Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chtěla bych se zeptat i ja na moje testy budu rada za každou odpověď
Ahoojte holky mam cystu vel. 20cm 03.01 jsem si delala test a byl tam malý duch a dneska jsem jsi ho udelala znovu a čarky jsou hodně vydítelne myslite že to je tou cystou? Děkuji ![]()
Ahoj děvčata. Chtěla bych se optat, i když jsem četla zde mnoho příspěvků na toto téma.
Minulý týden mi vyšel pozitivní TT, obyčejný (spíše duch než dálnice), digitální od Dr.Max a digitální od ClearBlue (ten ukázal 1-2 týden).
Cca od 6.1. mě hrozně bolela prsa (pro mě až neobvykle hodně) a podbřišek. MS zpožděna o cca 3 dny.
Byla jsem v pátek 13.1. u Dr.,ta řekla, že nic není vidět. Sobota až pondělí slabší ms, v úterý pouze špinění a ve středu už nic. Ve středu také kontrola u Dr. Nebylo vidět nic, ale našla mi cystu hned vedle vaječníku (cca 1,7 velkou - téměř jako vaječník na ultrazvuku). Takže mi řekla, že těh. nejsem. a ať přijdu za měsíc po další MS na kontrolu.
Ovšem neměla jsem klasické bolesti jako vždy při ms, přetrvávají bolesti v podbřišku, spíše na levé straně (od zad do břicha
). Prsa mě přestala bolet, ovšem po ránu cítím v krku žaludeční šťávy
ať na lačno, tak i po jakémkoliv pití..
Co myslíte? Mám v plánu si zaplatit krevní test na HCG, když mě tam sama dr. neposlala… P. S. žádné léky neberu, pouze vitamíny.. děkuji za každý názor. Hezký den děvčata a dámy ![]()