Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsme si psali soukromou zprávu..neni možné mít pozitivní test 5.4 to by nevycházela o měsíc a musela otehotnet nějak 6.3..napadlo mě biochemicke těhotenství a pak hned následně otěhotnět jinak mě nic nenapadá měsíc je moc
@Týnka335 nejsem zrovna excelentní počtář, ale tohle dává smysl ![]()
Vždyť @Lentilkaaa83 píše, že má termín 22.1. a datum početí je 1.5. To sedí s tím výpočtem. Co znamenají testy nevím, ono je to celý dost zmatený
Nejspíš prostě jsou falešně pozitivní. Řídila bych se informací od doktora a z utz. A gratuluju ![]()
@Fiducia
Děkuji
já jen ráda bych zjistila od kdy jsem no.. Můj doktor gynekolog přešla jsem k němu myslim nějak v červnu a když se ho optam kdy jsem asi otěhotněla řekne mě že nevím… Ale minulý týden jsem byla na kontrole a byla jsem v 18 t a dnes jsem v 19…
@Týnka335 neřeš to jsi těhotná vše je ok tak se na to vyprdni a užívej si těhotenství
@Týnka335 vychází to podle poslední ms +- na 25.4.2019 takže si mohla otěhotnět že styku +- 10.5.2019…
Takže není možný met 5.4.2019 pozitivní test to by si musela otehotnet někdy 8.3.2019 a to by si byla teď 26 týden a porod 13.12.2020 a ty máš porod 27.1 coz je nějakých 44 dní rozdíl
Já jsem dnes 18+5, TP 29.1.2020 a ovu jsem měla 8.5., poslední MS 26.4., takže jsi musela otěhotnět taky takhle nějak ale rozhodně ne v dubnu
![]()
@ZuzaTeri no tak jsem to spočítala +- dobře
..ja už to psala několikrát že to není možné mít 5.4 pozitivní test
@Kajka9 jo jo počítala jsi dobře, ale nejde mi to teda do hlavy, jedině v dubnu biochemický a v květnu se zadařilo a odpovídá tomu i týden těhotenství podle utz, pak už asi další test další měsíc nezkoumala
![]()
@Týnka335 tady je to hezky popsané, jak to celý probíhá, jak se to počítá a tak. Trocha biologie
https://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi
@ZuzaTeri no me to taky nejde do hlavy ale napadlo mě to jako jediná možnost ![]()
Našla jsem papír z velkého ultrazvuku a mám tam napsané…
Zpráva o provedeni screening v 1.trimestru (16.7.2019)
A délka těhotenství byla 12 týdnu +1 den… A tohle vychází na duben nebo ne?
![]()
@Týnka335 no 22.4.2019 takže předpokládané oplodneni 5.5.2019
Už jsme to tu á holkama psali x krát