Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čauky holky, s přítelem se snažíme už nějakou dobu o mimi. Včera měla přijít MS a nepřišla. Cyklus mám pravidelný. A tak sem si nedočkavě udělala test. Ukázal se mi celkem dost viditelný duch. Myslíte si, že může být Hcg vysoké kvůli očekávané MS (která zatím nikde) ![]()
Tohle ani neni duch, ale pozitivni test. Kdyby ms mela vliv na hcg, potazmo na tehotenske testy, tak by ty testy nemely vubec smysl.
Těhotenský test reaguje na hormon HCG.
Hormon HCG se v organismu objeví POUZE po oplodnění vajíčka, tedy ne, když dochází k menstruaci, před ní ani po ní.
Na testu je jasně viditelná druhá čárka.
Gratuluji. ![]()
To je počínající těhotenství, tiše gratuluji, ještě je do živého človíčka v náručí kus cesty před vámi, tak ať to „nezakřiknu“!
@EllMattress píše: Čauky holky, s přítelem se snažíme už nějakou dobu o mimi. Včera měla přijít MS a nepřišla. Cyklus mám pravidelný. A tak sem si nedočkavě udělala test. Ukázal se mi celkem dost viditelný duch. Myslíte si, že může být Hcg vysoké kvůli očekávané MS (která zatím nikde)Řekla bych pozitivní
To je jasný těhotenství. Pro tvůj klid si ale kup digitální test. Je bezkonkurenční, uvidis. Dokonce ti řekne, v jakém týdnů jsi (max do 3 týdne)
@EllMattress krasne pozitivni test
a nekupuj si digital, jsou to zbytecne vyhozene penize a ani ti neukaze v jakem si tydnu, ale jak dlouho to je od oplodneni… Gratuluji ![]()
Jeee, no tak bomba!! Já myslela, že druhá čárka musí být více viditelná. No já se zblazním radostí
![]()
Tohle je pozitivní test, žádné HCG před MS v těle není, pokud není oplodněné vajíčko.
Gratuluji. ![]()
@EllMattress Gratuluju
. Menstruace co skončila se dneska objevila u mě znova. Takže se nejednalo o 3 denní ale asi jde i normální jen v noci jsou vložky čisté a přes den skoro také, občas něco na toaletní papíru. Jinak co máš kluk nebo holka?
já první kluk a druhé holka a už je další mimi u vás? My máme 4 roky a rok