Poradna duly
Jana Čurdová
@DeeDeee Přejmenuj diskuzi na TP duben 2020 a určitě se vás tam už pár sejde ![]()
Ahoj, jestli to dobře dopadne, mám termín 2. 4. Zatím anonymně, nechci, aby se to ještě vědělo, jsem zatím 7+4 a k doktorce jdu za 2 dny.
Ahoooj, já se taky hlásím
Taky by mi to mělo vycházet někdy na polovinu dubna. Že čekáme miminko jsem se dozvěděla minulý týden, byla jsem i u dr. Teď bych měla být v 5. týdnu, ale možná ještě míň, dr. miminko viděl jen prý silou vůle, tak moc doufám, že na další kontrole ho už uvidí pořádně
Jak jste na tom holky vy?
@Anonymní píše:
Ahoj, jestli to dobře dopadne, mám termín 2. 4. Zatím anonymně, nechci, aby se to ještě vědělo, jsem zatím 7+4 a k doktorce jdu za 2 dny.
To úplně chápu, taky jsem chvíli přemýšlela, jestli nemám být radši anonymní. I když tady to je svým způsobem anonymní (je a není : )) Moc držím palce, aby vám to dopadlo!
@Rozinka24 tak já jsem dnes 6+3 a na kontrolu jdu 27..doktor říkal před 2tydny že to potřebuje lépe vidět tak doufám že bude vše ok a dostanu těhotenský průkaz ![]()
@Rozinka24 píše:
To úplně chápu, taky jsem chvíli přemýšlela, jestli nemám být radši anonymní. I když tady to je svým způsobem anonymní (je a není : )) Moc držím palce, aby vám to dopadlo!
Děkuju! A taky držím palce!!
@DeeDeee píše:
@Rozinka24 tak já jsem dnes 6+3 a na kontrolu jdu 27..doktor říkal před 2tydny že to potřebuje lépe vidět tak doufám že bude vše ok a dostanu těhotenský průkaz
Těhotenský průkaz se dává nejdřív v 10. týdnu, aspoň podle mých zkušeností. Ale taky bych ho ráda měla, ne že ne. ![]()
@Anonymní píše:
Těhotenský průkaz se dává nejdřív v 10. týdnu, aspoň podle mých zkušeností. Ale taky bych ho ráda měla, ne že ne.
Aha 😁 nevadí, no spíš doufám že už mě ujisti že je vše v pořádku.. Ale už by mělo být slyšet srdíčko v 7 týdnu?
A budou to vaše první miminka? Moje ano, nemůžu si to pořád nějak uvědomit.. Dokonce jsem měla i včera tendenci tady založit diskuzi na téma „Miminko chci, ale hrozně se bojím.“ Samozřejmě anonymně
Jsme moc rádi, přítel se moc těší, ten dítě chce moc. Já jsem taky ráda, celou dobu jsem si představovala, jaký to asi bude.. A teď najednou, když je to tady, tak na mě doléhá jakoby „mega vlna odpovědnosti“, jestli budu dobrá máma. No hotovo se mnou
Nespala jsem po té novince týden, každý den ve 4 ráno vzhůru a čumákovala jsem : )) Jak to máte vy?
@Rozinka24 píše:
A budou to vaše první miminka? Moje ano, nemůžu si to pořád nějak uvědomit.. Dokonce jsem měla i včera tendenci tady založit diskuzi na téma „Miminko chci, ale hrozně se bojím.“ Samozřejmě anonymněJsme moc rádi, přítel se moc těší, ten dítě chce moc. Já jsem taky ráda, celou dobu jsem si představovala, jaký to asi bude.. A teď najednou, když je to tady, tak na mě doléhá jakoby „mega vlna odpovědnosti“, jestli budu dobrá máma. No hotovo se mnou
Nespala jsem po té novince týden, každý den ve 4 ráno vzhůru a čumákovala jsem : )) Jak to máte vy?
No já to mám dost podobně, je to naše první a mám velký strach.. Těším se ale pořád mi vrta hlavou aby bylo vše ok, a co vše bude nového, abych to zvládla, a jak se bude dělat toto a tamto.. No šílený 😂
@DeeDeee píše:
No já to mám dost podobně, je to naše první a mám velký strach.. Těším se ale pořád mi vrta hlavou aby bylo vše ok, a co vše bude nového, abych to zvládla, a jak se bude dělat toto a tamto.. No šílený 😂
Přesně! ![]()
@DeeDeee Může a nemusí, to je individuální.
@Rozinka24 Tohle je už moje 5. těhotenství a 3. dítě, když to dobře dopadne. Dvě těhotenství nedopadla.
Manžel ještě 3. dítě moc chtěl a mě to nakonec taky chytlo, takže vím už, do čeho jdu. Je mi už 37. Úplně chápu ty úvahy a pochyby, ale nemá to cenu, realita bude jiná, než člověk myslí, a budeš určitě super máma, když budeš chtít, nedělej si hlavu. ![]()