Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
12.11 jsem se mi stala nehoda, příteli sklouzl kondom, ale podle jeho slov neejakuloval. Každopádně jsem si zaběhla pro postinor, měla jsem strach. Do pěti dnu začala menstruace, která mi měla nastat až za dva týdny (na začátku prosince), někde jsem se však dočetla že je to v pořádku. Ovšem MS, které měly přijít na začátku prosince, se dostavily s posunem týdne a půl. A teď, v lednu, jsem MS měla už v normálním cyklu, jak jsem si vypočítala. Nemohu být přeci těhotná, že ne? Trochu jsem přibrala, ale to je Vánoci. Test jsem si nedělala, obávala jsem se, co ukáže. Díky
Postinor je takova srajda silna, ze bych se nebala. radeji zvolte ke kondomu jeste jinou antikoncepci ![]()
Pritel neejakulval, ty sis vzala postinor, pak jsi mela 3× MS a ptas se, jestli muzes byt tehotna? to je trochu paranoia, ne?
@Ali-Ali píše:
Pritel neejakulval, ty sis vzala postinor, pak jsi mela 3× MS a ptas se, jestli muzes byt tehotna? to je trochu paranoia, ne?
Ne, nejsi tehotna, jen ti pstinor rozhodil cyklus, tot vse.
@adel106 rozházelo Ti to cyklus, to je po postinoru normální ![]()
Ahoj, zeptam se v pondeli mi skoncila klasicka menstruace a v utery 4 dny zpatky se nam stala nehoda. Praskl kondom ale jeste pred sexem jsem uzila globuli dle navodu pharmatex ( spermicidni cipky ) + jsem ihned po nehode bezela do lekarny a cca do hodiny uzila postinor pro jistotu.3 dny me bolelo v podbrisku a prvni den mi bylo zle od zaludku to jsou vedlejsi ucinky postinoru vim ale ma otazka zni zda je sance ze bych mohla byt i pres to tehotna? vzdy jsem po postinoru 3 den krvacela ale ted nic :/
Ahoj holky,
já si také vzala postinor. Praskl nám kondom a měla jsem ten den menstruaci 2. den. Po použití postinoru se mi menstruace okamžite zastavila. Bylo to přesně 18.ledna co sem si prášek vzala. (15.ledna začala menstruace, 17. byl sex večer kolem 19h a 18.tého jsem si v lékárně zakoupila prášek a ten slupla odpoledne. Ale tíží mě to, že je dnes 1.3.2019 a já jsem od té doby menstruaci nedostala !!! Vím, že se po postinoru hodně rozhodí hormony v tělě, ale mám si zajít na gyndu pro injekci na spuštění menstruace? Nebo jak dlouho jste po postinoru nedostaly měsíčky? PS: Včera sem si dělala test a je negativní. Děkuju ![]()