Těhotenství, nebo menstruace?

128
29.9.17 10:04

Těhotenství nebo menstruace?

Čauky holky, s přítelem se snažíme už nějakou dobu o mimi. Včera měla přijít MS a nepřišla. Cyklus mám pravidelný. A tak sem si nedočkavě udělala test. Ukázal se mi celkem dost viditelný duch. Myslíte si, že může být Hcg vysoké kvůli očekávané MS (která zatím nikde) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
29.9.17 10:07

Tohle ani neni duch, ale pozitivni test. Kdyby ms mela vliv na hcg, potazmo na tehotenske testy, tak by ty testy nemely vubec smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
29.9.17 10:13

Těhotenský test reaguje na hormon HCG.
Hormon HCG se v organismu objeví POUZE po oplodnění vajíčka, tedy ne, když dochází k menstruaci, před ní ani po ní.
Na testu je jasně viditelná druhá čárka.
Gratuluji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
29.9.17 10:16

To je počínající těhotenství, tiše gratuluji, ještě je do živého človíčka v náručí kus cesty před vámi, tak ať to „nezakřiknu“!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
29.9.17 10:23
@EllMattress píše: Čauky holky, s přítelem se snažíme už nějakou dobu o mimi. Včera měla přijít MS a nepřišla. Cyklus mám pravidelný. A tak sem si nedočkavě udělala test. Ukázal se mi celkem dost viditelný duch. Myslíte si, že může být Hcg vysoké kvůli očekávané MS (která zatím nikde) :roll:
Řekla bych pozitivní :potlesk:
Jinak já u prvního těhu nedostala menz, udělala test, byl pozitivní. Zajela jsem na gyndu, dr řekl, že jsem ve 4 měsíci 8o :mrgreen: Měla jsem první 3 měs normálně menz :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
29.9.17 10:35

To je jasný těhotenství. Pro tvůj klid si ale kup digitální test. Je bezkonkurenční, uvidis. Dokonce ti řekne, v jakém týdnů jsi (max do 3 týdne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
29.9.17 10:39

@EllMattress krasne pozitivni test ;) a nekupuj si digital, jsou to zbytecne vyhozene penize a ani ti neukaze v jakem si tydnu, ale jak dlouho to je od oplodneni… Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
29.9.17 10:57

Jeee, no tak bomba!! Já myslela, že druhá čárka musí být více viditelná. No já se zblazním radostí :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
29.9.17 11:02

@EllMattress ano, budeš mámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.9.17 11:03

Tohle je pozitivní test, žádné HCG před MS v těle není, pokud není oplodněné vajíčko.
Gratuluji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
29.9.17 11:29

..roztomilý dotaz :mrgreen: tiše gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
30.9.17 12:24

No tak to je jasná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
15.10.19 08:41

@EllMattress Gratuluju :). Menstruace co skončila se dneska objevila u mě znova. Takže se nejednalo o 3 denní ale asi jde i normální jen v noci jsou vložky čisté a přes den skoro také, občas něco na toaletní papíru. Jinak co máš kluk nebo holka? :kytka: :srdce: já první kluk a druhé holka a už je další mimi u vás? My máme 4 roky a rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí