Těhotenství nebo potrat?

11.10.25 20:51

Těhotenství nebo potrat ??.,?

Dobry den přeji všem, jdu sem s takovou otázkou jsem v nesnázích … s přítelem se snažíme o dítě už skoro 4 roky proto je to ted pro mě těžké, jelikož mi vyšel test 2-3 týdny podle digitálního testu clear blue

20.9…. Byla ma menstruace do 27.9 ale úplně jiná

Jiná barva vse bylo jinak slabé hrozně přítel trval na tom ať si test udělám já na sobě nic nepociťovala ted mi špatně neni nic jen únava s bolest prsou

Ted k věci byla sem u svého gynekologa a dělal mi ultrazvuk tam jeste nic nevidí protože jsem na začátku a menstruaci jsem nemeškala což chápu že vám muže přijít divný proč jsem se přes to testovala ale dítě je chtění a takhle jsem testovala po prve před další menstruaci.. paní doktorka mi řekla ze mam přijít na kontrolu v pátek tedy 17.10 na kontrolu ze by miminko uz melo byt vidět na ultrazvuku a uděláme další krevní test zda se hcg zvedá.. mela sem ted ve čtvrtek 155 hodnotu což je prej nízké..

Také mi řekla ze se muže jednat o biochemické těhotenství pokud to dostanu tak o to přijdu a potratím a ja dnes začala krvácet hrozne se bojím … proto jdu sem s radou zda to někdo takhle z vas mel.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
544
11.10.25 23:17

Ahoj Saro, podle toho, jak to popisujes, to nevypadá bohužel moc dobře. Jestli jsi teprve teď měla mít menstruaci (nebo třeba před tydnem) a začala jsi krvácet, nejspíše to opravdu bude biochemické těhotenství - tzn. těhotenství, které se pořádně neuchytilo. Záleží taky na tom, jak moc silne krvacis, jestli už je to intenzity jako menstruace, tak to opravdu nejspíš bude menstruace. Nedá se s tím ale nic dělat, po vysetreni v pátek budeš vědět s jistotou, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.25 08:17

@Katalpaz ahoj no měla jsem to dostat až 25.10 ted sem to dostala po 13 dnech znova od minule menstruace….

Ano krev je silná jako při menstruaci jen me nic nebolí jen prsa jinak nic …

Bohužel asi to tak je a o miminko jsem přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty