Těhotenství v 41+ letech

330
29.7.23 11:33

Těhotenství v 41+

Najdu tu nějakou spřízněnou duši?
Snažím se o mimi s novým partnerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tosidelassrandu
29.7.23 11:35
@hanikely39 píše:
Najdu tu nějakou spřízněnou duši?
Snažím se o mimi s novým partnerem.

A jak dlouho je partner nový? :)

• Citovat
  • Upravit
330
29.7.23 12:00

Partner

3 roky 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.7.23 12:02

První dítě mám ve 41, poslední ve 46 :D A je nás spousty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.7.23 12:05

@MartinaCV juuu to jsem ráda, že nejsem sama. Já už mám dvě 14,24 ale teď mám nového muže a chceme. Ale 2,5 to nejde 1 SV potrat a 1 zamlklé v 12 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.23 12:09

Já první 42, druhé 45. Ale tedy nikoli přirozeně, nikoli z vlastních vajíček a po 16 letech snažení.

• Citovat
  • Upravit
330
29.7.23 12:12
@Anonymní píše:
Já první 42, druhé 45. Ale tedy nikoli přirozeně, nikoli z vlastních vajíček a po 16 letech snažení.

Nooo tak uvidím když to nepůjde, tak to nebude. Nechávám na přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.7.23 12:26
@hanikely39 píše:
@MartinaCV juuu to jsem ráda, že nejsem sama. Já už mám dvě 14,24 ale teď mám nového muže a chceme. Ale 2,5 to nejde 1 SV potrat a 1 zamlklé v 12 tt

To mě mrzí :( Je ale naděje, jestliže těhotníš a těch 41 není nic - z pohledu nás, kterým se blíží 50 :) Šla bych ještě do jednoho, ale poslední je ještě miminko, budeme stavět a celkově toho máme nad hlavu.. To dáš, nevzdávej se. Hlava je mocná. Představuj si, že to vyšlo, to pomáhá :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.7.23 12:32

@MartinaCV to si představují 😂 dnes 4 den spozdeni a mrkni na výsledek včera ta silnější a dnes trochu slabší tak nevím co si mám myslet. Možná mám jen spozdeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.7.23 12:40
@hanikely39 píše:
@MartinaCV to si představují 😂 dnes 4 den spozdeni a mrkni na výsledek včera ta silnější a dnes trochu slabší tak nevím co si mám myslet. Možná mám jen spozdeni

To je krásný! Že je dnes trošku slabší nevadí, stačí víc pít a je nižší hladina hcg :) Ale na tvém místě bych si honem nechala vyšetřit reprodukční imunitu, jestli takto potrácíš. Já bych bez pomoci imunoglobulínů také nedonosila. Máš tam potrat i ve 12 tt :( Imunita někdy působí proti embryu nebo plodu a nenechá ho vyvíjet. A že nás takových je! :zed: Bohužel to na sobě nepoznáš, nebolí to, ale opakují se potraty. Nejlepší doktorka je v Praze, MUDr. Karin Černá - googli. Jezdí se za ní přes celou republiku. Spousta holek odsud by ti mohla vyprávět.. Mám na ni mail, jestli chceš a pak honem objednat přes recepci. Gennet Archa Praha. Držím pěsti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.7.23 12:45

@MartinaCV a to nějak pomůže třeba i teď kdybych náhodou byla těhotná? Oni mi dají nějaké prášky jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.7.23 12:46

@MartinaCV v 12tt netlouklo srdíčko já totiž dostala covid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.7.23 12:59
@hanikely39 píše:
@MartinaCV v 12tt netlouklo srdíčko já totiž dostala covid

Tím spíš bych se za ní rychle vypravila. Dostávají se injekce nebo léky. Podle toho, co zjistí. A čím dřív na to vyšetření, tím líp, abys to zas nepo… Napsala bych jí email, že jsi opakovaně potratila, naposledy ve 12 tt a teď máš znovu pozitivní test a napiš věk, ať ví, že to hoří. Chceš jí proto zdvořile poprosit o vyšetření imunity, aby byla případně zavčasu zahájena léčba a nedošlo k další ztrátě těhotenství. S úctou a poděkováním.. podpis. Pošlu ti mail a kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.7.23 13:17

@MartinaCV jeeeee ty jsi skvělá díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.23 03:34

Teď před měsícem jsem oslavila své 43 narozeniny a čekám s manželem už své páté. Za pár týdnů budu rodit. Nebojte se s partnerem jít do toho pokud jsi zdravá. Dítě rovněž posílí váš vztah :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí