Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes spoždění 5 den udělala jsem si test další. Koupila jsem v drogerií nějaký pepino za 25 Kč a druhou čárku moc nevidím jen duch. Jak jsou přesné ty z drigerky kdybych byla těhu tak se tam asi objeví co
@hanikely39 pepino prý nejsou moc kvalitní, a mají málo barviva, myslím ze si chválí ty z dr.Maxe
Moc držím palce ![]()
Ja bych zašla do CAR.
Ivf není nic hrozného a i pokud ivf nechcete, tak tam můžete mít nějaký malý, snadno řešitelny problem, co to mu brani
A hlavně si neříkejte, že na ivf se dá v nejhorším jít vždycky. Nedá. Šance velice rapidně klesají i tam.
@hanikely39 píše:
@Polední bouře to je ke mě reakce?
Jj, ja mám z čáru holčičku. Rodila jsem ve 41 letech a ještě mám na mám na mrazáku celkem slušný zásoby.
Druhý dítě ve 41 letech. Trvalo to ale tři roky. Mezitím jedno zamlklý a dva samovolný kolem 14tt.Uz jsem pak nechtěla, protože jsem byla psychicky v háji…letos bude mít Máty 11 let ![]()
@hanikely39 píše:
@MartinaCV v 12tt netlouklo srdíčko já totiž dostala covid
Ahoj, to mě mrzí… ale někdo ti řekl, že je to kvůli covidu? Melas těžký průběh nebo proč? Já ho prodělala teď ve 12 tt taky a bylo mi řečeno, že v prvním trimestru a bez horeček rizika nejsou. Problém to bývá ve 3. trimestru nebo nad 39 st.
Takže by to nemělo mít vliv… já měla dost strach, ale co jsem cetla a bavila se s praktickým a gynekologem, jsem docela v klidu. Ve 13 tt jsem měla screening a bylo vše v pořádku.
Jinak holky, já 40 let a začínám 16 tt ![]()