držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
15.6.11 14:07

Kristýnko - možné je všechno, určtitě by jsi chtěla slyšet, že jsi možná těhu, já jsem úplně stejná :-D Ale raději počítej s tím, že nejsi a když budeš, tak pak se můžeš radovat jak to jen půjde. Já jsem si dělala testíky a mnohokrát se mi stalo že byl i druhá / ale moooc slabounká, ale když jsem byla opravdu těhu tak asi 12. den po ovu (dělala jsem si ovu testy) se mi // objevily krásně (ne stejně silně ale rozhodně jsem ji tam nemusela hledat pod lampou nebo proti oknu tak jako dříve… Moc držím pěsti, aby to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
15.6.11 14:08

Jo a ten měsíc co jsem opravdu otěhotněla, tak mi taky nic nebylo! Ani prsa nebolely ani se nezvětšily, jen možná trochu břicho pobolívalo jako na MS ale jinak nic moc. A který že jsi den cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
15.6.11 14:16

Moc vám děkuji za reakce :-) .
Moje poslední menstruace byla 13.5. Vůbec netuším, kdy jsem měla ovulku, ale s přítelem jsme se tulili velmi často.
Mě prsa vůbec nebolijou, jen mě pobolívá podbřišek a záda a to kolikrát tak, jako bych to měla každou chvilku dostat, ale zatím nic. a tak nevím :nevim:
jak říkám ms mívám 28 - 33 den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.6.11 14:17

já měla ms dostat taky 9.a taky nic, na testu mám hezké 2 čárečky a co se příznaků týče tak taky nic.žádné nevolnosti,žádné bolení prsou.doktor mě ještě neviděl tak taky doufám že je vše ok.kolik testů sis dělala?pořád jsou stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
15.6.11 14:18

Jsem 34 den od poslední MS :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
15.6.11 14:23

Ahoj bajčo.
těhotenské testy jsem si dělala dva. jeden včera ráno s ránní moči (ten vyšel tak že tam byla slaboučká druhá čárka, ale po limitě),dnes jsem si dělala také test, ale nebylo to s ranní moči a vyšlo to samé, toho ducha tam viděla i kamarádka. Ale vždy jsem si myslela, že by ta čárka měla každým novým dnem sílit :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.6.11 14:27

aha já myslela že testíš už několik dní a pořád to samé.pokud je to tak jak píšeš a jednou to bylo ráno a pak odpo tak to vůbec neměj strach,myslím že nějaký velký rozdíl čekat nemůžeš.pokud si test uděláš zítra z ranní moči tak by už ale měl být trošku silnější jak ten první co sis dělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
15.6.11 14:43

ach jo, to čekání je úmorné!!! :cry:
a tobě se hned ten den, kdy jsi nedostala MS ukázala krásná druhá čárka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6871
15.6.11 14:55

Ahoj
Já mám MS taky mezi 28 a 33 dny. U prvního těhu se mi duch oběvil 32den a hezká druhá čárka až 36den. U druhého těhu jsem testovala až 35den a dálnice jako blázen. Taky záleží jaký test jsi měla.Chvíli počkej a testni znova. Držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.6.11 15:07

no duch se mi ukázal asi 3 dny před ms,pak druhý den silnější dušík,v den ms druhá čárka(ne dálnice) a po dvou dnech zpoždění krásné silné 2 čárky ale ještě ne stejně silné,pak už jsem netestila.a nechceš investovat do digitálního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.6.11 15:09

ale pokud máš menzes mezi 28 až 33 tak si myslím že to je spíš nepravidelná než parvidelná.pravidelná je na den přesně plus mínus 1 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
15.6.11 15:14
To znamená, že jsem mohla mít ovulku opožděnou a proto mi vycházejí stále slaboučké čárky na testu, může to tak být, ne?? :think:
Bajča píše:
ale pokud máš menzes mezi 28 až 33 tak si myslím že to je spíš nepravidelná než parvidelná.pravidelná je na den přesně plus mínus 1 den
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí