Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja uz jsem ve ctvrtym mesici:-)ja si zkousela i ten test clearblue a tam me to ukazalo aj tydny a podle tech mi to souhlasilo
Dobré ránečko holky, tak další poznatek z dnešního rána, zkusila jsem si testík z ranní moči, vyskočily na mne dvě náádherný tlustice, obě uplně stejné. Teoreticky tedy bych se mohla radovat, díky mé cystě a pozitivním testům z ní radši ne. Ms zatím mešká i po injekci. příští středu vlítnu k mudrovi.
mno já si myslím,že pogratulovat už můžu,mě to příjde celkem jasné
to by bylo moc fajn, včera jsem si lehla na břicho a nemohla jsem ani ležet, jak moc mne bolela prsa, takže snad asi první příznak.. jůůůů to by bylo krásný!
To je krásná zpráva, vypadá to opravdu velenadějně. Kdy jdeš příště k doktorovi? Snad už něco na ultrazvuku uvidí i ten tvůj nevěřící doktor!
Dobré ránko holčinky, tak jen pro zajímavost, MS stále nikde (ani po injekci od mého nevěřícného mudr.) prsa mne strašně bolí, že nemůžu ani ležet, pobolívá mne v podbřišku a jsem hrozně unavená. Už se nemůžu dočkat středy, co mi mudr řekne..
Holčinky, tak jsem dneska nějaká zoufalá, pořád přemýšlím nad tím, co mi mudr řekne, hledám na emiminu všechno možný.. chjo, nemáme to lehký ![]()
jsi hodná, děkuju, kéž by to tak bylo. a jak je dneska tobě?