Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
, asi ja… Vcera jsem to zjistila. Dalnice jak do Brna, tak jsem to napocitala na brezen, obavy ale nastoupily okamzite
. Porad se snazim uverit ![]()
Ahojky já jsem před tím byla ve skupince TP leden bohužel to nevyšlo a teď jsem znova těhotná, snad už bude vše v pořádku dle poslední ms mi vychází termín na 13.3. a už to bude naše třetí mimi, doktorce budu volat příští týden asi mě bude chtít vidět brzo vhledem kde dvoum předešlým SP ![]()
Ahojte, ja taky, pokud pujde vse jak ma, tak mi vychazi termin na 7.3.
uz mam potvrzenou bublinu i od doktorky, na dalsi kontrolu jdu na konci cervence ![]()
@Kattulinek moc drzim palce, taky mam za sebou neuspesny pokus a ted mam strach, ale zvladnem to! ![]()
Ahoj holky, ja to taky zjistila vcera ![]()
Ve ctvrtek jdu na utz a krev, chteji me videt brzy, vzhledem k mimodeloznimu v kvetnu. Mam strach, ze by se to mohlo opakovat, takze radovat se budu az ve ctvrtek, kdy pani doktorka potvrdi, ze je mimco tam, kde ma…
@v-erunk-a budu drzet palce! Kolik presne budes? Ja byla ted ve 4+5tt a uz byla krasne videt bublinka, ze je tam, kde ma byt
pry to naprosto odpovida stari tehotenstvi, tak me to trochu uklidnilo, sla jsem tam pekelne nervozni!
@Eleonora007 To doufám, do třetice všeho dobrého to musí vyjít!! Sem na utrogestanu tak snad to pomůže…
@Eleonora007 ted jsem 3+4, takze v ten ctvrtek bych mela byt 4+3, tak snad tam neco uz videt bude.. vubec nechci myslet na to, ze by nebylo… pokuf tobe ve 4+5 bylo neco videt, tak snad bude i neco i u me ![]()
@Kattulinek tak ti budu drzet taky pesti. Utrogestan beru uz skoro 14 dnu a zatim mam pokracovat dal…
Ahoj holky, pridam se k vam. TP mi vychazi na 5.3
zatim to mam potvrzene jen testy a krvi, na UZ jdu az 23.7. Dnes jsem 5+1.
Ahoj holky taky se pridávám. Carky sem našla na testu v neděli. Teď jsem 4+5.Volala sem na gyndu, ale na první kontrolu jdu až 22.7 do té doby budu doufat že je vše v pořádku, ale zároveň si říkám že tam už bude opravdu vše vidět…
@Lucie343 a já si už říkala, že jsem jediná co jde na ultrazvuk tak pozdě…
@mission84 a to jdes jeste driv nez ja a jeste jsi o malinko min tehotna nez ja, takze ja to mam uplne nejhorsi a nejdelsi cekani ![]()
Ahoj holky,
je tady už některá z vás s termínem porodu v březnu 2020?
Pojďte si popovídat