Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky, no tak to je nádherná zpráva. zatím nevím nic, jdu až zítra odpoledne, už se nemůžu dočkat zároveď se hrozně bojím
Jo já jsem včera šla radši brzo spát, abych na to furt nemyslela, takže si to umím představit. Myslím na tebe, bude to dobré, pak napiš.
Děkuju moc, jsi hodná, určitě napíšu. jak už jsem psala, měla jsem včera takový růžový výtok na papíře na toaletě, pak už nic, až teď, zase takový růžový.. Pořád se bojím, že dostanu MS, mám sice velký zpoždění i vyvolávačku, ale stejně může přijít mrcha!
ahoj holky, jsem z toho už fakt jelen. byla jsem u mudr. cysta zmizela sama od sebe. v deloze je pusto prázdno, těhu test dělaný u mudr pozitivní, ms nikde ani po injekci. vzal krev na hcg, v pátek musím znovu dorazit bud na dalsi vyvolavacku nebo pak nevim co se mnou. boji se mimodelozniho tehu!!
Kolik dní máš zpoždění ms? protože je možná ještě brzo aby bylo něco vidět. Držím palce ať to není mimoděložní.
já měla poslední ms 24.5. ovulaci kolem 8.6 a měla jsem to dostat zase kolem toho 20-24.6 ale zatím nedostala ani po té vyvolávačce. Strašně se bojím toho mimoděložního.. i na mne doktor včera tak koukal a říkal, že jak mne začne něco bolet, okamžitě do nemocnice
Jájo, možná je opravdu brzo a jestli má doktor nějaký postarší ultrazvuk, tak tam nemusel opravdu nic vidět. Tak se šetři a pak napiš, co jste dnes s doktorem vymysleli.
ahoj holky, pisu z nemocnice, mam za sebou laparku a revizi delohy. krevni testy krasny tehu ale deloha plna krve a prymimodelozni. tak to mam vse pryc, jsem uplne hotova, vycucaná a unavená.
Jáji, to je mi hrozně líto. Dobře, že se na to přišlo brzo, než ti mohlo mimoděložní nějak ublížit. Drž se, holka, ať se brzo zahojíš na těle i na duši. ![]()
Ahojky,
mám hodně podobný problém. Už mám 8 dní zpoždění s menstruací. Dělala jsem si test, který mi vyšel pozitivní, pak jsem si udělala další, ten mi vyšel taky pozitivní (oba dva ráno). Včera jsem byla u doktora, který mi řekl, že tam nic nevidí, že to je asi nějaký šum, ale že mám cystu na vaječníku asi 3×3 cm a že zpoždění mám kvůli tomu a že jestli jsem těhotná, tak to určitě bude mimoděložní, protože v děloze nic nevidí. Vzal mi teda ještě krev, prej abych se přesvědčila, že se plaším zbytečně a mám zavolat v úterý. Hrozně mě to vyděsilo, tak jsem si dnes koupila test a zkusila ho (v poledne), ale měla jsem tam jen takového ducha, přitom na minulých testech byla jasná čárka. Tak nevím co teď dělat. Jsem z toho docela na prášky. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Bambulka17 píše:
Ahojky,
mám hodně podobný problém. Už mám 8 dní zpoždění s menstruací. Dělala jsem si test, který mi vyšel pozitivní, pak jsem si udělala další, ten mi vyšel taky pozitivní (oba dva ráno). Včera jsem byla u doktora, který mi řekl, že tam nic nevidí, že to je asi nějaký šum, ale že mám cystu na vaječníku asi 3×3 cm a že zpoždění mám kvůli tomu a že jestli jsem těhotná, tak to určitě bude mimoděložní, protože v děloze nic nevidí. Vzal mi teda ještě krev, prej abych se přesvědčila, že se plaším zbytečně a mám zavolat v úterý. Hrozně mě to vyděsilo, tak jsem si dnes koupila test a zkusila ho (v poledne), ale měla jsem tam jen takového ducha, přitom na minulých testech byla jasná čárka. Tak nevím co teď dělat. Jsem z toho docela na prášky. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
přeju ti hodně štěstí aby to dobře dopadlo, z krve doktor pozná víc a budeš klidnější
![]()