Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jezis a proc? Jako ne ze by se to se sebou nejak tlouklo (i kdyz mozna by si to mohlo vzajemne prekazet), ale pesar se musi pravidelne vyndavat a s nim by sis pokazde vytahla i ten krouzek.
@Anonymní píše:
Za tyden jdu na gyndu a zvazuji, ze zacnu pouzivat Nuvaring. Zajima me, jestli se da zaroven pouzivat i pesar. Nevite nekdo? Zeptam se sveho gynekologa, ale rada bych vedela uz ted zda to lze.Rada bych pouzivala hormonalni i barierovou ochranu soucasne.
Pesarem si můžeš kroužek vytáhnout a nemusí dobře sedět na čípku. Pokud chceš i bariérovou ochranu, tak spíš Nuvaring a kondom.
Kondom prave nechceme.Ja sem si koupila Cayu, ale zatim bych radsi brala i hormony, nez si zvyknu. Jeste me napadaji naplasti + ta Caya.To by se kombinovat asi mohlo,
Chci alespon 3 mesice brat hormony a casem pouzivat jen tu Cayu a spermicidy. Zeptam se na to na gynde.
Prasky zapominam tak me napada ten krouzek a naplast.
Otehotnet ted nemuzu.
Tak to uz radsi ty naplasi. Ono nejde o to, ze by se nejak narusoval ucinek jednoho, ale pri manipulaci s pesarem by ti ten krouzek proste prekazel. Ja uz si tak jako nepamatuju, jak hluboko ten krouzek zajel, ale pesar by se ti zavadel spatne a asi by ses to taky nemusela naucit spravne.
@Anonymní píše:
Za tyden jdu na gyndu a zvazuji, ze zacnu pouzivat Nuvaring. Zajima me, jestli se da zaroven pouzivat i pesar. Nevite nekdo? Zeptam se sveho gynekologa, ale rada bych vedela uz ted zda to lze.Rada bych pouzivala hormonalni i barierovou ochranu soucasne.
Já měla Nuvaring a rozhodně mě nenapdalo to s něčím kombinovat ![]()