Těhotenství - začátek dubna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
746
19.8.19 15:58

@DeeDeee Přejmenuj diskuzi na TP duben 2020 a určitě se vás tam už pár sejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
295
19.8.19 15:58

@DeeDeee já čekám koncem spíše koncem dubna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.8.19 16:03

@Lenka997tvoje první? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 16:19

Ahoj, jestli to dobře dopadne, mám termín 2. 4. Zatím anonymně, nechci, aby se to ještě vědělo, jsem zatím 7+4 a k doktorce jdu za 2 dny.

• Citovat
  • Upravit
304
19.8.19 16:20

Ahoooj, já se taky hlásím :) Taky by mi to mělo vycházet někdy na polovinu dubna. Že čekáme miminko jsem se dozvěděla minulý týden, byla jsem i u dr. Teď bych měla být v 5. týdnu, ale možná ještě míň, dr. miminko viděl jen prý silou vůle, tak moc doufám, že na další kontrole ho už uvidí pořádně :)) Jak jste na tom holky vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.8.19 16:21
@Anonymní píše:
Ahoj, jestli to dobře dopadne, mám termín 2. 4. Zatím anonymně, nechci, aby se to ještě vědělo, jsem zatím 7+4 a k doktorce jdu za 2 dny.

To úplně chápu, taky jsem chvíli přemýšlela, jestli nemám být radši anonymní. I když tady to je svým způsobem anonymní (je a není : )) Moc držím palce, aby vám to dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.8.19 16:22

@Rozinka24 tak já jsem dnes 6+3 a na kontrolu jdu 27..doktor říkal před 2tydny že to potřebuje lépe vidět tak doufám že bude vše ok a dostanu těhotenský průkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 16:25
@Rozinka24 píše:
To úplně chápu, taky jsem chvíli přemýšlela, jestli nemám být radši anonymní. I když tady to je svým způsobem anonymní (je a není : )) Moc držím palce, aby vám to dopadlo!

Děkuju! A taky držím palce!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.19 16:28
@DeeDeee píše:
@Rozinka24 tak já jsem dnes 6+3 a na kontrolu jdu 27..doktor říkal před 2tydny že to potřebuje lépe vidět tak doufám že bude vše ok a dostanu těhotenský průkaz :)

Těhotenský průkaz se dává nejdřív v 10. týdnu, aspoň podle mých zkušeností. Ale taky bych ho ráda měla, ne že ne. :-)

• Citovat
  • Upravit
41
19.8.19 16:30
@Anonymní píše:
Těhotenský průkaz se dává nejdřív v 10. týdnu, aspoň podle mých zkušeností. Ale taky bych ho ráda měla, ne že ne. :-)

Aha 😁 nevadí, no spíš doufám že už mě ujisti že je vše v pořádku.. Ale už by mělo být slyšet srdíčko v 7 týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.8.19 16:34

A budou to vaše první miminka? Moje ano, nemůžu si to pořád nějak uvědomit.. Dokonce jsem měla i včera tendenci tady založit diskuzi na téma „Miminko chci, ale hrozně se bojím.“ Samozřejmě anonymně :-D Jsme moc rádi, přítel se moc těší, ten dítě chce moc. Já jsem taky ráda, celou dobu jsem si představovala, jaký to asi bude.. A teď najednou, když je to tady, tak na mě doléhá jakoby „mega vlna odpovědnosti“, jestli budu dobrá máma. No hotovo se mnou :-D Nespala jsem po té novince týden, každý den ve 4 ráno vzhůru a čumákovala jsem : )) Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.8.19 16:48
@Rozinka24 píše:
A budou to vaše první miminka? Moje ano, nemůžu si to pořád nějak uvědomit.. Dokonce jsem měla i včera tendenci tady založit diskuzi na téma „Miminko chci, ale hrozně se bojím.“ Samozřejmě anonymně :-D Jsme moc rádi, přítel se moc těší, ten dítě chce moc. Já jsem taky ráda, celou dobu jsem si představovala, jaký to asi bude.. A teď najednou, když je to tady, tak na mě doléhá jakoby „mega vlna odpovědnosti“, jestli budu dobrá máma. No hotovo se mnou :-D Nespala jsem po té novince týden, každý den ve 4 ráno vzhůru a čumákovala jsem : )) Jak to máte vy?

No já to mám dost podobně, je to naše první a mám velký strach.. Těším se ale pořád mi vrta hlavou aby bylo vše ok, a co vše bude nového, abych to zvládla, a jak se bude dělat toto a tamto.. No šílený 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.8.19 16:50
@DeeDeee píše:
No já to mám dost podobně, je to naše první a mám velký strach.. Těším se ale pořád mi vrta hlavou aby bylo vše ok, a co vše bude nového, abych to zvládla, a jak se bude dělat toto a tamto.. No šílený 😂

Přesně! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 16:52

@DeeDeee Může a nemusí, to je individuální.
@Rozinka24 Tohle je už moje 5. těhotenství a 3. dítě, když to dobře dopadne. Dvě těhotenství nedopadla. :-( Manžel ještě 3. dítě moc chtěl a mě to nakonec taky chytlo, takže vím už, do čeho jdu. Je mi už 37. Úplně chápu ty úvahy a pochyby, ale nemá to cenu, realita bude jiná, než člověk myslí, a budeš určitě super máma, když budeš chtít, nedělej si hlavu. ;)

• Citovat
  • Upravit
41
19.8.19 16:55

@Rozinka24 a odkud jsi? :) jestli se můžu zeptat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí