Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Kdo se taky boji o miminko v době epidemie coronavirusu? Jsem ve 35 týdnu těhotenství a budu rodit v ústí nad labem kde už jsou 3 přípravy… je to strašný.. A budu rodit v masarykově nemocnici… bezohledný lidé kde to všude roznaseji přicházejí z itálie kdyz věději ze to tam je, jsem radši doma a nikam nechodim… jak to máte vy?
Ahojky tak já jsem 9 TT ale taky se bojím spíš toho že nevím jak ta nemoc u těhotných probíhá. Já doma nesedim jelikož ani nemůžu, dvě děti školou povinné a jedno skolkove ![]()
Já 20tt Bohužel hranice zavřené nejsou..nikoho člověk nedonutí aby seděl doma na peci-…Nebojím se že bych mohla onemocnět spíš z toho že se neví jak u těhotných to probíhá a jestli to není nebezpečné pro miminko…
@Anonymní píše:
Kdo se taky boji o miminko v době epidemie coronavirusu? Jsem ve 35 týdnu těhotenství a budu rodit v ústí nad labem kde už jsou 3 přípravy… je to strašný.. A budu rodit v masarykově nemocnici… bezohledný lidé kde to všude roznaseji přicházejí z itálie kdyz věději ze to tam je, jsem radši doma a nikam nechodim… jak to máte vy?
Na chřipku ročně umře dost lidí
Už jsem alergická na slono conoravirus
Jsem konec 10tt nebojím se..
Jako co chceš dělat nic jen prostě dávat si pozor hygiena poradna…
Nikdo pod 60 let na to neumřel.. je to jen chřipka u zdravých lidí..
@Kajka9 píše:
Ale umřel. Podívej se pořádně na statistiky…
@Kajka9 píše:
tak to špatně čteš
@větvička1 @Ravedd už jo? Já to nesleduji nonstop naposledy co jsme slyšela tak umřela žena 63 let..
No ale stejně většinou umřou co mají vážně nemoci a hodně oslabenou imunitu…
Stejně co chcete dělat?
Práve včera som pozerala video, kde dieťa, ktoré sa narodilo nakazenej žene je úplne v poriadku a bez vírusu, ovšem je už mesiac bez mamy, keďže ona je v nemocničnej opatere. Zostáva len dodržiavať pravidlá hygieny a čo najmenej sa pohybovať medzi ľuďmi.
@Kajka9 píše:
@větvička1 @Ravedd už jo? Já to nesleduji nonstop naposledy co jsme slyšela tak umřela žena 63 let..
No ale stejně většinou umřou co mají vážně nemoci a hodně oslabenou imunitu…
Stejně co chcete dělat?
ty jsi těžce mimo, ale jo všichni jednou umřou, ale na tohle umírají i mladí a zdraví lidé a mimochodem do porodu jsem byla zdravá ted jsem zdravotně v prd.eli tak se neraduj ono se to může obrátit
@Anonymní píše:
Na něco se umřít musí… Tak se hoď do klidu. ![]()
Roď doma a nevycházej ![]()
@Annabela11 ano umrou ale uz je to i u nás a i u nás ve městě a jestli jsi na to alergická nebo ne je mi jedno ja to tady základam kvůli tomu jak s tím teď zijou těhotny protoze mám srdce az v krku kdyz za měsíc rodim a to malé bude tady ve vzduchu
@stankaSR píše:
Práve včera som pozerala video, kde dieťa, ktoré sa narodilo nakazenej žene je úplne v poriadku a bez vírusu, ovšem je už mesiac bez mamy, keďže ona je v nemocničnej opatere. Zostáva len dodržiavať pravidlá hygieny a čo najmenej sa pohybovať medzi ľuďmi.
a já nedávno četla že dělali cs nakažené ženě a dítě to má od ní taky ![]()
18tt. Není mi to příjemné kvůli dětem, které mám už doma. A ač jsem z Prahy, pokusím se rodit v mimopražské… toť vše
@Šmoulice až to chytnou tvoji příbuzní uz takhle psát nebudeš ![]()