Těhotenství v době koronavirusu

Anonymní
3.3.20 14:32

Těhotenství v době koronavirusu

Kdo se taky boji o miminko v době epidemie coronavirusu? Jsem ve 35 týdnu těhotenství a budu rodit v ústí nad labem kde už jsou 3 přípravy… je to strašný.. A budu rodit v masarykově nemocnici… bezohledný lidé kde to všude roznaseji přicházejí z itálie kdyz věději ze to tam je, jsem radši doma a nikam nechodim… jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2468
3.3.20 14:35
@Anonymní píše:
Kdo se taky boji o miminko v době epidemie coronavirusu? Jsem ve 35 týdnu těhotenství a budu rodit v ústí nad labem kde už jsou 3 přípravy… je to strašný.. A budu rodit v masarykově nemocnici… bezohledný lidé kde to všude roznaseji přicházejí z itálie kdyz věději ze to tam je, jsem radši doma a nikam nechodim… jak to máte vy?

Ahojky tak já jsem 9 TT ale taky se bojím spíš toho že nevím jak ta nemoc u těhotných probíhá. Já doma nesedim jelikož ani nemůžu, dvě děti školou povinné a jedno skolkove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
3.3.20 14:38

Já 20tt Bohužel hranice zavřené nejsou..nikoho člověk nedonutí aby seděl doma na peci-…Nebojím se že bych mohla onemocnět spíš z toho že se neví jak u těhotných to probíhá a jestli to není nebezpečné pro miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.3.20 14:40
@Anonymní píše:
Kdo se taky boji o miminko v době epidemie coronavirusu? Jsem ve 35 týdnu těhotenství a budu rodit v ústí nad labem kde už jsou 3 přípravy… je to strašný.. A budu rodit v masarykově nemocnici… bezohledný lidé kde to všude roznaseji přicházejí z itálie kdyz věději ze to tam je, jsem radši doma a nikam nechodim… jak to máte vy?

Na chřipku ročně umře dost lidí :nevim: Už jsem alergická na slono conoravirus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
3.3.20 14:40

Jsem konec 10tt nebojím se..
Jako co chceš dělat nic jen prostě dávat si pozor hygiena poradna…
Nikdo pod 60 let na to neumřel.. je to jen chřipka u zdravých lidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13017
3.3.20 14:43
@Kajka9 píše:
Nikdo pod 60 let na to neumřel.. je to jen chřipka u zdravých lidí..

Ale umřel. Podívej se pořádně na statistiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
3.3.20 14:43
@Kajka9 píše:
Nikdo pod 60 let na to neumřel.. je to jen chřipka u zdravých lidí..

tak to špatně čteš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
3.3.20 14:47

@větvička1 @Ravedd už jo? Já to nesleduji nonstop naposledy co jsme slyšela tak umřela žena 63 let..
No ale stejně většinou umřou co mají vážně nemoci a hodně oslabenou imunitu…
Stejně co chcete dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
3.3.20 14:49

Práve včera som pozerala video, kde dieťa, ktoré sa narodilo nakazenej žene je úplne v poriadku a bez vírusu, ovšem je už mesiac bez mamy, keďže ona je v nemocničnej opatere. Zostáva len dodržiavať pravidlá hygieny a čo najmenej sa pohybovať medzi ľuďmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27689
@Kajka9 píše:
@větvička1 @Ravedd už jo? Já to nesleduji nonstop naposledy co jsme slyšela tak umřela žena 63 let..
No ale stejně většinou umřou co mají vážně nemoci a hodně oslabenou imunitu…
Stejně co chcete dělat?

ty jsi těžce mimo, ale jo všichni jednou umřou, ale na tohle umírají i mladí a zdraví lidé a mimochodem do porodu jsem byla zdravá ted jsem zdravotně v prd.eli tak se neraduj ono se to může obrátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15513
@Anonymní píše:

Na něco se umřít musí… Tak se hoď do klidu. :roll:

Roď doma a nevycházej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 14:50

@Annabela11 ano umrou ale uz je to i u nás a i u nás ve městě a jestli jsi na to alergická nebo ne je mi jedno ja to tady základam kvůli tomu jak s tím teď zijou těhotny protoze mám srdce az v krku kdyz za měsíc rodim a to malé bude tady ve vzduchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27689
3.3.20 14:51
@stankaSR píše:
Práve včera som pozerala video, kde dieťa, ktoré sa narodilo nakazenej žene je úplne v poriadku a bez vírusu, ovšem je už mesiac bez mamy, keďže ona je v nemocničnej opatere. Zostáva len dodržiavať pravidlá hygieny a čo najmenej sa pohybovať medzi ľuďmi.

a já nedávno četla že dělali cs nakažené ženě a dítě to má od ní taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
3.3.20 14:52

18tt. Není mi to příjemné kvůli dětem, které mám už doma. A ač jsem z Prahy, pokusím se rodit v mimopražské… toť vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 14:52

@Šmoulice až to chytnou tvoji příbuzní uz takhle psát nebudeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí