Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den maminky,
Chtela bych se zeptat kdy poznam, ze jsem tehotna, tedy kdy je vhodne testovani..
Mela jsem dostat ms 20.9. Ale stale nic, testy vychazeji negativni ale max na dvou jsem mela opravdu hodne slabou az bilou druhou carku. Ta se ovsem ukazala az po nejake dobe. Poradte prosim. ![]()
Tak je důvodem vynechání něco jiného než těhotenství
Tělo není stroj.
Buď je důvodem něco jinýho, nebo má test citlivost 25mmol/l a pozitivní bude ještě za pár dnů. Taky mohla být později ovulace. Dala bych tomu ještě týden a pak zavolala na gyndu. Jinak hodně štěstí pokud chceš být těhotná, pokud nechceš, tak ať je to jen zpoždění ze stresu ![]()
To me taky napadlo ale asi uz jsem moc zoufala jak moc mimi chcem ![]()
@králíkovna Pozdejsi ovulaci bych to neprikladala. Delala jsem si ovu testy a byli pozutivni v dobu kdy jsme se pokouseli, takze ted uz jen hledam pozitivni vysledek I na tehotenskem
![]()
@Hirschfeld týden po vynechání už je dost, jakou máš cotlivost testu?
@králíkovna Mamatest 10tku.. u me je problem, ze ne vzdy to mam pravidelne ale posledne jsem to mela ukazkove.
Ahoj holky,
Jsem 14dni po pohlavním styku. Zacinam 3tyden a cítím na sobě změny..Jako je bolest prsou, citlivé bradavky..Rána jsou nejhorší jako by mi do prsou někdo v noci kopal
..Pak se do toho připojilo popichování v podbřišku ale vždycky jenom chvilkové. Jsem unavenější A večeru mně pobolivá hlava..MS mam za sebou a neočekávám ji zrovna v této době..Zatím test zkoušet nechci…Jak jste to měly vy? Měly jste to podobně? ![]()
@Kendy990 jak myslíš že začínáš třetí týden? Kdy byla ms? A po 14 dnech od styku už by test mohl něco ukázat. A ne těhotenství jsem takhle na sobě nepoznala.
@Kendy990 píše:
Ahoj holky,Jsem 14dni po pohlavním styku. Zacinam 3tyden a cítím na sobě změny..Jako je bolest prsou, citlivé bradavky..Rána jsou nejhorší jako by mi do prsou někdo v noci kopal![]()
..Pak se do toho připojilo popichování v podbřišku ale vždycky jenom chvilkové. Jsem unavenější A večeru mně pobolivá hlava..MS mam za sebou a neočekávám ji zrovna v této době..Zatím test zkoušet nechci…Jak jste to měly vy? Měly jste to podobně?
Nějak nechápu, jak máš MS za sebou? Kdy byla poslední? Neměla jsem to podobně, první příznaky jsem měla až cca v 5.tt.
Tady se dnes zase roztrhl pytel s takovyma dotazema
sluzba u koule dnes asi nefunguje
jinak k dotazu, ja zadne tehotenske priznaky nepocitovala az do 10tt, to jsem zacala zvracet a v 14 to preslo.
@Kendy990 Jj, člověk přečte příznaky těhotenství na netu a hned všechny má. Počkala bych na vynechání MS a udělala test. Křišťálové koule dneska došly ![]()
Ahoj dej tomu čas tak týden a za týden skus tehu test
držím palce ať tam jsou // ![]()