Těhotenství, test, nevolnosti

137
3.3.16 14:49

Ahojky, tak včera a dnes mám hezké silné čárky na mamatestu. Best2 20 mlu včera ukázal krásnou tlustou čárku, dnes ale byla slabší, silnější naskocila až po limitu, ale zase mamatest dnes 10mlu byl už stejně tlustý jako kontrolní čárka. Zda se mi, že ty Best2 mají méně barviva některé. Byla jsem u dr. Nic samozřejmě neviděl, mám přijít až za 2 týdny a půl, což bych byla v 7 týdnu. Není to dlouho? Pokud by byl nějaký poblem, zjistilo by se to dost dlouho ne? Taky se chci zeptat, není zvláštní že mi cca. 6dpo- 12dpo bylo hrozně zle, sotva jsem se vlekla, bolesti břicha desny. A teď je mi najednou lepe, spis v noci ze se prevaluju, ale už mi břicho spíš jen občas pichne na pravé straně, občas jinde, ale je to lepší a občas tlak podbrisku. Mám pocit že když to najednou tolik necitim, je to špatně? Asi blaznim, ale je to moje první tehu. Diky za rady. :srdce: :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.3.16 14:58

@Miamia13 buď ráda, že Tě neobjednává hned, aspoň Ti odpadnou nervy, jestli je vše ok. Jinak test může být pokaždé jinak silný - ono záleží aji na tom, co vše vypiješ atd.. já měla ranní vždy mnohem světlejší, jak odpolední :think: a mmchdm, já nic necítila, přišlo se na to 7 tt, když mi chlap donutil si udělat test.. nesleduj se tolik, nebo se zblázníš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
3.3.16 15:02

@Miamia13 jsou lepší dny a horší dny. Já jsem měla vyraznou čárku a za 3 dny byla zase světlejší. Křeče v břiše jsem měla šílené. Ale ve 4 týdnu už doktorka viděla bublinku a za týden mi těhotenství potvrdila. Ale každá má jinak ovulaci takže nemůžeš vědět v kolikátým přesně jsi. Může to být třeba 3 týden a to není nic vidět. Za dva týdny není vůbec pozdě. Je to akorát. Já jsem šla sice po týdnu poprvé a teď chodím co 2 týdny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.16 16:27

Hcg

Zdravim vas tady…v pondeli jsem zjistila ze jsem tehotna. v utery rano odbery na hcg a bylo tam 790.dnes po dvou dnech 1460…oba odbery v 5.hodin rano. vcera na ultrazvuku slabe spineni. dostala jsem prasek na udrzeni embrya a klid. vsude pisou, ze se ma hcg zdvojnasobit kazde dva az tri dny…tak by to mohlo odpovidat..dekuju za vsechny rady a zkusenosti☺
Jinak dalsi testy az v pondeli.to umru nervozitou do ty doby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
3.3.16 17:52

Díky za odpovědi, jste zlaté. Mně doktor řekl, že by to byl 4. týden těhu. Nebral mi ale krev, prý, pokud několik testů vyšlo pozitivně, tak není důvod tomu nevěřit. Já si právě myslela, že krev vezmou automaticky. Vám to tak nedělali? Nebo až v tom 6., 7. týdnu? Doktor koukal ultrazvukem, aby se ujistil, že tam není jiný problém, prý vše ok, je tam jen prý nějaká cystička, která je ale normální a časem zmizí. A dělohu mám prý 17mm, v době ovulace jsem ji měla cca. 8mm, mohlo by teda těch 17_mm značit, že se tam něco usazuje? Děkuju všem. @martina.se @Mexie @Syringa :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
3.3.16 18:05

@Miamia13 divím se, že ti nevzal krev. Vždyť podle ní se pozná hodnota HCG. Pokud máš větší dělohu tak je to dobré znamení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.16 07:24

@Miamia13 já u obou přišla tak pozdě, že už bylo srdíčko, to je hcg zcela zbytečné… jinak značit to může cokoliv, prostě počkej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.3.16 16:18

Bolest vaječníku a trisel

Ahoj, tak mě od vcera zaclo bolet jakoby na pravé straně na vaječníku a jde to do trisla. Hlavně když jdu, tak jak se otrasam nebo když sedím a mackam si to. Jinde mě nebolí, nemůže to být něco spatnyho? Co myslíte? :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
31.3.16 13:48

Potřebuji poradit

Ahoj mám 4 den vynechání MS nikdy jsem neměla zpoždění ani nic podobného.. Test jsem si zatím nedělala, břicho mám nafoukle jako by měla přijít MS a bolesti sem tam.. Je možné že bych byla tehu? Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
31.3.16 13:53

@Danny97 udělej si ten test. Vypadá to tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
31.3.16 13:56

@Mexie Nevíš náhodou po jake době se tehu ukáže v testu Hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
31.3.16 14:27

@Danny97 mě se test potvrdil 4 dny před očekávanou MS takže jestli máš zpoždění tak už by ti měl těhotenství potvrdit nebo vyvrátit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
31.3.16 14:36

@Mexie děkuji :) udělám test a uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
31.3.16 14:39

@Danny97 to bude asi nejlepší :) tak ať to dopadne podle Tvých představ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
31.3.16 15:22

@Danny97 Pozitivní test bývá po 12. dnu od ovulace, u někoho až po 14. dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí