Poradna duly
Jana Čurdová
@Mysiceles jee, tak jsi to nevydrzela
dovolala ses k doktorovi nebo ne?
@Mysiceles no tak to gratuluju
musim priznat, ze jsem ti moc neverila, ale je videt, ze svoje telo znas nastopro!!Tak at je vse v poradku a i ty se citis dobre.
@Lucie343 píše:
@Mysiceles no tak to gratulujumusim priznat, ze jsem ti moc neverila, ale je videt, ze svoje telo znas nastopro!!Tak at je vse v poradku a i ty se citis dobre.
Dekuju
no já sama nevedela jestli tomu věřit ale je to tak
taky preju pohodové těhotenství
@Eleonora007 píše:
@Mysiceles jee, tak jsi to nevydrzeladovolala ses k doktorovi nebo ne?
No, právě že jsem se tam nemohla dovolat vůbec tak jsem nakonec podlehla koupi testu
abych věděla že to není třeba cysta nebo něco
takhle teď k doktorce nespěchám a v klidu počkám až tam bude. Myslím že má dovolenou. Říkali to. Asi Teda dva týdny to vypadá
Ahoj holky, tak vás tu tak sleduju a říkám si, ze taky přidám svůj příběh. Měla jsem ivf, resp. 21.6. KET dva mrňousky.
Ofiko mám testit 7.7. (16 dni od KET) a // jsou zcela jasné.
Nyní tedy nedočkavá, co bude za týden na utz ![]()
Podle kalendáře by měl být TP začátek března 🤔
@jen_taková_jedna to jdes taky tak brzo na ultrazvuk? Ja jsem objednana az na 23.7 a to jsem byla na Ketu 18.6. Jinak, moc gratuluju, ze se povedlo ![]()
Ja v noci krvacela, tak jsem sla radsi na gyndu a nastesti to vypada dobre, jsem 5+4 a miminko tam je a dokonce uz bylo malilinkato videt blikajici srdicko. Mam radsi pocitat se vsim, ale ja mu verim, ze to vsechno zvladneme ![]()
@Lucie343 no u nás to tak je. Cca 14 dni po ET test a 3 týdny po ET utz 🤷🏼♀️
Jinak blahopřeji, ze bylo vše OK a hlavně, ze byl prcek vidět. Krvacela jsi hodne? Já jen splnila 9. Den po KET. Jinak bych měla být ten pristi tyden 6+1 a říkala jsem si, ze nic neuvidim 🤔
@jen_taková_jedna jee, moc drzim palce! Na zacatku 7tt by uz byt videt melo
@Lucie343 krasa, urcite to zvladnete!!! A srdicko, na to se tesim nejvic az uvidim, ze tuka ![]()
@Eleonora007 píše:
@jen_taková_jedna jee, moc drzim palce! Na zacatku 7tt by uz byt videt melo@Lucie343 krasa, urcite to zvladnete!!! A srdicko, na to se tesim nejvic az uvidim, ze tuka
Děkuji, tak snad 😁
@jen_taková_jedna urcite jo, ja byla ted 4+5 a uz byla videt krasna bublina ![]()
@jen_taková_jedna ahaa, tak to mate docela dobryyy, to bych taky chtela, ja kdybych nemela ten problem ted, tak miminko uvidim fakt az v tom 8tydnu.. neboj, v 7 tydnu uz uvidis
ja to ted nevidela, bylo to fakt malinkaty, ale ona rikala ze uz vidi kmitani, tak jsem se strasne uklidnila.
a nekrvacela jsem nejak strasne moc. Nejdriv jsem jen hnede spinila, a pak k ranu na wc uz jsem mela uplne cerstvou krev i v zachode, to jsem zacala panikarit teda. No a pak zase jen hnede spineni. Ale radsi jsem sla. @Eleonora007 dekuju, ja se taky tesim, az to uvidim vic a bude jistejsi, ze to je vsechno v poradku ![]()
@Eleonora007 no sem nervózní, aby bylo tam, kde má být, aby rostlo… tak vůbec ☺️️
@Lucie343 no prave ne každý to vidí tak brzo. Ale i test jsem měla celkem brzo, tak třeba je napřed 😁
No hlavně, ze je vše OK. Mě to taky vyděsilo. Ikdyž to nebylo zdaleka, co popisuješ ty
@Kattulinek píše:
Ahojky já jsem před tím byla ve skupince TP leden bohužel to nevyšlo a teď jsem znova těhotná, snad už bude vše v pořádku dle poslední ms mi vychází termín na 13.3. a už to bude naše třetí mimi, doktorce budu volat příští týden asi mě bude chtít vidět brzo vhledem kde dvoum předešlým SP
To me mrzi, co se stalo.. ja mela TP na prosinec, ale bylo to bohuzel mimodelozni tehotenstvi. V kvetnu jsem byla na laparoskopii, probehla jedna MS a zadarilo se nam. Samozrejme je to ted jeden velkej stres. Dnes mam druhy den meskani MS, test jsem mela pozitivni uz ve ctvrtek 4.7., a k dr jdu ve ctvrtek, snad tam uz neco bude videt..
@v-erunk-a No já nejdříve měla tp v září a pak v lednu ani jednou jsem se nedostala přes sedmý týden u toho druhého už byla i srdeční akce
dnes jsem volala doktorce jdu tam příští týden v úterý to budu 5+4tt, tak snad už půjde něco vidět, samozřejmě nadšená nebyla, zakázala mi tři měsíce otěhotnět že nějakýma lékama srovnáme cyklus zlepšíme sliznici, no nedopatřením se stalo
ale už to bude určitě do třetice všeho dobrého, před tím jsem pila dost kontryhel, zobu femibion, tak snad to bude dobré. Tak dej vědět pak co u doktora, určitě bude bublinka tam kde má být ![]()