Těhotenství po potratu - možnosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.10.11 09:44

těhotenství po potratu - možnosti?

Dobrý den,
ačkoliv vím, že je zde mnoho žen, kteří mají opačný problém a tímto se omlouvám těm, které to pohorší. Před měsícem a půl jsem prodělala potrat a nyní mám podezření, že jsem opět těhotná - i přes to, že jsem brala antikoncepci - jak u prvního těhotenství tak ted…:( opravdu dítě nechci a chci se zeptat, zda existuje nějaká možnost potratu i po takhle brzké době? slyšela jsem,že je to ze zákona dané na půl roku.

Mockrát vám děkuji a omlouvám se

můžete mi prosím posílat rady i na ***@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
12.10.11 09:53

ahoj, kamarádka byla na potratu a cca po stejné době jako tzy otěhotněla, teď má skoro roční holčičku.. :wink: takže nevím, jestli to nějak jde..

• Citovat
  • Upravit
522
12.10.11 10:00

a neni to znamení :mrgreen:
neporadim ti, nejlíp uděláš když si zajdeš k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.10.11 11:02

ahoj, já ti neporadím, mě to prostě hlava nebere, když víš, že jsi jednou přes antiko otěhotněla, tak bych se chránila ještě i jinak, ale to je věc jiná..příběh ze života..má nejlepší kamarádka šla na potrat a do třech měsíců znova otěhotněla šla na druhý..bylo jí 19..dneska je jí 36 let, o miminko se snaží 9 let a nic..takže aby si v budoucnu svého rozhodnutí nelitovala..jinak jí to udělal nějaký známý lékař, takže asi tak to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.10.11 11:42

Ty dítě nechceš, ale vypadá to, že dítě chce tebe :mrgreen: (podle některých filozofií to tak opravdu funguje, že děti si vybírají, komu a kdy se narodí)
Ale vážně - zajdi k doktorovi, možný je všechno a potraty takhle rychle po sobě musí být pro tělo záhul, takže bych zvážila, jestli jen „nechci“, nebo fakt z vážných důvodů „nemůžu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.10.11 11:57

píšeš že máš podezření?tak to řeš až si budeš jistá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
12.10.11 15:16

Zákonem daná lhůta mezi dvěma interrupcemi je 6 měsíců. Lze však jen velmi obtížně zjistit, kdy měla žena poslední umělé přerušení, pokud tuto skutečnost zamlčí.

To jsem našla na netu, je to odpověď doktorky, je z roku 2009, tak to předpokládám platí stále.

• Citovat
  • Upravit
radmilaamb
26.12.11 14:46

ahoj, odsuzuji lidi,kteří čekají zdravé dítě a chtějí si ho nechat vzít. Já chci dítě, potratila jsem v 5.týdnu,plod byl mrtvý,tak nechápu,že zdravý plod si necháte odebrat…vzpamatujte se ženské::::::::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty