Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
8.7.19 18:49

@Mysiceles jee, tak jsi to nevydrzela :mrgreen: dovolala ses k doktorovi nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
8.7.19 19:16

@Mysiceles no tak to gratuluju :dance: musim priznat, ze jsem ti moc neverila, ale je videt, ze svoje telo znas nastopro!!Tak at je vse v poradku a i ty se citis dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
8.7.19 20:10
@Lucie343 píše:
@Mysiceles no tak to gratuluju :dance: musim priznat, ze jsem ti moc neverila, ale je videt, ze svoje telo znas nastopro!!Tak at je vse v poradku a i ty se citis dobre.

Dekuju :) no já sama nevedela jestli tomu věřit ale je to tak :D taky preju pohodové těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
8.7.19 20:12
@Eleonora007 píše:
@Mysiceles jee, tak jsi to nevydrzela :mrgreen: dovolala ses k doktorovi nebo ne?

No, právě že jsem se tam nemohla dovolat vůbec tak jsem nakonec podlehla koupi testu :D abych věděla že to není třeba cysta nebo něco :oops: takhle teď k doktorce nespěchám a v klidu počkám až tam bude. Myslím že má dovolenou. Říkali to. Asi Teda dva týdny to vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.19 20:31

Ahoj holky, tak vás tu tak sleduju a říkám si, ze taky přidám svůj příběh. Měla jsem ivf, resp. 21.6. KET dva mrňousky.
Ofiko mám testit 7.7. (16 dni od KET) a // jsou zcela jasné.
Nyní tedy nedočkavá, co bude za týden na utz :srdce:
Podle kalendáře by měl být TP začátek března 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
8.7.19 20:49

@jen_taková_jedna to jdes taky tak brzo na ultrazvuk? Ja jsem objednana az na 23.7 a to jsem byla na Ketu 18.6. Jinak, moc gratuluju, ze se povedlo :andel:

Ja v noci krvacela, tak jsem sla radsi na gyndu a nastesti to vypada dobre, jsem 5+4 a miminko tam je a dokonce uz bylo malilinkato videt blikajici srdicko. Mam radsi pocitat se vsim, ale ja mu verim, ze to vsechno zvladneme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.19 21:13

@Lucie343 no u nás to tak je. Cca 14 dni po ET test a 3 týdny po ET utz 🤷🏼‍♀️
Jinak blahopřeji, ze bylo vše OK a hlavně, ze byl prcek vidět. Krvacela jsi hodne? Já jen splnila 9. Den po KET. Jinak bych měla být ten pristi tyden 6+1 a říkala jsem si, ze nic neuvidim 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.7.19 21:46

@jen_taková_jedna jee, moc drzim palce! Na zacatku 7tt by uz byt videt melo :palec: @Lucie343 krasa, urcite to zvladnete!!! A srdicko, na to se tesim nejvic az uvidim, ze tuka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.19 21:49
@Eleonora007 píše:
@jen_taková_jedna jee, moc drzim palce! Na zacatku 7tt by uz byt videt melo :palec: @Lucie343 krasa, urcite to zvladnete!!! A srdicko, na to se tesim nejvic az uvidim, ze tuka :srdce:

Děkuji, tak snad 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.7.19 21:51

@jen_taková_jedna urcite jo, ja byla ted 4+5 a uz byla videt krasna bublina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
8.7.19 21:55

@jen_taková_jedna ahaa, tak to mate docela dobryyy, to bych taky chtela, ja kdybych nemela ten problem ted, tak miminko uvidim fakt az v tom 8tydnu.. neboj, v 7 tydnu uz uvidis :srdce: ja to ted nevidela, bylo to fakt malinkaty, ale ona rikala ze uz vidi kmitani, tak jsem se strasne uklidnila.

a nekrvacela jsem nejak strasne moc. Nejdriv jsem jen hnede spinila, a pak k ranu na wc uz jsem mela uplne cerstvou krev i v zachode, to jsem zacala panikarit teda. No a pak zase jen hnede spineni. Ale radsi jsem sla. @Eleonora007 dekuju, ja se taky tesim, az to uvidim vic a bude jistejsi, ze to je vsechno v poradku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.19 22:12

@Eleonora007 no sem nervózní, aby bylo tam, kde má být, aby rostlo… tak vůbec ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.19 22:14

@Lucie343 no prave ne každý to vidí tak brzo. Ale i test jsem měla celkem brzo, tak třeba je napřed 😁
No hlavně, ze je vše OK. Mě to taky vyděsilo. Ikdyž to nebylo zdaleka, co popisuješ ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
9.7.19 06:39
@Kattulinek píše:
Ahojky já jsem před tím byla ve skupince TP leden bohužel to nevyšlo a teď jsem znova těhotná, snad už bude vše v pořádku dle poslední ms mi vychází termín na 13.3. a už to bude naše třetí mimi, doktorce budu volat příští týden asi mě bude chtít vidět brzo vhledem kde dvoum předešlým SP :(

To me mrzi, co se stalo.. ja mela TP na prosinec, ale bylo to bohuzel mimodelozni tehotenstvi. V kvetnu jsem byla na laparoskopii, probehla jedna MS a zadarilo se nam. Samozrejme je to ted jeden velkej stres. Dnes mam druhy den meskani MS, test jsem mela pozitivni uz ve ctvrtek 4.7., a k dr jdu ve ctvrtek, snad tam uz neco bude videt..

• Citovat
  • Upravit
573
9.7.19 08:29

@v-erunk-a No já nejdříve měla tp v září a pak v lednu ani jednou jsem se nedostala přes sedmý týden u toho druhého už byla i srdeční akce :( dnes jsem volala doktorce jdu tam příští týden v úterý to budu 5+4tt, tak snad už půjde něco vidět, samozřejmě nadšená nebyla, zakázala mi tři měsíce otěhotnět že nějakýma lékama srovnáme cyklus zlepšíme sliznici, no nedopatřením se stalo :P ale už to bude určitě do třetice všeho dobrého, před tím jsem pila dost kontryhel, zobu femibion, tak snad to bude dobré. Tak dej vědět pak co u doktora, určitě bude bublinka tam kde má být :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí