Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajka9
Jo mě se to podle těch týdnu přišlo moc dlouhé
, ale asi to sedí… Takže jsem těhotná od toho 22.4??
promiň te, ale jsem vážně mimo…
@Týnka335 zhruba..vem si kalendar a den po dni si to spocitej…
Cca 14 dní po tom 22.4.
Asi 38 týdnů před termínem porodu.
Asi 10 týdnů před datem prvotrimestrálního screeningu.
Asi 17 týdnů předtím, co ses prohlásila v 19.tt.
Asi někdy zhruba kolem 5. května.
Plus minus pár dní.
Nikoliv na začátku dubna.
Nikoliv 22. dubna.
@ugluk
Panebože, tohle je na mě nějak extra moc na hlavu… 😄 Poceti tedy 5.5? A to 22.4 je co??
![]()
@Týnka335 od 22.4 se bere že si těhotná jakože poslední ms…treba nevim když víš kdy si otehotnela třeba 15.2 tak se to bere 1.2..od ovulace +14 dní
Nebo třeba test se většinou del když vynechá ms nebo v den ms když máš klasický cyklus třeba 28-30 tak to máš cca 2 týdny od ovulace a to s nebere že si 4 týdny těhotná ne 2
@Týnka335 si děláš srandu?
Něco si přečti o těhotenství…
5.5 a už jsme to psala asi 5×
![]()
@Kajka9
Neee, srandu si nedělám! Promiň nechápu to.. Všude píšete datumy.. A to 22.4 znamená jako tedy co?…
těhotná jsem poprvé v živote. Vy možná taky, ale já se ráda někoho ptám.. Protoze internet nemusí být někdy pravdivý…
@Týnka335 no myslím že si srandilu děláš… Já byla poprvé těhotná a věděla jsme x věci toto je úplně jednoduché na víc jsme to tu psala už teď asi po 6… Já ráda někomu poradím ale nemám ráda když si někdo dělá srandu..precti si znova všechny příspěvky…
Tehu se bere pd poslední ms která byla +- 22.4 coz vychází na ten první screening…
Hlavně nechápu že to nevíš když už si 19tt
@Kajka9
Pisu znovu… Srandu si nedelam! Holt to někomu do hlavy leze pomalu… PM mám napsanou 17.4… Ne 22.4… No a ptám se znovu co to znamená 22.4? Vazne nevím co je 22.4 a 5.5…myslete si o mě co chcete, mě to nevadí, Holt nejsem dokonala…
![]()
@Týnka335 psala jsme to 10× í před chvilkou znova to psát nebudu