Těhotenství po 10 dnech?

85
21.12.14 14:53

Těhotenství po 10 dnech?

Zdravím. Měla bych jen dotaz. 10.prosince jsem byla u gynekologa s tim ze se snazime o miminko, ale tehotna jsem nebyla. Dostala jsem doporučení na vitaminy Nosifol, ktery poctive beru. Dnes 21.ledna jsem rano zvracela a uz od rana me bolí silne bradavky. Moje otazka zni, je mozne abych po 11 dnech otehotnela a rovnou se to takhle projevilo? dekuji za odpovedi. Omlouvam se za chybejici hacky a carky, pisu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2344
21.12.14 14:55

Kdy byl styk, kdy ovulace atd.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
21.12.14 14:57

Styk je skoro porad kazdy den :) a ovulace tesne pred navstevou gynekologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
21.12.14 14:58

Tak to je klidně možné, ono to trvá než to vajíčko doputuje vůbec a tak 10 den po ovu už jsem také cítila tvrdé bradavky a větší. Kdy máš mít MS? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
21.12.14 14:59
@Werca.t píše:
Zdravím. Měla bych jen dotaz. 10.prosince jsem byla u gynekologa s tim ze se snazime o miminko, ale tehotna jsem nebyla. Dostala jsem doporučení na vitaminy Nosifol, ktery poctive beru. Dnes 21.ledna jsem rano zvracela a uz od rana me bolí silne bradavky. Moje otazka zni, je mozne abych po 11 dnech otehotnela a rovnou se to takhle projevilo? dekuji za odpovedi. Omlouvam se za chybejici hacky a carky, pisu z mobilu.

21. ledna už určitě budeš vědět, jestli jsi nebo nejsi těhotná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale jinak k dotazu, záleží, kdy byla MS a kdy ovulace, pokdu MS okolo 25.listopadu a ovulace 10. prosince, tak je možné, že dns už jsi těhotná :think: ale to ti tady nikdo s jistotou neřekne, ke zvracení může být milion jiných důvodů :think: třeba salmonela z krémů do cukroví :think: a bradavky mohou bolet taky z mnoha jinýách důvodů, např. blížící se MS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
21.12.14 15:08

A jo preklik pardon :-D MS bych mela mit pristi tyden, ale na bolest bradavek rozhodne netrpim, dnes je to poprvé. To same nevolnost, naposledy jsem zvracela pred tremi lety :-D netrpim na to…rano jen jednou a pak uz dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.12.14 15:10

Kup si těhu test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
21.12.14 15:15

Tehotna byt klidne muzes, ale zvraceni jako priznak se vetsinou objevuje az nejakou dobu po vynechani menstruace. Chce to test a i na ten je asi jeste par dni cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
21.12.14 15:22

@Werca.t zkrátka možné to je, ale jisté to není nikdy, já to na sobě poznala 10 dní pp ovulaci a to to bylo neplánované, zkrátka jsem jen hned poznala, ze je to jinak, jinak bolí prsa atd. Udělej si test, alr počkala bych aspoň 14 dní po ovu a musíš koupit ten nejcitlivější, mně to taky asi týden před MS ukázalo ještě negativní a pak teprve v den MS pozitivní, je zbytečné testovat a být smutná, že je negativní zbytečně brzy, dej tomu čas, když budeš, stejně nic nezměníš, tak si radši počkej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.12.14 15:36

Klidně můžeš. a jestli jsi měla ovu pár dní před návštěvou dr, tak už jsi klidně těhotná být mohla, doktor to na utz nepozná dřív, než 2-3 týdny po oplodnění(ovulaci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
21.12.14 15:54

@Werca.t já měla příznaky (kocovina, bolest prsou) cca těch 10 dní po ovulaci. Ale mám krátký cyklus.

To, že to doktor před pár dny neviděl možné taky je.

Ale taky je možné, že na tebe něco leze a bradavky bolí z přicházející MS. Nebo že takhle reaguješ na ty vitamíny co ti dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
21.12.14 16:08

@Werca.t tehotna samozrejme byt muzes. Ja mela pozitivni test 11 dni po ovulaci vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
23.12.14 16:38

@Werca.t ahoj tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.12.14 16:54

AMS jsem nedostala, test negativni. 2 dny nevolnosti :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
23.12.14 19:08

@Werca.t kdy jsi dělala? Uvidíš, zkus obden ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí