Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jaja:to nevadi,ta injekce pokud jsi byla tehu,tak pomuze v uhnizdeni a pokud tehu nejsi trosku by ti ty mesicky mela posunout,mela bys je dostat o nejaky ten den driv:-)
pokud by ti ted testik ukazal dve carky ,tak na stopro jsi tehu,ta injekce falesne vysledky na testiku nezpusobuje
no zatím jsem to nedostala ale vůbec nic mne nebolí, jen jsem trošku víc unavená.. test je pozitivní pořád, ne uplně stejné čárky, ale je tam..
no ony byly silný pořád celou dobu, ráno byla silnější než odpoledne si myslím. pro mne je rozhodující ta ms, pokud nepřijde, tak půjdu příští středu k mudr a pokud přijde, tak mám jasno..
je tam jedn dopoledne a zítra taky, navíc pracuji 60 km od mudr, takže se objednávám na středu, kdy mívá odpo do 17,00. ještě k tomu testu, ta čárka je furt stejná jako na tom prostředním, co jsem vložila na straně č.1.
Jaja:pokud tam uz neni,a je u vas jiny dr,tak klido dojdi za nim s tim,ze ti vysel tehu test a ze te poboliva brisko:-) on te prohledne a rekne co vidi ![]()
když já si zase nechci dělat planý naděje, tak radši počkám do té středy co mi řekne ten můj.. a ty jsi byla na té krvi a normálně ti jí v laborce vzali a hned ti řekli výsledky?
ne e,ja prave sla jak jsem psala k jinemu dr s tim ze me boli bricho a vysel mi testik,predtim me taky pichl muj dr injeknci na mesicky
Já jsem to radši trošku vypustila, protože se hrozně bojím, že to zase nevyjde. nic krom toho pozitivního testu (který způsobila cysta - podle mudr) se u mne nic zvlášního neděje..
Jaja:u me se taky nic nedelo,ani to bricho me nebolelo,ale chtela jsem vedet jestli tehu jsem nebo nejsem:-)
no tak to jsme na tom uplně stejně a jak dlouho ti mešká ms? a po té injekci taky nic?
JajaKoca, na krev si můžeš zajít do které koliv laboratoře jako samoplátce, stojí to prý 200kč plus mínus. Obvykle jsou výsledky ještě ten den, tak že ráno jdeš a kolem poledne, či odpoledne si zavoláš na výsledky jaké to HCG je.