Těhotenství po interupci

Anonymní
8.7.20 19:59

těhotenství po chemické interupci

Ahoj, nenašla jsem, že by to někdo řešil, tak zkouším nové téma. 17.6. jsem byla na chemické interupci. Nyní jsem s partnerem měla nechráněný sex- změnila se situace a chem. velmi lituji. myslíte, že jsem mohla otěhotnět? po sexu se objevilo krvácení, ale nevím jestli je to menses.. říkali že to přijde až tak po měsíci..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35786
8.7.20 20:02

Doufám, že ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
8.7.20 20:03
@Anonymní píše:
Ahoj, nenašla jsem, že by to někdo řešil, tak zkouším nové téma. 17.6. jsem byla na chemické interupci. Nyní jsem s partnerem měla nechráněný sex- změnila se situace a chem. velmi lituji. myslíte, že jsem mohla otěhotnět? po sexu se objevilo krvácení, ale nevím jestli je to menses.. říkali že to přijde až tak po měsíci..

Tak záleží jestli byla ovulace. Měla jsi počkat alespoň po další menstruaci. Nicméně by mě opravdu zajímalo, jak rapidně se mohla změnit situace, že jsi ještě nedávno šla na potrat a teď už vlastně můžeš být zase těhotná.. :think: být tebou, tak se chráním dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9289
8.7.20 20:04

Doufám, že jsi troll :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15151
8.7.20 20:07

Doufám že ne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
8.7.20 20:07
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.7.20 20:11

Některým by ji měli zašít :zed: Ale doufám, že jsi troll :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
8.7.20 20:29

Z vlastní zkušenosti (zažila jsem v nemocnici hodně) je tohle asi běžné, byla tam i holka, co otěhotněla o 3 měsíce dřív, než chtěla, tak šup na potrat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
8.7.20 21:57
@Anonymní píše:

Fakt by někteří jedinci měli dělat nějaké testy před snahou otěhotnět. Tohle je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.1.21 15:25

Jak je vysoká šance znovu otěhotnět po miniinterupci?

Ahoj. Má někdo zkušenost s miniinterupcí? Byla jsem na tom 18.12. a 5.1. mi doktor řekl, že jsem v pořádku a nemusím dodržet 6ti nedělí. S přítelem jsem měla pohlavní styk i s ochranou, ale nevíme jestli nebyla poškozená. Mám divné pocity, některé příznaky, ale beru ještě léky zoloft, takže nevím jestli je to jen z toho nebo je možné otěhotnět. Chtěla bych vědět jak moc je vysoká šance znovu otěhotnět po takovém zákroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
14.1.21 10:32

Po potratu se plodnost obnovuje velmi rychle. Navíc teď nevíš, kdy budeš mít ovulaci. Pamatuj ne to, že další potrat je u nás povolený až po půl roce. Proto teď musíš být velmi opatrná, jako nikdy dříve. Byla by škoda, kdyby jsi teď, když jsi nehodu úspěšně vyřešila jako zkušená žena, znovu otěhotněla a nenašla nikoho, kdo Ti provede další potrat. V žádném případě nesmíš dovolit, aby v Tobě byl přítel i jen chvilku bez kondomu. Pokud máš podezření, že se punčoška roztrhla, na nic nečekej a dej si do pěti dnů zavést nitroděložní tělísko, pokud jsi tuto lhůtu nepromeškala. To Tě může spolehlivě ochránit i v případě, že máš ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.1.21 11:41

@Lemrucha děkuji moc za radu, já doufám, že se nic nestalo. Když bych si udělala test ukáže mi to něco po týdnu? Bohužel na tělísko nemám finance :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
14.1.21 12:29

Test může dát spolehlivý výsledek nejdříve po 14 dnech od rizikové soulože. Klasické nehormonální tělísko stojí asi 1500 Kč. To není tak mnoho, přispět by Ti měl partner. Kdyby došlo k nejhoršímu a Ty jsi musela porodit, alimenty by ho přišly na daleko víc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.1.21 13:06

@Lemrucha aha, nám právě říkali, že to stojí 5000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
14.1.21 13:10

5000 Kč stojí hormonální tělíska. klasická tělíska stojí asi 1500 Kč a není jisté, že jsou spolehlivější. Jde o to, abys nepromeškala ten termín 5 dnů, jestliže se kondom opravdu roztrhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty